Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Kusadasindan saygilar...😂 Webster gerçekten sen ne desen tersini yapmak lazımmış :kmk:
Alıntı: Originally Posted by frappe Suan tahmini evin degeri nedir SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. 300 .. ancak satilamiyor..
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Webster gerçekten sen ne desen tersini yapmak lazımmış :kmk: Forumun zenginleri nasil zengin oldu zannediyordunuz ustadim 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Kusadasindan saygilar...😂 2006 da gitmistik.en begendigim yerlerden biri..iyi tatiller
Alıntı: Originally Posted by Webster Forumun zenginleri nasil zengin oldu zannediyordunuz ustadim 😀 Neyse kar cebe yakışır daha fazla olacaktı ama yinede iyidir.
Alıntı: Originally Posted by Webster Kusadasindan saygilar...😂 Birkaç gün sonra haberlerde: Kuş adasında tsunami! Selamlar.
Alıntı: Originally Posted by drselcuk 300 .. ancak satilamiyor.. Ozaman 200 bin tl, kabul etmesi acı gerçek
Kapanış seansında tekrar hisse düşünmüyor değilim :) Yarın garandan 5-6 kademe çıkar diye düşünüyorum .