sonuçları/semptomları, sebep sanmazsanız sorun kalmaz gibi. :he:
Printable View
Naci Ağbal'ın Merkez Bankası Başkanlığı görevinden alınması gündeme bomba gibi düştü. Ancak kulislerde Ağbal ile ilgili bambaşka bir iddia dolaşıyor. Ankara'da, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bölüneceği ve Ağbal'ın Maliye Bakanı olarak atanacağı konuşuluyor.
https://www.yenialanya.com/haber/679...cek-yeni-gorev
Hani "bekara eş boşamak kolay" diye bir söz vardır ya,
burada da eşiyle hiç boşanma aşamasına gelmemiş kişilere çok kolay geliyor bu işler.
Kadın zulmüne ve iftirasına hiç maruz kalmamış kişiler anlayamaz.
Ama işte bilmediğimiz konularda yorum yapmak malesef toplumumuzda çok yaygın.
Hayatlarında hiç adliyeye gitmemişler, kadınların erkeklere nasıl panter gibi saldırdığını, erkeklerin suçlu düşmemek için nasıl sabrettiğini görmemişler,
o sabır bir yerde patladığı zaman insanlar sadece sonucu görüp yorum yapıyorlar.
Fakirlikten intihar eden biri için, hayatında hiç fakirlik görmemiş zengin biri "girsin bir işe çalışsın yea niye intihar ediyo ki" diye saçmalaması ne ise,
hayatında hiç bir kadınla mahkemelik olmamış kişilerin yorumları da aynı şey.
Kadın zulmü görmemiş arkadaşlar, umarım o duyguyu hiç yaşamazsınız. Allah düşmanıma bile vermesin.
Mart ayındaki dönüşümü Mayısa atıyorum,çünkü bilindiği gibi hiç düzelme olmadı daha çok kötüye gidiyor herşey,önceden tünelin ucundaki ışıktan bahsetmiştim,işte o ışıktan kaynaklanıyor bütün korkular,devamlı belirttiğim gibi korkunun ecele faydası yoktur.Atatürk bile bunu gençlik hitabesinde belirtmiş olmasıdır,M.Akif 3 mısrasında ne belirtmişti,
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Devamlı belirttiğim gibi gelecek gençlerin elinde,ne kadar gençleri eleştirsek bile bu söylem değişmeyecektir,çünkü Atatürk bile bunu görmüştü,bazı kişiler geleceği görebilir,önce ne yazmıştım,sarı bir gevur gelecek herkesi peşine düşürecek gittiği yol, yol olmayacaktır,peşinden ey devlet baba benim malım mülküm beni bakmıyor, sen malımı mülkümü al beni bak,burası gerçekleşmiş gibi,peşi gün gelecek bir genç çıkıp kötü düzeni yıkıp TÜRKİYEYİ DÜNYANIN LİDERİ YAPACAK.Bu bize Z-Y kuşağını hatırlatıyor,yani bu deyimler yerinde bir deyimdir.Bilindiği gibi Z-Y kuşağı mevcut yönetime karşı %90 oranlan,yani 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR deyimide buna uygundur !!!.Son zamanlarda birileri zaman daraldığı için son hamleler peşinde,ama başarı oranı yok,mesela devamlı 4 belirtilir,sembol Rabiadır el parmaklarıylan belirtilir,buda Anayasanın değişmez 4 maddesine gönderme yapmaktır,bunun arkasında kim var bilinmiyor,sadece piyonları ileri sürmüşler !!!.MERAK ETMEYİN HERŞEY DÜZELECEK GÜZEL OLACAK.Sevgi saygılarlan.
Evlenmeyeceksin, çocuk da yapmayacaksın. Anı yaşamak en temizi.
Dünyada her gün milyonlarca çocuk doğuyor. Bir tane de ben yapacam da ne olacak... Çok çocuk isteyen alsın evlatlık baksın.
Avrupa'da çok görüyordum böyle. Anne baba 2 metre sapsarı, ortalarında kakaolu bir bebe. :)
Önceki İstanbul sözleşmesi varken kadın ölmediği sürece dilim dilim doğra doğru dürüst ceza da koruma yoktu. Hepsi sembolik. Önemli olan eşcinsel den lezbiyene, tüm kadınları koruyacak aileyi esas alacak düzenleme.