[IMG]https://i.hizliresim.com/Xbmm3o.png[/IMG]
Garan... Kademeler iki yöne sert hareketlere uygun..
Printable View
[IMG]https://i.hizliresim.com/Xbmm3o.png[/IMG]
Garan... Kademeler iki yöne sert hareketlere uygun..
97 : KAP *** GÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş. *** KOZAL,GUBRF *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
Koza Altın İşletmeleri A.Ş. ile Devam Eden Davamıza İlişkin İstinaf Mahkemesi Kararı
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 15.02.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimizin sırası ile 17.04.2015, 07.09.2015, 06.11.2015, 29.12.2015 tarihli KAP duyurularında' Maden işletim
ruhsathakları Gübre Fabrikaları T.A.Ş.’ye (“Davacıâ€) ait olan “Bilecik ili Söğüt ilçesi Kızılsaray köyüâ€nde bulunan
madensahamızın (“Maden Sahasıâ€) 02.07.2007 tarihli rödovans sözleşmesi ile Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'ye (“Davalıâ€)
devredildiği,sözleşmenin 2015 yılında haklı gerekçelerle feshedildiği ve feshe ilişkin taleplerimizin yerine
getirilmemesiüzerine dava sürecinin başlatıldığı, duyurulmuştur. 27.12.2018 ve 15.02.2019 tarihli duyurularımızda ise
sırasıyla' - Duruşma sonucunda davanın kabulü ile taraflar arasında 02.07.2007 tarihinde tanzim edilen sözleşmenin
feshine,dava ve sözleşmeye konu Maden Sahası’ndan Davalı’nın tahliyesine, Maden Sahası’nın Davacı’ya teslimine istinaf
yoluaçık olmak üzere karar verildiği, - Mahkeme kararındaki "işletme ruhsatlarının Davacı adına tescili istemli
talebinidari bir tasarruf olması sebebiyle reddine" şeklindeki hükmün kaldırılarak, işletme ruhsatlarının Davacı adına
tescilinekarar verilmesi amacıyla istinaf yoluna başvurulduğu, kamuoyu ile paylaşılmıştır. 30.12.2019 tarihinde
tebliğaldığımız Bölge Adliye Mahkemesi’nin gerekçeli kararı doğrultusunda' - Davalı’nın istinaf başvurusunun ESASTAN
REDDİNE, - Davacı’nın istinaf başvurusunun KABULÜNE, - İlk derece mahkemesi kararının KALDIRILMASINA, - Davacı’nın
açmışolduğu kira sözleşmesinin feshine ve tahliyeye yönelik davanın KABULÜNE ve Maden Sahası’ndaki madenlerin
işletilmehakkının devrine yönelik 02/07/2007 tarihli sözleşme ile rödovans hesaplanmasına ilişkin ek sözleşmenin akde
aykırılıknedeniyle FESHİNE, - Maden Sahası’ndan Davalı’nın TAHLİYESİNE ve Maden Sahası’nın Davacı’ya TESLİMİNE, -
Davalıadına kayıtlı Maden Sahası’ndaki madenlerin işletme hakkına ilişkin ruhsatın İPTALİNE, - Maden Sahası’ndaki
madenlerinişletme hakkına ilişkin ruhsatın Davacı adına TESCİLİNE, oy birliği ile KESİN olarak karar verilmiştir.
Kamuoyunasaygıyla duyurulur.
BU haber ile kozaya verdiler..
Genel olarak kisa poz için fırsat kolluyorum.
Ama henüz erken gibi görünüyor. Catallanip yukarı devam ediyor.
Aynen abi direnç altı pahalı üstü ucuz..ancak insan tedirgin oluyor..
Bu arada Sasa short basmışsın..
Aman dikkat acayip kademe oynuyorlar..
Şubat bas abi genelde ..
Sen analizi yapmışsındır bende kovalıyorum Sasa 7.9 spot üstü başka dünya..MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lan abi hiç sorma ya..niye gitmiyor bilmiyorum..
Anası ölsün petkim in..
Karaktersiz kağıt..
Az var abi spot dayanamadım aldım teknik veri ışığında güyaMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen hocam burada herkes kaynaşma dayanışma içinde.. böyle de olmalı..
Bir gram yönlendirme yok..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısın abi..MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağa 116 dener mi gayrı..gelsin artık bir ne olacak görelimMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.