Printable View
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim! Dün ABD uçtu kaçtı. Hani biz de uçacaktık bugün? ABD yenilince biz de yeniliyoruz da kazanınca niye kazanmıyoruz? Cunku abd kumarhanenin sahibi Sahip kazanir
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben de onbine sekiz oduyorum Tradingi ucretsiz ve cok kullanisli Tavsiye olunur ustadim Vakif teşekkür üstadım konuşayım vakıfbankla belki geçerim.
Alıntı: Originally Posted by Webster Fuatim seninki tavan bozdu 😀 mak değil mi? girilir mi ki. güven de olmuyor ki ******** kağıda 😀😀
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu mak değil mi? girilir mi ki. güven de olmuyor ki ******** kağıda 😀😀 Ben girerim...ytd
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben girerim...ytd Rabbim oynak beyimi maka girsin diye yaratmış yav..
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Rabbim oynak beyimi maka girsin diye yaratmış yav.. Beklemedeyim odabasi İsmen 18 i gorurse fulleyecem
Alıntı: Originally Posted by Webster Beklemedeyim odabasi İsmen 18 i gorurse fulleyecem üstad dediğim gün Erdemir almis olsaydınız şimdi temettü bedavaya gelecekti :)
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu üstad dediğim gün Erdemir almis olsaydınız şimdi temettü bedavaya gelecekti :) Temettu icin bugunde alabilirsiniz ustadim