Mancınıkla iftira atan bir adama önce adam mısın diye sormak daha doğru olur?
Haydi sefalar olsun sana..
Printable View
Sn tahminci sizin kimsenin adamı olmadığınıza ben eminim.Gereksiz tartışmalara gerek yok.Ama cidden adamlar bu 20 bin kara nasıl göz yummuş ilginç geldi bana.400 bin lot biri alacak 0.93 den kağıdı 0.98 e sürüp o adama 0.98 den satma imkanı vereceksin 20 bin lira kazandıracaksın sonra gene 0.92 ye düşürüp ordan kapatacaksın.Değişik bir iş olmuş.Genelde gidecek kağıtlarda buna göz yumulur.
Sn. Hkm bu hareketlerin çok manası yok alt kademeleri doldurup aşağı basarlar yüzde 70 ini kendileri alır yüzde 30 u millete taşıtırlar. Bir sonraki çıkışta oyuncular topa girmeye korksun diye yaparlar bunu..
Onlar ne hissettiriyorsa odaklanıp tersini yaparak kazanmak mümkün olabilir ancak..
Ama gene de 400 bin lot tek kişinin toplu alımı varken 0.93 den yukarı neden taşınsın ki.Küçük yatırımcı mı 0.98 e götürdü.Hem de tam tepeden o 400 bin lota satış imkanı vereceksin.Dağınık alım olsa anlarımda toplu alım var burada.Ben yapsam bana hayatta kimse böyle trade imkanı vermez.Şans işte,bahtsız bedeviyiz.
1.00 bedelli bölgesinin kolay geçilemeyeceğini yazmıştım, tahminim bu yönde.. 1.00 a her yaklaşma bir satış fırsatıdır ta ki bir kaç kere test edilip yeni oyuncular için maliyet bölgesi olana dek..
Sn tahminci bugünkü takas var mı.Varsa buraya koyabilirmisiniz
ben takas falan takip etmem aslında da bugünü merak ettim
01 Mart - 15 Mart takas değişimi:
https://i.resm.im/95pQwZ9.jpeg