Bugün temel atma töreni yapılcak diye yine çimentoları tavanladılar , demirleri uçurdular , çok üzülüyorum borsamızın bu durumuna , komik düşüyoruz yabancı ekonomistlere...
Printable View
Bugün temel atma töreni yapılcak diye yine çimentoları tavanladılar , demirleri uçurdular , çok üzülüyorum borsamızın bu durumuna , komik düşüyoruz yabancı ekonomistlere...
Togg kar eşit dagilimla mi arz ediliyor yoksa galerilere mi? [emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arabası olan milyonlarca insan yoksuldur bu ülkede...yoksulluk kavramı refahı olmayan para biriktiremeyen borçla yaşayan toplumları özetler .... ben dahil arabasını satmadan togg alacak bir çoğunluk zaten yok ,
80 bin değil 300 bin sipariş bile olsa asla ! bolluk bereket demek değil o iş , o iş asla öyle olmuyor değişim yapmak ZENGİNLİK olmuyor, değiş tokuş oluyor... ben de aracımı satıp togg almak istedim aradaki farkları inceliyorum belki de alıcam .
300 -500 bin doları olan da illa karısına çocuğuna araba alınca zengin sayılmıyor adam işsiz emekli ise karsı çocukları çalışmıyorsa hazır para mı yicek salak mı bu adam ...
nankör derken devlet yöneticileri halka maaaş dağıtmıyor ki.
halkın vergileri ile emekli maaşları memur maaşaları ödeniyor.
benim patronum veya müşterim siyasetçiler mi onlara ,neden övgüler düzmek zorundayım !
halk enflasyondan şikayet etmesin mi etsin demokratik hakkımızı kullanalım ne olacak şikayet etmeyeceğiz mi ! herkes sussun biat etsin milli jetle ve uzay gemisinin aya inişiyle silahlarla poz verip gurur duysunla olmuyor işte. ekonomi halka çalışmıyorsa kime çalışıyor peki milli gurura ve zenginlere mi !
Mevki(ceo cta vb)/güç odağı/koltuk psikopat/sosyopat eğilimlilerin tercihidir..
görevde olanların % dağılımı üç aşağı beş yukarı hapishane oranlarıyla aynıdır. :he:
Togg'u gözde çok büyütmemek lazım bence. Elektrikli araba üretimi piston motorlu arabaya göre oldukça kolay. Togg'un özellikleri de elektrikli hemen her araçta neredeyse standart geliyor. Çinde 2022 de 7 milyona yakın elektrikli araç üretildi. Eğer gümrük vergilerinde ve ithalatında kısıtlama olmasın Türkiye Çin üretimi elektrikli araç dolar. Togg 'a özel olarak togg'un yeraldığı fiyat diliminde ötv %10 a indirildi. Aynı koşullarda Çin'den araç getirilse gerçekten kimse rekabet edemez. Özellikle BYD yi incelemenizi öneririm. Bu firma sadece Çin'de geçen yıl 2 milyon araç sattı.
Öte yandan Togg'un orta ve uzun vadede ulaşacağı araç üretim kapasitesi ülke ekonomisine büyük bir katkı da yapamaz maalesef. Halihazırda ford otosan, tofaş, hyundai assan ve toyotanın üretim kapasitelerinin yanında oldukça düşük olacak. Sadece prestij olarak ve bizde kendi markamızla araç üretmiş olmak için Togg'un etkisi olur, o konuda destekliyorum bu yatırımı.
Çocuklar kreşe girmeyi reddediyor :)
Kırmızı loading.