İlla gölgeden çıkaracanız adamı :wave: Alın size son 12 aylık dönemdeki toplam dahilde işleme rakamları. Hem ihracat hem ithalat hem net pozisyon hem dolar kuru hem de TL hemide toplam hasılat rakamı da var. Ben ciddi kapsamlı takip ediyorum Vesbeyi. İhtiyatlılık gereği 5 Milyar civarı hasılat demiştim ama Aralıkta ihracat patlamış anlaşılan. Ciddi kar bekliyorum. € simgesiyle yazdıklarım amerikan dolarıdır. Alttaki toplam satış rakamı da hasılatı temsil eder. Son Aralık ayında gerçekleşen ihracat ise muhtemelen ocak ayını da kapsadığı için şişik gelmiştir. Muhtemel hasılat 5 buçuk Milyar civarıdır. Hasılatta yurt içi satışların da etkisini unutmamak gerekir
Ek 21502
Bakın ben size çok önemli bişi söyliyeyim. Dönem karı belli çok iyi gelecek. Bunu tahmin etmek zor değil. Ama Vesbe'nin yukarı doğru bizim beklediğimiz hamleyi yapması ve 20 lira üstüne atması için eşik 1. Çeyrek bilançosudur. Eğer 1. Çeyrek bilançosunda hasılat 1 buçuk Milyar civarı gelir, kar da buna paralel olursa o zaman lord oluruz lord. :yahoo: Ben bu gün tekrar alımlara başladım. Dolduracam depoyu vesbeyle. Hadi by..