yuakrda paylaştığım kap haberinin 14. maddesinde belirtmiş
sorunuzun cevabı sanırsam çok emin olmamak ile birlikte dünkü gk de iş bitmiş
zaten 2,32 lik kağıdı kimse bu rakamdan vermeyeceğinden herşey hesaplanmış
danışıklı dövüş yani
Printable View
birde bu kap a düştüğünde fiyatı 7 lerdeydi
verilen ayrılma hakkı rakamı sanki fiyatın buralara geleceğini haber vermiş gibiydi
7 nire 2,01 nire
şuanki rakam 2,32 verilen 2,01
bana çok ilginç geldi o zamanda hissetmiştim bunu
yalnız avgyo yada sanırsam 1 küsürler verdi
orada brütten dolayı mı şelale olmadı acaba ?
P.Tesı buyuk gun..... öngorum;2.32 fıyata yakın malıyetlılerın öncelıkle ve ıtına ıle malları ellerınden alınacak....ne olacaksa ondan sonra olacak.... uzun vadelı bekleyecek olanlar sakın ekrana bakmasın.... ben oyle yapacağım..... aşağı çekse de yukarı tırmansa da ekranı ızlemek sağlıksız kararlar verılmesıne neden olabılır...artık çelık bır sınır sıstemıne sahıp olmak gerekıyor.... ben uzun sure beklıyeceğım... hıssım zor ve meşakkatlı bır sureç sonunda çok çok ıyı bır kazanç.... Allah nasıp ederse tabı..... Bu kağıdı satıp da hangı kağıdı alacağım kı..... var mı bundan daha kelpır fıyatta bır kağıt.....Hıkayesı de var artık....1 yılsa bır yıl.....2 yılsa 2 yıl....
daha kelepiri çok tabiki de
bunun gibide olumlu yönde evrim geçirecek olan azdır.. ( tabi gerçekse birde patronun canı isterse olumlu kullandırır)
yani evrimden kastım masa sandalye pc şirketinden oteli olan gayri menkul yatırımı yapan şirkete dönüşüyor.
şu edirne mevzuu ilk açıklandığında aralıktı sanırım avgyo ile bunu 1-1,5 civarları aceleyle heyecanla almıştım
1 hafta bekledim haberi yalnış yorumladık birde galip kağıdı bir halt olmaz bunlardan deyip sattık
1 si 6 ötekisi 9 kat arttı neredeyse :)
Vay bee.... P.Tesı tavanı 2.78 .... (Son taban fıyatı 2.80 ıdı.... malı esas boşalttığı gun)malı toplamağa başlasa yavaş yavaş.... tavana kadar butun KY temızler.....zaten o fıyattan da butun KY malı teslım eder gıder....