Cengo kendine emanetçi buldu herhalde..!!!!
Printable View
Cengo kendine emanetçi buldu herhalde..!!!!
Cengo hafta sonu otur bi düşün. Bu işin sonunda kodese girmek, isminizin rezil olması var. Bu işi düzeltme yoluna git. Hani o 99 kuruştan geri dondermiştin ya. Bu sefer böyle yapma. Yükselt yükseltebildiğin kadar, topla toplayabildiğin kadar.
Bir hafta daha bitti. Her hafta farklı bir durum ile karşılaşmaya başladık. Tansiyon giderek artacağa benziyor. M.Ö'de topa girmeye başladı. Birbirlerinden habersiz olduklarını ve ayrı hareket edeceklerini düşünmüyorum..Çıkarlar ortak olur ise bir yol bulurlar. İş şimdi biraz daha ciddiyete bindi gibi. Bütün bunlar artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı kesin. Bakalım sahneye ilk kim çıkacak..
Borsadaki bir şeref yoksunu patronun şirketinin olağanüstü genel kurulu yapıldı..sonuç tabiki,ky yana değil...ama en azından kamuoyuna duyuruldu.Tebrikler anelt yatırımcıları.Helal olsun sizlere.İnşallah davanızda mutlu sona uğraşırsınız...Bizlere de umut olursunuz...
http://www.borsagundem.com/haber/ane...zamani/1276042
aneltten alıntıdir
Bu adamlara sayin kelimesi yakismiyor be usta.ben ac kalsam 1 ekmek calsam 5 yil ceza alirim.zenginler hiraizlik yapiyo madalya veriyolar.beni salak zannnedenin 7 ceddini seveyim.ben salak deilim Allah in adaletine guveniyorum.insAllah ne kadar hirsiz varsa onlara yol veren devlet girevlileri varsa bu dunyada cehennemi gorecek
Bütün bu yaşananlar bu sayfaları okuyan yeni yatırımcıların kulağına küpe olsun..Herkes yatırım yapacağı hisseyi çok iyi araştırsın.Sahiplerini, bilançolarını, yaptığı işe kadar. Sonra yatırım yapsın. Bu borsada çok sahtekar şirket ve sahipleri var. Amaçları sadece garibanları sömürmek..Fakat insanoğlu hırsına ve kolay yoldan zengin olma hayaline kapılarak hata yapıyor..Yaptığı hatanın cezasını ağır bir şekilde ödüyor..Biz burada bunları yazsak ta değişen bir şey olmayacak. Fakat tecrübe para ile satın alınmıyor. Yaşadıklarımızı anlatarak bu sahtekarların tuzağına düşecekleri frenlesek dahi iyi bir iş yapmış oluruz..Borsada fırsatlar bitmez.. Yeter ki doğru hisseyi bulun.
Mrb bayadır izliyodum 24.000 hissem var. 0.53 0.55 0.62 den ama alıs satıştan kardayım. Bu hisse bugun tavanda eşlesip nedir 0.55 kapattı garip bi olay. Bide burda yorum yazan arkadaslatda ne kadar hisse var merak ettim onun için üye oldum
Kusura bakmayın ama Kimse size elindeki hisse sayısını söylemez... eskilerde bir Kemalbey vakası yaşadık, 2015 ya da 2014 genel kurulu öncesi.. hoş, orda da bir kısmımız söylememiştik ama söyleyenler oldu ve adamın niyeti sonradan anlaşıldı..sizi tenzih ederim ama tam da aynı böyle genel kurul öncesiydi, benzerlik oldu ya da tesadüf... burda yorum yazanların nerdeyse tamamı 6 yıldır buralarda..mesela 2012 martında yaklaşık 10 bin Euro’yu 22 binliraya bozdurarak , sizin ortalama 12 binliraya aldığınız 24 bin lotun 1/4ünü ancak alabilmiştim... profil resmimdeki çocuğumun doğduğu gün 2012 6 ağustosunda 1000 lotu 4.150 liraya aldım... ne bileyim işte nisan ayında 8 bin lotu 25 bin liraya aldım.... düşüşe geçti 2 lerden aldım, 1 lerden aldım, kuruşlardan aldım..sattım üç beş kuruş aşağılardan tekrar aldım...uzun lafın kısası buradakilerin büyük çoğunluğu hemen hemen aynı durumda...hesaptan hesaba virman yaptım, yeni hesapta maliyet virman tarihindeki değer olarak göründü vs..kendi açımdan maliyetimi tam olarak bilmiyorum bile..düşünün elinizdeki 24 bin hisse 2012 ağustos fiyatına göre 100 bin tl ediyordu.. şimdiki değerinin 10 katı neredeyse..velhasılı kelam 4 liradan alınan 20 bin lot ile bekleyen de vardır , benim gibi eline üç kuruş geçtikçe alan da vardır burda...