Pastayı merak ediyorsanız sayın cefaks'a özelden yazın burada paylaşıyor sağolsun.
Printable View
Pastayı merak ediyorsanız sayın cefaks'a özelden yazın burada paylaşıyor sağolsun.
http://fs5.directupload.net/images/170620/q95hxmm9.jpg
haftalık alan satanlar
Elimdekikeri satım 3.75 ve 3.83 arası.ama gözüm yine burada eğer güzel bir düzeltme yaparsa 3.60 3.70 arası yine alıp beklemeye gecerim çünkü hedef büyük en kötünün kötüsü biraz vadeye bakarsak 5 ile 6 arası bekleriyorum burada o da paraya ihtiyaç ve zamana ihtiyaç duymayan birisi için okucak fiyatlar bunlar
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cefaks teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkes alım için 3.75 altını kolluyor bakalım sayın tahtacı ne yapacak ?
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün 3.81 den vermedi bugün 3.79dan alıyorum çok ilginç sanırım tahtacı istediği kadar toplayamadı ki bekletiyor hisseyi. Neyse bayramda malım cebimde olsun ben böyle seviyorum.
Dün dedim sekiz bugün verir diye.
Biraz yorgun dinlensin gider yine
Arkadaslar herkese slmlar
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada forum yoneticilerine cok tesekkur ediyorum cok tarafsiz ve objektif davrandiklari icin ama belli oldu demekki bu sahsi yonetimin burada olup burayi karistirmasi icin ozellikle koruyup kolluyor bak simdi hemen bulasacak ama bu sefer bi forumdan tamamen engellenecek sekilde yazicam ahada buraya yaziyorum simidden herkesten ozur dilerim...
...
https://www.atayatirim.com.tr/haber-detay--2272117.html
http://www.canakkaletv.com.tr/canakk...i-dogtas/3695/
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Eyvallah sn. Eaglexx cok tesekkur ediyorum
Yokmu bir babayiğit takas göndersin
Teşekkürler cefaks
Sayın eaglexx paylaşım için teşekkürler. TEB yatırımdan sonra ata yatırım da Doğtaş ile ilgili araştırmalar yapmış ve firmayı ziyaret etmiş. Şirkete olan ilgi her geçen gün artıyor. BİST'te bu yıl en iyi performans gösteren ilk 10 hisse arasında olması boşuna değil.
Biz de dünden beri kademeli alımlar yazdık.. 3,77 ye kadar tüm pozisyonlar gelmiş..
Para bitti, yoksa 3,75 de gelirmiş...
3,75 in aşağısı da var mı acep???
Ek 4803 kademeler ilginç
87 barajını kırarsa gider
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.87nin düşmesini bekleyenler burada mı?
3.86 ya 7.400 daha yazdım artık tüm servetim senin kelebek 😄
Ne yapacağı belli olmaz.. Ben de 3,86 dan pozisyonun yarısını kapattım..
87 geçilirse eveettt. gider...
Ama ne yapacağı belli olmaz kısa vade!!!
Ağr. Ort. 3,824..... gayet güzel....
Ama spek bilir.......
Sayın drborsa bir kademe daha atarmisiniz teşekkürler şimdiden.
Teşekkürler cefaks üstad..
3,86 iyi çalışmış...
Hisse gün için ortalama fiyatı 3.829 olup günü 3.85 olarak kapattı.
Az önce bloomberg tv'de teb yatırım temsilcisi şu cümleleri kullandı:'BİST'te şu saatten sonra hikayesi olan kağıtlar alın. Biz teb yatırım olarak Doğtaş ve Ege Seramiği öneriyoruz' dedi. Arkadaşlar oyun büyük görün bunları daha yolun ortasına gelmedik.
Sn.sekiz su siralar bir cok yatirim sirketinin dogatas fabrikasini ziyaret edip rapor hazirladigini bilioruz dunde atayatirim buna benzer bi rapor sunmustu ama raporlari okudukca sn. Kuzeys in aylar oncesinde yazdiklari gelior aklima ve onun kaleminden cikmis sanki [emoji3]