Printable View
Alıntı: Originally Posted by akcay akkızda bofayı madam edip gönderdik... bi daha gelme Tebrikler isabetli yorumlar için...
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Tüp 438kusurden heybeye girmişti.yonca ile kararsızdm . Bugun benden alandq kazansın..bereket versin.. Bereketli olsun, endekis düştükten sonra en hızlı kalkış yapan seneti bulmuşun, çok ballısın ha ha ha
Bugün yükselemeyen senet endekis düşerken en önden koşar, kulağımızda küpe olsun
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Bugün yükselemeyen senet endekis düşerken en önden koşar, kulağımızda küpe olsun Ereğliyi diyorsan Arcelor satıyor gibi orada.
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Kimle yarıştıralım abi, enkai fiyatı yakın İstersen onla yarışsın normalde senin yazdıklarınla...yarışssın diyecektim... c segmenti olacaksa... enkai bana haksızlık olur...tekfen desem sana haksızlık olur.... fiyat babından... c segmenti; enjsa ile ıpeke yarışsın...
Alıntı: Originally Posted by @yörük@ normalde senin yazdıklarınla...yarışssın diyecektim... c segmenti olacaksa... enkai bana haksızlık olur...tekfen desem sana haksızlık olur.... fiyat babından... c segmenti; enjsa ile ıpeke yarışsın... Tamam yörük abi c grubunda enjsa ile ipeke yi yarıştıralım. İpeke Fiyat olarak bi burun önde ama olsun
Son darbe beklenenden gelebilir artık.
Alıntı: Originally Posted by theosos Viop dün 5770 de ne yapıyorsa bugünde 5920 de aynısını yapıyor... Pala genelde yukarı süreceğinde viop'taki değeri tek bir aralığa uzunca bir süre çivi gibi mıhlıyor... Sonuç aynı olacaksa akşama yine fışkırtma var... Bugün de fışkırttı... Shortçular şansını yarına deneyebilir, t+2 ayağına belki pala az bir fırsat verir... T+2 dışında shortçulara mama yok... İstikamet Akdeniz...