Hisseler her ne kadar göz kamaştırsada,,,siyasi olaylar kısa sürede bitecek gibi görünmüyor.
9000 altında 8600 var.
Üst üste böyle bir düşüş 2008 krizinde oldu.
Printable View
Hisseler her ne kadar göz kamaştırsada,,,siyasi olaylar kısa sürede bitecek gibi görünmüyor.
9000 altında 8600 var.
Üst üste böyle bir düşüş 2008 krizinde oldu.
https://i.hizliresim.com/r6od64a.jpg
Aralık başından beri (51%) vadelideydim. Bu düşüşü kaçıramam deyip Mart başı yeniden yaptığım 3 aylığı (41.5%) bozup yeniden 22 lerden giriş yaptık. Herkese bol kazançlar...
Sondaja başlandı. :drunk:
Altın konusunda Entegre Faaliyet Raporunda da farklı bir şey yok...
Grubumuzda 2024 yılında yaşanan en
önemli gelişmelerinden biri de Ermaden
uhdesinde bulunan ve Sivas ili sınırlarında
yer alan maden sahasında altın madenine
rastlanması oldu. Bu kapsamda, olası rezerv
miktarının ölçümlenebilmesi amacıyla
Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama
Komisyonu (UMREK) standartlarında rezerv
tespit çalışmalarına devam edilmekte olup
gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu
üzerinden paylaşacağız.
Mart 2023 de o günlerdeki HİSSE PAZARLAYICILARIN küfür hakaret aşağılama ve dalgalarına maruz kalarak "en az 3 sene temettü veremez ve 6 ay sonra neden düştüğünü anlarsınız en az 1.5 2 sene de sürünerek indir bindir , bindir indirler le 1 dolara (şimdi nin 0.50 cent i) düşer diyerekden verdiğim hedef dün itibari ile GERÇEKLEŞMİŞTİR.
O gün 100.000 doları olan adamın bugün 50.000 doları mevcuttur. O günlerin meşhur sloganı ile "toplama biriktirme ile x lotumu 2x e çıkacağım" diyenlere cevaben vermiş olduğum " eregl değil dolar topla bugünlerde değerini bulmuş durumdadır.
Buraların aşağısı mı olur yoksa yukarısı mı artık SİZİN bileceğiniz iştir. Ben sadece 2 dolar üzerinde burada yapılan manipülasyonu gördüm ve uyardım.
evet haklı çıkmış oldun, bunu yaparken herkese manipülatör muamelesi yapmasan daha güzel olurdu ama sağlık olsun. Bu arada ülkedeki gelişmeler olmasa bu hedefin tutar mıydı pek sanmıyorum, gerçi hedefine %15 yaklaşmış olacaktın ki bu kadar uçuk bir tahmin için o bile başarı. tebrik ederim.