Sabah Gedik Yatırım'ın notlarında vardı. 10 martta açıklanacakmış.
Printable View
Kaça kadar düşer sormak dibi biliyormusun demek ile eşdeğer birisi size teknik analiz bilgisi ile bunun cevabını verebilir ama bu 50% olasılıkla doğru çıkar o yüzden dibi bulmaya çalışmayın bu seviyeler gerçekten inanılmaz o yüzden dip yerine paranızın 30% u ile açılış yapın sonra aşağı da gitse yukarı da gitse paçal olarak alın derim . Ben açılışı çok yukarıdan yaptım o yüzden mermim oldukça azaldı hiç kimse dip neresi bilmez kendinizi yormayın. Zaten teknik analiz de benim inanmadığım bir analiz çünkü "Para tekniği çize " cümlesindeki anlamı çözerseniz aydınlanırsınız. Saygılar,
peki biz biliyoruz da bu fiyatlar çok düşük. Satanlar niye satıyor peki ?
sen bilin mi karabigayı ? hee kara-biga...
şimdi kursan yarısı 1 MİLYAR DOLAR...
DU BAKALIM NE OLCEK ?
Satan varsa alan da olur. Ayrıca Bu kadar çok satış olduğu nereden belli. Belli ki satan bir kurumdan basarken diğer aracı kurumdan alıyor. Çünkü satışların hesabı aktif satış ile aktif alış arasında fark satıcılı anlamında oysa aktif a kurumundan satan pasiften B kurumundan alış yapıyor olabilir.
BTC ne ? aslı yok yaylasında binbeşyüz koyunum var benim... olsa ne olur olmasa da. birileri çıkıp o yaylada alış yapıyorsa bu metaversedeki satışı andrıyor. alıcısı olduğu müddetçe satarsınız.
arsa bir mülktür. hiç bir şey yoksa gider üzerine çadır kurabilirsiniz...