Hocam benzerlikte ne demek istiyor kusura bakma bu işlerden pek anlamam
Printable View
Hocam benzerlikte ne demek istiyor kusura bakma bu işlerden pek anlamam
Biri dolar grafiği diğeri XU/ 100 okların olduğu yerlerdeki hareketlere bakalım.
Dandanakan hocam ben vkbnk faiz kararı için kısa için aldım İran olayı artışı durdurdu inşallah bidahaki faiz kararı düşürecekler inşallah o beklentiyi olumlu satın alırsa çıkmayı düşünüyorum maliyet 21.00 bugünkü çıkışıda halkbank çıkışından utandığı için çıktı cevapladığınız için tşk ederim hocam
Vakıf sığ hisse hareketleri dengesiz olur, İran olayı çıkışı durdurduğu gibi pazartesi çıkacak kararda etkili olacaktır.
Takip seviyelerini yazdım geri kalan senin kişisel kararındır.
Allah'ım razı olsun tşk hocam
Forumun ayarları iyice bozuldu, yazı yazıyorum biraz uzun olursa yazana kadar forumdan çıkıyorum, tekrar giriş yapınca da yazı gidiyor.
Sol tarafta döviz ve endexler vardı onlarda yok.
Grafikler ve yorumlar için çok teşekkürler Üstadım.. Emeğinize sağlık..
Yazı yazma süresi uzun olunca site otomatik olarak çıkış yapıyor. bu yüzden yazdıklarınızı bir ara mouse ile işaretleyip CTRL+C yaparsanız çizgilerin efendisi en azından sayfada refresh yaptığınızda o zamana kadar yazdıklarınız elinizde mevcut kalır. Sayfaya yeniden giriş yaptığınızda sanki yeniden yazıyormuş gibi yapıp yanıtla dediğinizde açılan alan CTRL+V yaparsanız sorununuz çözülmüş olur efendim. Bende uzun uzun yazarken sık sık karşılaşıyordum çözüm olarak bunu bulmuştum. sevgiler saygılar
Hayret yaşıyormuşsunuz. Biz helvanızı kavuracaktık. Bir ara niyetlendik. Sevgiler Hocam