Yeni yıl dedik yeni umutlar vs vs yok abicim bunun gözü toprağa bakıyor...
Çok mal dağıttı, artık kaç aya yıla geri toplarsa hareketlenir diye düşünüyorum...
Printable View
Yeni yıl dedik yeni umutlar vs vs yok abicim bunun gözü toprağa bakıyor...
Çok mal dağıttı, artık kaç aya yıla geri toplarsa hareketlenir diye düşünüyorum...
50.000.000tl işlem hacmi ile bu rezil kağıdın hakkettiği yer gözaltı pazarıdır. Bir firmanın sahibi bu kadar vasıfsız, eğitimsiz, akıl yoksunu olunca kaçınılmaz son budur. YTD
..1 yıl önceki fiyatının da altında enflasyonu düşersen nominal fiyatı 4500 lere düşmüş oluyo buna rağmen alıcı yoksa bizim bilemediğimiz başka şeyler fiyatlanıyor demektir …acaba yatırımcılardan neler gizliyorlardır
Arkadaşlar hala neden diye soruyorsunuz. Patron satışı olan hisseler kolay kolay kendine gelmez. İster 1 Lot olsun ister 1 milyon önemli olan niyettir. Bu kağıt hiç bir zaman bilanço kağıdı olmadı bilançoya göre gitmedi bu kağıt hiç bir zaman endeks kağıdı olmadı endekse göre hareket etmedi. Bu kağıt bedelsiz kağıdır bakın yarın Konya bedelsiz versin hemen tavan olur.Yarın 8800 e düşebilir 1 ay sonra 20 bini bile zorlayabilir. Şimdi bu şartlarda aklı başında hangi by bu kâğıdı alırda götürür. Bi üstad vardı 18 binden düşüş başladığında kapayın ekranı yaz sonu 50 bin diyordu. O zamanda dedim 50 de olur 10 bin altına da gelebilir malesef kötü senaryo oldu. Her şey bir habere bakar bedelsiz haberine
Koskoca aralıkta 4 ve 29 unda sadece iki gönderi yapmış şirket!Kgs de az!Yatırım yatırım dediler iki şirket birleştireceğiz maliyet tasarrufu sağlayacağız dediler.Yatırımcılar zarar görmesin dediler eeee sonuç bu mu?Bu şirketin yatırımcılarını bilgilendirmesi ve onları muhatap alması elzemdir.
Buralardan satılmaz dostum. Ha bu daha da düşmez anlamına gelmiyor ama senin de dediğin gibi yukardan satmayan buradan hiç satmaz.