Azerbaycan lideri londra devletinin vergi cenneti olan virgin adalarında şirket kurmuş.
Ne anlatmıştım.
Ülkelerini soyan hırsız liderlerle, bu liderlerle iş yapıp halkı soyan vatan hainleri, talan paralarını londra devletine bağlı vergi cennetlerine taşıyorlar.
ingiliz virgin adalarıda bunlardan biri.
aliyev ve ailesi orada şirket kurmuş. 2015 dede Londra şehrinde 73 milyon dolara bir ev almaya kalkmışlar. bbc haberi yani uydurma haber değil. Londradaki Diğer evlerinin yanına bir ev daha almaya kalkmışlar.
aliyev in babasını geçmişte ruslar korumuştu.
tayyip abd isteği ile ermenistanla köprüler kurmaya başlayınca Azerbaycan da Türkiye ile köprüleri atmaya başlamıştı. Şu an bakıyoruz, silahlarının önemli kısmını israil den satın almış.
tayyip bu aliyeve bizim vergilerimizden 200 milyon TL verdi(ya hibe veya kredi haberde bilgi yoktu. Ukyaynaya 200 milyon USd hibe vermişti.). aliyev de tayyipin damadı bayraktar dan IHA lar satın almaya başladı, aynen Ukrayna gibi.
ermeni - azerbaycan savaşından tayyip ailesi güzel paralar kazanıyor. Ukrayna ile yapılan anlaşmalardanda güzel paralar kazanıyor. Libya savaşınada damadın IHAları satıldı oradanda güzel paralar kazanıyor.
Savaşlardan tayyip ailesi güzel paralar kazanmaya başladılar.
Geçmişte rusyanın koruduğu Aliyev in, halkını soyduğu kesin. Adam bildiğin hırsız.
Türk halkı ve Azerbaycan halkı 2 devlet tek Millet. Her zaman birbirimizin yanında olmalıydık, olmalıyız.
Ancak aliyev le tayyip başka olay. tayyip bu işten servet yapıyor, aliyev yapıyor, halkın çocukları savaşıyor cephede ölüyor.
Aliyevin serveti ise vatan haini hırsızların kasası olan virgin adalarında.
Büyük ihtimalle paşinyan da aynıdır.
Halk vatanları için savaşıyor ama bunlar halkı soymak için varlar. Paşinyan la Aliyev. yannış anlama olmasın. tayyip mal satıp kazanıyor helal para. bana göre helal değil ama yasal. Kanunları buna uydurmuşuz. halkın bilinç yapısıda uygun. Sorun yok yani. Germedim değilmi, herşey süt liman.
Peki derin analize geçelim. Malı ortaya serdik.
Neden devlet liderleri deli ve hırsızlardan oluşuyor. putin in de milyar dolarları olduğundan emin olabilirsiniz.
Bu ülkelerin hepsinde demokrasi denen yönetim şekli var. Demokrasi ile yönetilen ülkelerde neden böyle.?
Bu geneldemi böyle.? Krallık, şeriat gibi Diğer sistemlerde demi aynı.? Yoksa sadece demokrasiyemi özel.
Tüm sistemlerde aynı ise, hırsız liderler olayı genele yani tüm insanlığa mal edilir.
Sadece demokrasilerde böyle ise, demokrasiyi incelemek gerekir. "neden emşerim liderlerin hepsi deli, hırsız ve katil" diye. tabi istisnalar mutlaka var. geneli konuşalım.
"Halk neden hırsızları seçiyor.?" u konuşacağız.
Siz konuşun ben geliyorum.