Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 15 yıldır ilk defa :kalp: smileyi kullandım, gitti yahu!:agla: Bebisin kim abey
Alıntı: Originally Posted by aydinc Web niye savaşıyoruz :kmk: Oha lan Bu ne demek Sapikmisin nesin
Alıntı: Originally Posted by Webster Reha abey Benim hanim yerde yatiriyor beni Guslu bilsek ne olacak Pek ihtiyac olmuyor Ihtiyaç yoksa, aldır torbadakileri omrun uzar.:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 15 yıldır ilk defa :kalp: smileyi kullandım, gitti yahu!:agla: E görmek de geç kalıyorsun.:halay: dolar topiğnden beri takipdeyim.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 15 yıldır ilk defa :kalp: smileyi kullandım, gitti yahu!:agla: Hala burda sizi takip ediyor galiba.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by kitapci34 E GÖRMEK DE GEÇ KALIYORSUN.:halay: Abi ben mobil mavi kullaniyorum Onda gostermiyor kim geldi gitti
Alıntı: Originally Posted by Webster Bebisin kim abey Biraz daha uzatırsan, sen 2. olacaksın! Benlen tango olmaz, buradaki arkadaşlara benzemem ben.
Alıntı: Originally Posted by Webster Oha lan Bu ne demek Sapikmisin nesin Yok be ne için fesat