Gelirse satıp kurtulacağız derler şampiyon olursada bin pişman olurlar :) ama genelde hep öyle olmuştur ah ulan bee keşke satmasaydım nerelere gitti :) demişizdir bir çok defa :) hayırlısı Allahtan. ytd.
Printable View
umarım yeni alınan gençler kendilerini gösterir de şampiyon olamazsak da hiç olmazsa bu futbolcuların ihracı yoluyla fb kulubunun bilançosu yüzdürülebilir konuma getirilir .
Ara sıra kısa vadeli almışlığım var fb yi. Normal zamanlar olsa derim ki hisse çok pahalı, satın kurtulun derdim. Şimdi böyle söylemek çok saçma geliyor. 30 yıllık borsa kurallarının dışında Bi sistem işliyor sanki. Birilerine sat dersin, kağıt 3 kat yapar. Dolayısı ile vezir de eder, rezil de eder bu borsa. Tüm. Borsa için diyorum. 10 senede 200kat yapan var. 10 senede yarı fiyatına gelen var.
Yatırım tavsiyesi hiç değildir
Para tekniği yapar.
Çok doğru. 200 kat giden var . Hala yerinde sayan var. Demirdöküm gibi yıllarca durup ,borsadan çıkan var. Spor hisselrinden kazandık şükür arkadaşlar alırken bize de söyle diyor:):):). Ama vezir ,rezil olayı asla tavsiye etmem. Ayces bile uçtu. Fener ne yapar Allah bilir. Ytd
Allah belanızı versin inşallah gene abuk sabuk fiyatlara getirdiniz hisseyi , bu takım kendi evinde 2-0 dan Karagümrüğe maç veriyodu be!
Fener kötü oynuyor tamam ama diğerleri berbat . Belki de bu yüzden yükseliyor. Bence sebep bu da değil . Çöp kağıtlar pandemiden sonra 25 kat yaptı. Fener 6 dan 48 yaptı. Yani 8 kat. Sebebi ne bilmiyoruz ama bugün dut silkeleme gibi bizi silkeledi. Çok para ile hisse alanın kalbi dayanmaz:) .Yarın ola hayrola...