Rusya Sağlık Bakanı Muraşko: Sputnik V aşısının büyük partiler halindeki teslimatları eylülde başlayacak
Printable View
Rusya Sağlık Bakanı Muraşko: Sputnik V aşısının büyük partiler halindeki teslimatları eylülde başlayacak
Çinde asi üretimine başladı. Ama bu sefer de ab yaptirim isi cikti.
Bizim hisse yon asagi. Bittik su anda. Saglam verdiler. Zaten 20 gelip cakiliyor bir turlu gitmedi. Yine 18 gorur bu uyuz hisse
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
... ve karanlık odanın tavanı...
Patron bugün iyi kapattı , şerefine 1 adet +1, 1 adet de Bomonti Api içeceğim. İlk defa piyasanın üstünde kapattı.
Esas aylık pin bar gelir mi diye bekledim 19.62 üstü pin idi ama olmadı nasip.
Destek attık ama kademeleri boşaltıp boşaltıp veriyor bir gözüne kestirdiği var herhalde. Ben değilimdir ben ky yim ama...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlükçü adam seans içi 50000 lot alıp 30 kademe aşığı geri basıyor. Allah akil fikir versin , kardeşim al taşıyabileceğin kadar uslu uslu bilanço bekle , yok illa Las Vegas olsun istiyor. Yukarıda bedavadan bir şeyler yazdık oku ders al.
Bugün muhasebeci tanıdığım arıyor efendim Kent Gıda nın rüçhan hakkını alayım mı diye soruyor, piyasa değerini biliyor musun di , 16 milyar dolar diyorum yok bakmadım diyor. İnsanoğlu tuhaf gerçekten , uçurumdan atmalayı seviyor.