E-turuncu hoşgeldini 15.50, aferim aynen devam faizini 14.75 yapmış (250-1.000 için).
Printable View
E-turuncu hoşgeldini 15.50, aferim aynen devam faizini 14.75 yapmış (250-1.000 için).
Birikimlerimiz eridi,çocuklarımızın geleceği için tuttuğumuz 3 kuruş pul oldu.En ağır şekilde kınıyorum buna sebep olanları.Evin kirası olurda paranın faizi olmaz mı.Ne demek faizi zorla düşürcem.Al işte simdi 1000 baz puan artir millet gene dolar alir.Sen ağzınla söylüyorsun seçim sonrası başka türlü olcak diye.Kim gider parasını vadeliye yatırır.Kenarda 400 bin liram var neredeyse 5 liradan dolara dönmeyi düşünüyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Döviz,altın,hazine bonosu,devlet tahvili,hisse senedi.
Teminatın cinsine göre belli bir yüzde eksiğine teminat sayılıyor.
Mevduat bankalarından çok daha sağlam!
Güvence falan vermesine gerek yok...(yükümlülüğünü yerine getiremeyen kurumun
teminattaki menkul kıymetleri vsvs anında nakte çevrilir, bayada bir ceza kesilir)
yerli gecen hafta hesplardan 1.8 milyar dolar bozmus muhtemelen bu hafta cok daha fazladır ..peki dolar buna ragmen niye dusmuyor karsısında daha buyuk alıcı oldugu icin..bozulanı mb ve hazine ardından sirketler almıs olmalı...2 ay once okumustum mayısta cok yuklu geri borc odemeleri vardı ..haziranda borc odemesi cok daha az .