Belki de sadece bi haber varmış gibi yapıyorlar..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Benim görüsüm.herkes enerji.firmalarina gecdi yeni dogalgaz haberi dönuyor sorun yok hissede ytd
Para yok piyasada.
Gaz hisselerine destek atmak için satıyorlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuhaf bir durum. Gaz bulunsa Petkime ve Tüpraşa ne faydası var? Bu ülkede insanlar kabilenin büyücüsü ne işaret ederse o yöne hareket eden klan üyeleri gibi. Gaz bulunsa maliyeti kurtaracakmı belli değil. Borsada işlem gören şirketler sonuç olarak kapitalist işletme. Belli bir rasyonalitesi olmalı. SPK bu işlere hiç bakmıyor anlaşılan. Külliyen zarardaki spor hisseleri nerelere geldi. Hepsinin bilançosu ekside. Teknik olarak hepsi iflas etmiş durumda. Ama fiyatlar rekor kırıyor. SPK seyrediyor sadece...
Bi gaz olayı gaz çok fazlaymış gibi bir bilgi var kumarcılar ona koşuyor... ayrıntılarını öğrenemedim henüz.. ama ben de anlam veremiyorum Petkim’e Tüpraş’a ne kadar faydası olacak?
Sent from my iPhone using Tapatalk
valla burdan cikip paranin yarisini aksene gecmistim...yarisinida eczyt aldik...kismet artik...cuma gunu su imar isi ciksin artik...
valla sen kumarci olarak gor...köklu firmalar var ve ucuz firmaya yatirim yapacan...yeri burasi degil biliyorum ama akseni daha oncede dile getirmistim...