Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Burdayım zaten .. Başlığın haline bakıyorum, aslanlar kaplanlar havada uçuşuyor .. :notr: Syn medwig Size itibar puani verdim😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by aydinc 1 gizli üye var :kmk: Tahmin edin bakalım Emmimdir o kim olacak baska
Gaya gayboldu Sanirim tango yapiyore
Alıntı: Originally Posted by Webster Syn medwig Size itibar puani verdim😃😃😃 Mobil mavi de itibar puanı veremiyorsunuz üstadım :) Başlık hareketlendi takip güçleşiyor :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Mobil mavi de itibar puanı veremiyorsunuz üstadım :) Başlık hareketlendi takip güçleşiyor :) Yok dun vermistim simdi hatirlattim 😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by aydinc 1 gizli üye var :kmk: Tahmin edin bakalım Alıntı: Originally Posted by Webster Emmimdir o kim olacak baska O nasıl oluyor 8 üye takip ediyor.Üyeleri sayıyorum 7 kişi 1 kişi fazla var, ama kim olduğu belli değil. Gizem artıyor.:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Yok dun vermistim simdi hatirlattim 😃😃😃😃 Hayırdır üstadım modlarla pek iyi değildi aran :) Buzları mı kırmaya çalışıyorsunuz:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Mobil mavi de itibar puanı veremiyorsunuz üstadım :) Başlık hareketlendi takip güçleşiyor :) Mobil mavi nedir? Aratırdım Mobil'in mavi antifrizi çıkıyor. Antifrizmi kullanıyorsunuz Mobil Antifreeze 3 LT Mavi Antifiriz