Ekonomistler kendi söküğünü dikemez, sabahtan akşama TV'de dinliyok...
Printable View
Ankara büyükelçilere alternatif çözüm arıyor: Yetkililer
Bir abimizin en sevdiği deyim aklıma geldi nedense.Birine kızdı mı ,hem şeyin büyük,hem paran yok,hem de her gün geliyorsun derdi,artık ne demekse ve nerden aklıma geldiyse şimdi.
Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, yaklaşan seçimler üzerine dikkat çeken bir iddia öne sürdü. Uğuroğlu, "Onlarca AKP milletvekili gidecekleri partilerle görüşüyor." dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...yorlar-1879465
Sokakta kimi çevirip konuşsak hep aynı şeyi duyuyoruz; geçinemiyoruz!
Türkiye bu ekonomik krizi nasıl çözecek?" sorusu üzerine, "dünya genelinde de pandemi nedeniyle ciddi bir ekonomik kriz yaşandığını" belirtip şu ifadeleri kullandı:
"Ekonomist değilim ama yaşananların da farkındayım. Her şeye rağmen umutlu olmak lazım diyorum. Siyasi istikrarı önemsiyorum. Ben milletvekili emekli maaşıyla yaşayan biriyim. Doğrusunu isterseniz ben de yoksullaştığımı hissediyorum.
Milletvekili emekli aylıkları 2020 yılında Cumhurbaşkanlığı'nın 2021 Yılı Bütçe Teklifi'yle ek ödeme hariç yaklaşık 15 bin 800 liraya yükseltilmişti.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...iyorum-1879472
Pandemi nedeniyle dunya capinda ciddi bir ekonomik kriz yasaniyormus.
Dün tv de yandaş konuşmacıları dinledim.En güzel soru,şimdi ne olacak,sunucu soruyor bu elçiler memleketlerine paketlensin mi,o aşamaya kadar atan tutan yandaş olayın gidişatını tahmin edemediğinden başlıyor elbet cumhurbaşkanımızın önündeki veri seti bizde yok falan filan.Yahu sen adam değilmisin soru net edilmeli elbet de gitsin,zaten reis de demiş.Ama elbet geri vitesler çok olduğundan kıvır babam kıvır.Bunlar nasıl adamlar,nasıl oluyor da böyle oluyorlar cidden ilginç.
E hdp ye yanaşıyorsun onla berabersin gizli fetöcüsün falan onlar kolay ezberler,bu tarz sorulara cevap vermek mayınlı arazi,reis de önceden bazen sinyal vermiyor ,küt diye rahibi bırakıyor falan,e program da her gece yapılıyor bugün dümdük cevap verse yarın nasıl düzeltecek yandaş da başlıyor o değil de gaz kuyruğu vardı,tüp kuyruğu vardı ,yol yaptık hastane yaptık vs.