24 cente yapıştı kaldı bi kurtalamadı buralardan. Geçen sene 50 cente mal satan patron nerdesin yarı fiyatına geri alım yapsana kendi şirketine sahip çıksana.
Printable View
24 cente yapıştı kaldı bi kurtalamadı buralardan. Geçen sene 50 cente mal satan patron nerdesin yarı fiyatına geri alım yapsana kendi şirketine sahip çıksana.
Evet tahtada yeni oyuncumuz var artık ve maliyetleri buralarda oluşturuyor. Eski tahta yapıcı komada ve yakında da selası okunur. Baskıyla kaptırdı malı, yeni oyuncu yeterli malı toplasın bir hele, asıl hareket o zaman başlar
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksten pozitif ayrışması çok iyi
Polisan Aşıkları ve Tutsakları, bence çok büyük hacimlerin görüleceği zamana artık yaklaştık. Öyle yüksek hacimler bekliyorum ki, hisse fiyatı gün sonu Nötr yada Eksi kapatacak ama tahtada çılgın bir savaş ve hacim olacak. Bu savaş olmadan ve bitmeden hissede günlük %7 üstünde kapanış beklemem, Tavanı ise 1-2 hafta unutun. Çünkü birçok kurumun ve küçük yatırımcının maliyetlerine yaklaştık, Korku salıp, Heyecan yaşatıp bunları dökmeden gitmez. (aklı olan tahtacı böyle yapar, ben böyle yapardım) Ben en az 150-200 milyonluk 4-5 gün sürecek hacimler bekliyorum. Her ne kadar Takas okuma konusunda iyi değilsemde Bu süreçte Yabancı Kurum satışta Denizbank alışta olursa korkarım. Tam tersi Yabancı Kurum alışı devam ederken Deniz dökülmeye devam ederse ekranı 1 hafta kapatır direkt meyhaneye giderim. Bu hissede yeni sayılırım ama şimdiden Denizbank taki gruba uyuz oldum..... Tek isteğim o sıcak koltuklarında osurmak için sol kıç yanaklarını havaya kaldırırken ishal olduğunu farketmeyip osuracağı yerde sıçarlar dilerim. [emoji41] ( Bu kendi inandığım yüksek bir olasılıktır ama siz yinede kendi aklınız ve öngörünüzle hareket edin lütfen)
Yalnız şunu biliyorum ki tahtaya yeni bir oyuncu girdi bunu hissediyorum. Denizbank kendi satıp yabancı süsüyle başka cepten kendisi toplamıyor bunu hissettim. Hisseye giren bu kişi, grup, kurum vs. her kimse buralardan maliyetlenmeye başladıysa eğer onun gözünde hisse değeri bayağı yüksek demektir. Belkide patron tarafından başka hesaplar altında toplanıyor bunu bilemeyiz... Türk Borsasında (3.Dünya ülkesinde) yatırım yapmak böyle birşeydir işte, senaryo üstüne senaryo yazar durursunuz sürekli kurarsınız kafanızda, çünkü kanun kişiye göre, imtiyaz kişiye göre işler.... Bu gözler varya bu gözler; kendi şirketini (Bimeks) halka arz edip sonra Spk Başkanlığı yapıp sonra o Spk başkanlığı yapan şahsın kendi şirketinin battığını da gördü. Bizler çakalların sofrasından bir geyik eti kapmaya çalışan aslanlarız sadece. Ona göre herkes haddini bilsin
Hayatı boyunca Kaplan görmeyen, onun mekanında bir gün geçirmemiş (Avrupa, Kuzey Amerika, Avustralya, İskandinavya) Eşek kendi kudreti ve gücü ile övünürmüş. (Bir Ünsüz Düşünür Özdeyişi)