Çoğu hissede durum aynı
Muhabbet aynı
https://i.hizliresim.com/o8yejsb.jpeg
Printable View
Çoğu hissede durum aynı
Muhabbet aynı
https://i.hizliresim.com/o8yejsb.jpeg
Sen durumu kabullenmekte zorlanıyorsun sanırım :)
Grafikte traktör zirvesinden %32 aşağıda görünüyor, tüm zamanların zirvesi, sadece 4 ay olmuş.
Biz ise tüm zamanların zirvesi 51 den 18'e düştük. 14 ayda.
Traktör takır takır mal satıyor, bizim gibi borca batmamış, iştiraklerini satmamış, borcunu ödemek için karısını bile satacak duruma düşmüş gibi bir şirket kaldı elimizde ne yazık ki.
Ttrak bi bakarsın 2 ayda eski zirvesini görebilir Mart gelip satışlar artmaya başlayınca çiftçilere ama bizim durum nedir onu bile bil(e)miyoruz.
Tek çaremiz Oyak'ın bizi finanse etmesi ama 14 milyar parayı nerden bulacaklar o da soru işareti. Borçlanmaya devam, küçük yatırımcıya selam Kap'ı da geldi.
Naneyi tam yedik gibi bi bi şey oldu bu.
https://youtu.be/QTMa9L0tc_Y?si=dltedIMuIQrj_DFh
Aynen öyle sn Oralet,
112233 ya çok iyi niyetli saf 20li yaşlarında genç bir arkadaş.
ya da tam bir kurt insanlara her fiyattan hekts pazarlıyor.
ortası olamaz, bile bile bu kadar elma armut karşılaştırması yapılamaz.
ben zamanında tuprs in kotu zamanlarına da yakalandım ama hiç bu kadar çaresizce hareketler yaşamamış şirketin geleceği ile ilgili battık bittik duygusu olmamıştı.
bir çok firma düzeltme yapıyor, düzeltme iyi bir şeydir sağlıklıdır yükselmek için güç toplarsın, fakat hektaşa yapılan tam bir operasyon.
bunu da geçtik artık sorun olan hisse fiyatından ziyade şirketin durumu, hisse fiyatı düşer çıkar fakat şirket bir şey satmadan üretmeden kar etmeden üstüne bu kadar borçla ne olacak?
özellikle hissede eskiden beri duran arkadaşlar, faaliyet karı yapamadan borcu borça çeviren böyle bir şirkete şimdi sıfırdan ortak olur muydunuz?
450tl diyene hayalperest dedik
450tl diyenin en azından bir yatırımı ve hedefi var
Burada her gün 7.5tl gelecek demek insanların moralini bozmakla bir yere varılmaz.
7.5tlden mal alacağınızı söylediğinize göre elinizde bir para olduğunu düşünüyorum nakite yakın bir para. Ya dolar ya altın ya faiz.
Peki bu parayı değerlendirecek dünyada yüzlerce fırsat varken
boşboğazlık yaparak zaman kaybeden adam para sevmiyor demektir.
Para istenmediği yerde durmaz.
Ben hiçbir zaman fiyat hedefi vermedim. Burada fiyat konuşulduğu için eleştirmistim daha önce ama hektasın aleyhine de konuşmadım sadece beklenti konuşulmuyor bilanço da piyasa değerinden uzak sasanin bile daha iyi beklentileri var dedim. Hala arkasindayim ama yatırımcı ile dalga da geçmedim. Hektasta dudak uçuklatacak paralar kazanıldı. O paralar kazanilirken kamu bankasında zaman öldürsem hektas yatirimcisina ağzımı açmam.
Saygi
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Allah herkese kazancın hayırlısını nasip etsin.
Yatırımcı ol
trader ol
Tirnakci ol
ama tahtacinin iti olma.
Herkese iyi geceler
Hektas gubrf
Su an bile 7 8 kat pahali
Sasa 5 kat..
Bir kac ay once de yazdim zilgiti yedik
Bizim borsanin gerceklikle bagi kopmus.. ederi olmayan sirketleri adamlar alip goturduler..
1.5 milyar dolar pd hektasin..
Bu dusumus haliyle
O bilanco bu degeri edermi
Ya bana bu degeri eder diyen aciklasin ne satis ne karlilik hepsi kotu kardesim ..
Hektas degil de mektas olsa adi
100 milyon dolar edermi acaba..
Kimseye akil verecek durumum yok
Ama gercekten pd lerine bakin sirketlerin satislarina bakin karliligina bakin.. .
SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay bee, nükleer santral patlamış Çernobil'e döndü burası. :/