-
bugünkü margin call 301 milyon TL idi, fazla bi rakam değil- aşırı basmaz margin call saati için demiştim kendi kendime, lakin yine de bastı.. pala -ben adamı doğrar parça pinçik ederim, yetmez o kanlarla duş alırım" diyor.. viop teminat tamamla saati geçti, şimdi hisse kredicilerin teminat saati olan 15.45 barını izleyin
yukarı dönüşte yine bankalar öncülük edecek gibi.. akbank tavan olabilir, garantiden o kadarını beklemiyorum
-
örümcek hislerime göre dolar ve endekste aşağıda %10 marj kaldı.
-
acaip günler...10,20 gördü sonra döndü hızla 11,12...neredeyse %10 dakikalar içinde...
-
SPK nın hemen çok acil
Endeks hisselerine, açığa satış yasağı getirmesi şart
Bir çok hisseyede bürüt takas
Hemen acil kararlar alınmazsa
Garibanın kuşa dönmüş parası
İyice çöp olacak
Acil
AÇIĞA SATIŞ YASAĞI ŞART
Para baronlar ve Coniyler işi resmen kan davası yaptı
Canı sıkılan intikamını borsadan çıkarıyor
-
iki büyük aracı kurumda olağanüstü miktarlarda teminat açığı oluştu diye dedikodular dolaşıyor, kurum portföyü değil tabii ki, müşteri bakiyelerinde eksi bakiyeler var.. şimdi kurum avukatlarının mesaisi başlıyor, bu tür durumlarda imzalanan hesap sözleşmesine istinaden banka hesapları- tapular- arabalar herşeye anında haciz etme hakkı var aracı kurumların
-
Bence dolarin donus gunu bugun olacak gibi. 18 e attigi igne bar gibi 10.20 lere atti. Mb olmayan dolari satarak buraya indirdi iste
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sanayiler de toparlıyor olan gariban bimas'a oldu
-