Şubeden şubeye değişebilir...Ben 6 Mart 2023 tarihinde borçsuz başvurdum...Hala dosyam işleme alınmamış...Ama bende hem SGK hem Bagkur ve 2 ayrı il ve 3 ayrı Şubede kaydım var....Dosya sicilim kabarık yani...En son kaydım Türkiye nin en kalabalık SGK şubesi olan İstanbul/Esenyurt Şubesineydi...Bende İstanbul dışına taşındım....Ne telefon nede emaillere cevap vermiyorlar...En son santrale bağlandım...durumu izah ettim....Bu şubede senin gibi daha binlerce mağdur var dedi ve telefonu kapattı.....Muhtemelen o memur yapılan son zam ile Asgari ücretin 3 katı kadar maaş alacak..
Şubat ayında zaten İstanbula gideceğim....O zaman kendim şubeye gidip soracağım..Geçen ayın başında Yaşadığım ilde Gittiğim SGK şubesindeki yetkili memurun bana söylediği ; Bütün EYT emeklilik işlemlerinin yıl sonuna kadar bitirilmesi zorunludur söylentiside hikaye çıktı...
Her halde emekliliğim bana Mart 2024 seçim müjdesi olacak....Reis işini biliyor....işi lastik gibi çekip uzatiyor. Bütün mermileri hemen boşlatmiyor. :))