O zaman hayırlı olsun mu diyelim.
Is bitmiş gibi anladım ama tahtacı ve patron anlamamış [emoji16] ya biz işi ters anlıyoruz herneyse şirket kap haberi ile resmi yazı yollayana kadar bir şey yokmuş gibi anlayalım sonra hayal kırıklığı çekilmiyor.
Printable View
O zaman hayırlı olsun mu diyelim.
Is bitmiş gibi anladım ama tahtacı ve patron anlamamış [emoji16] ya biz işi ters anlıyoruz herneyse şirket kap haberi ile resmi yazı yollayana kadar bir şey yokmuş gibi anlayalım sonra hayal kırıklığı çekilmiyor.
Eczaci grubu endeksden mi arti arsa beklentisimi acaba
Meclisi takip eden var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meclis 11 eylül 2020 Cuma günü saat 15 te komisyon raporlarını görüşmek üzere toplanacak.
Ülke olarak nasıl fakirlestigimizi takip eden varmi. Tl nasıl değer kaybediyor dolar euro aldi başını gidiyor. Bizim imar çıksa ne olacak bizde patronda fakirlesmeye devam ediyoruz.
Sn tahta yapan spek ve sn patron bu saatten sonra fazla kasmana gerek yok sen bekledikçe hepimiz tam takır kuru bakır olmaya devam ediyoruz. Senin çıkarlarını nasıl koruman gerektiğini sana hatırlatmama gerek yok ama bizde o kadar salak değiliz başka bir şansımız da yok ya beraber bu gemide kurtulacağız yada bizim için gemiyi batıracaksın.
Bütün tl hedefleri yukarı revize ettim.
Başka türlü bu işin içinden çıkacak bir durum malesef yok.
Vade ömür boyu stop yok.
Gazmanbaba gemileri yakmış...