Printable View
Tehditler başladı...
Alıntı: Originally Posted by guneysu guneysu*, okidoki2006*, reha kaya Oğuz, yarın bas buradakilere 15 gün tatil, benden olsun...:yahoo: Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Reytingin düşerse, Don reklamı alamazsın foruma...:oleyo: Uygunsuz lisan, cemiyette söylenmeyecek söz:yahoo::yahoo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu guneysu*, okidoki2006*, reha kaya Oğuz, yarın bas buradakilere 15 gün tatil, benden olsun...:yahoo: Her ne kadar bu başlıkta pek istenmesem de buraya kredim çok. Çünkü rakı içenden zarar gelmez tıpkı benim gibi :)
Alıntı: Originally Posted by okidoki2006 Her ne kadar bu başlıkta pek istenmesem de buraya kredim çok. Çünkü rakı içenden zarar gelmez tıpkı benim gibi :) :bravo::bravo::bravo: Her ne kadar bu başlıkta, neden istenmediğinizi çözemesem de. :notr:
:vk::vk::vk:
Alıntı: Originally Posted by okidoki2006 Her ne kadar bu başlıkta pek istenmesem de buraya kredim çok. Çünkü rakı içenden zarar gelmez tıpkı benim gibi :) Alıntı: Originally Posted by reha kaya :bravo::bravo::bravo: Her ne kadar bu başlıkta, neden istenmediğinizi çözemesem de. :notr: :notr::notr:
Alıntı: Originally Posted by guneysu guneysu*, okidoki2006*, reha kaya Oğuz, yarın bas buradakilere 15 gün tatil, benden olsun...:yahoo: Etme abi daha hic cezam yok forumda , senden mi gelecek ilk ceza ? :agla:
Alıntı: Originally Posted by guneysu :vk::vk::vk: Ama haksızmıyım :yes: