Sayın egeduk aslında hiç alınmaz demiyorum 😃 sadece gidişatı gördüğüm için 16 üzerinde de almam diyorum, bahacaz stabil olsun, alımlarda kaydadeğer bir gelişme yok, şimdilik üstten alırız ama hergün, düşerken gerek duymadım
Printable View
Sayın egeduk aslında hiç alınmaz demiyorum 😃 sadece gidişatı gördüğüm için 16 üzerinde de almam diyorum, bahacaz stabil olsun, alımlarda kaydadeğer bir gelişme yok, şimdilik üstten alırız ama hergün, düşerken gerek duymadım
Takılıyorum Sayın Vosbaga.
Şimdi uzun vadeli grafiğine baktım.
Tarihi destek 15,90-16,10 gibi gözüküyor.
Ve tam da bu noktalardayız.
Hafta sonu detaylı inceleyip, haftaya yüklü son alımımı yaparak, maliyet düşürerek uzun vadeli beklemeye geçmeyi planlıyorum.
Yaa nasip.
Bundan sonra fiyat ne olursa olsun ekleme veya satış yapmak üzere.
Valla gençler masallah ne bitmez para varmış sizde ;) Hergun aldık sattik geyiginiz harika, keşke numaralarınızı alsanız da sabaha kadar alıp sattığıniz yerleri konussaniz:) Bir iki faydali üstad vardı, hisse düşecek dedi diye adami kovaladiniz ama adam haklı çıktı...
Siz de haklısınız.
Ne diyim?
[emoji3]
Vala kimsenin kimseyi, kovaladığı yokda elinde hisse yokken hisseyi kötülemek de bi ayrı yani neyse gelelim canteye henüz stabil durum yok 16 üzerinde de almam kendi adıma
burada tekrar etmek isterim. Değerli bir ağabeyim bana şunu söylemişti. Bütün endeksler kızardığında, en kızarmışlarından yatırım için al derdi. sanırım öyle bir durum epey yakın görünüyor.