Biri bana mi seslendi
Yettim gari
Erkek olarak yaratilmisim
Hislerim var - ustunum
Hissederim
Ben bi erkegim
Printable View
Biri bana mi seslendi
Yettim gari
Erkek olarak yaratilmisim
Hislerim var - ustunum
Hissederim
Ben bi erkegim
sebep.?
siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamak zor gerçekten..
adalet mı ayrıcalık mı istiyorsunuz.. ?
a. albayrak türünden adalet mı istiyorsunuz diye soruyu genişleteyim..
yahu kimse kimseden üstün değildir , herkes ibadeti ölçüsünde üstündür birbirinden (din eksenli)..
niye ben bana dayatılmaya çalışılan bir kavramı kabul edeyim , covid olayı da bu şekilde işliyor mesela basında..
yakında covid terörü şeklinde haberler duyarız , erkek terörü diye bir kavram oturtmaya çalışıyorlar ya..:)
ERKEK TERÖRÜ
bak bak kavrama bak..
Hatanız toplumsal bir yanılgıdan kaynaklanıyor. Her insan suçu kanıtlanasıya kadar masumdur. Açığa alınmak kimseyi suçlu yapmaz. Ancak taciz ciddi bir iddadır soruşturulması gerekir.
Kadının beyanın esas olması sorunlu bir konudur. Ancak burada temel motivasyonun bu olduğunu düşünmüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
erkekler kadın eksperi olunca normal olaylar..
beygir piyasası sanki..:he: mal konsepti mevcut kısacası.
baş örtüsü konusu full erkek.(muhafazakarın)
bu konu gene full erkek..(muhalefetin)
sertifkası var mı bu işin ? okulu/sınavı filen..
hala hanımın ruh halini anlayabiliyormuyum diye tereddütlerim var.
beyana easas yasa ve nafaka bu ülkedeki en ince şekilde hazırlanmış aileye karşı döşeli mayındır.
bana göre de..
kadın-erkek ne fizyolojik, ne de ruhsal olarak eşit/denk değildir..
bir elmanın iki yarısıdır. farklı amaçlar/hedefler için evrimleşmiştir.
10 gün dağda yaşayamayacak organizmaların
100 bin+ yıl türü yaşatan doğal süreci beğenmemesi/politize etmesi/çürütmesi
küstahlığın dibidir.
cinsel/ruhsal hastalıkları, modernlik olarak dayatmakta abestir.
insan türünde kültürel çöküş süreçleri dışında genele yayılmış cinsi sapkınlık yoktur.
şiddet olayını çözmek mı istiyorsun..
sıralı listeyi veriyorum :
evlenmeden önce en az 2 yıl süreye baglı kontrol gerektiren ve devlet kurumlarından onaylı raporu olanlar evlilik yapabilecektir..
tüm evlilik akitleri gerçekleşmeden önce taraflar birbirleri ıle sözleşme imzalayacaklardır, anlaşamadıklarını beyan ettikleri takdirde mahkemeye bu sözleşme çerçevesinde boşanmak istediklerini belirtip tek celsede boşanacaklardır..
bu sözleşmede;
çocuk velayeti
nafaka
mal rejimi
tazminat
v.s
v.s
olacaktır..
kadın cinayetini çözmek mı istiyorsun , mahkeme yükünü avukatmış davaymış uğraşmak istemiyor musun , buyur çözüm..
çözüm böyle olur , yok üstünmüş yok şuymuş buymuş yok cinsel kimlikmiş geçcen o işleri..
al buyur uygula..
bak bakalım kadın cinayeti oluyor mu bi daha..
Sebep çok basit erkek sosyal statüsünü kullanarak kadının üstünde egemenlik kurabiliyorsa kafasına göre yasalar da kadınları korumalı pozitif olarak ki durum esitlensin aslında sonuç olarak durum yine aynı nokta ya gelecektir sosyal olarak negatif ayrisan kadınları yasalar pozitif yönde esitleyerek noture indirgemeli demek istediğim bu çünkü yasalar önünde herkes eşit olmalı bu yüzden eşit şartlar da yasalarla sağlanmalı
Son çalıştığı işyerinde "asgari ücretin iki katı kadar" maaş alan bir kadın,
boşanma davası sirecinde hem kendisi çalışıp, hem de işsiz olan eşinden nafaka alınca dengelenmiş oluyor muyuz sizce?
Dengelenmediyse böbreğimizi satıp onu da verelim, belki adalet sağlanır. :)
https://i.imgur.com/7n1HyHW.jpg