http://fs1.directupload.net/images/180719/ryfjxqcn.jpg
Printable View
6,15den 2000 lot yapıştırdım. 6,05den dayanamayıp aldım. Gene trade imkanı veriyor. 6,25den satış için gene giriş yaptım. Bu trade aralıkları devam edecek gbi.ytd
5 milyon tl gibi düşük bir işlem hacmi yaptık...iyicene dinlensin bakalım...günü nötr kapattık...güzel bir endeks vardı ama datagatemiz şu anda bulunduğu yeri güçlendirme derdine düştü...teknik verilerde de zaten diplere geldik....umarım buralardan güç kazanıp yukarı çıkar...
Bugün sattıklarını yarın 5.95 lerden yerine koymayı düşünüyorum. Trade için güzel fırsat veriyor destek ve dirençleri iyi hesaplamak lazım. Ben alçalan tepeler görüyorum bir sonraki tepe 6.05 olabilir
15k daha bugün 6,10 ortalama ile portföyümü şenlendirdim, sanırım dgate bende takıntı oldu, 115k ile durmak yok yola devam....ytd...
Trade imkanı süper tahtada.tam teknikci tahtası. 6 larin altından al 6.15/20bandi nerden bulursan sat minimum 5000 lot çevirme şansın var. Bu hafta iyi trade sundu bize. Bugun tursmasam 10bin oynanabilirdi.neyse Ben yarin gene buralardayim. 6.25 üzeri 6.5 gideceginden geçerse 6.50 bandını beklemek lazım. Şuan bandımiz 5.95 6.20 bandıdir. Trade yapabilecek psikolojide olanlar için güzel tahta. 1300 lotum bedavaya geldi. Hedef 4000 lot. Onları 20 ye kadar bekleyeceğim.
Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydi artık bu saaten sonra bu filimin baslamasi lazim ortam musait ..yoksa alsatcilarin diyari olacak burasi...:drunk:
bence cok saglıklı gıdıyor hısse. oncelri 5,50-50,70 bandı, sonra 5,70-5,95 bandı şimdide 5,90-6,20 bandı. hep sağlıklı işlem hacmiyle ve duzeltme yaparak gecildi. zaten teknık analızde duzeltme yaparsan geri donusnde hızlı sekilde olmayacagı için sağlıklı bulunur. 6,20uzeri kapanışlarla 6,20-6,50 bandına dogru gıdecegız gibi. bence 7,15-7,20 ye kadar teknik hareket edecektır. asıl kopuşlar 7,20den sonra olacaktır.
YTD
Bu üçüncü deneme 6,20 leri geçemiyor bir türlü
Duzeltmeyi sean icinde yapmasi tahtaya ne kadar hakim.oldugunun gostergesi .ama lakin teknoloji sirketleri hazir atagi kalmisgen ruzgari arkasina alip arti nasil 17tl ...6tl islem goruyorsa biran once kimseye mal kaptirmadan harekete gecmesi lazim yoksa burada her gun alsatcilarin yeri olur..:kahkah:e
Speek istese 6.20 degil bir anda tavana kitler..herkes sadce baka kalir..:yahoo:
Ama demeki istegi mali henuz kavusamamis....
arkadaşlar benim de moralim bozuk...birincisi trade yapmadığım için lotlarım artmıyor....ikincisi hep karel ile karşılaştırıyordum karel bize %10 fark attık...üçüncüsü dün banviti ve krontu alım için yakından takip ediyordum son anda datagatelere kıyıp almadım...her iki hissede uçtu..dördüncüsü bu sabah da kilergyo dan alım yapmayı düşündüm ondan da almayınca oda uçtu...sabah haziran konut satışlarının geçen yıldan daha iyi olduğu haberini okumuştum..direk klrgyo almayı düşünmüştüm..son anda vazgeçtim..
işte bir kaç günlük olumlu endeks vede bu endekste çok yakından takip ettiğim bir kaç hisseyi kaçırmam bende inanılmaz moral bozukluğu oluşturdu..
datagatemiz ise teknik göstergelerde dip yapmış görünüyor...6,00 ın üzerini iyi hazm ediyor...işlem hacmi de düşüyor...bir kaç keredir 6,22 seviyelerini test edip geçemiyor ama bu bile bana göre toplamaya işarettir...hissemiz de çıkacak ve bu çıkışa da az bir süre kalmış görünüyor ama gönül ister ki hisse adetimizi bir şekilde artıralım...
tek moralimi bozan hisse adetimi artıramıyor olmamdır....
başka bir hisseyi de çok yakından takip ediyorum...o hisse şu anda düzeltme sürecini yaşıyor...tıpkı dün kront gibi düzeltme sürecinin sonuna gelirse oraya geçiş yapmak istiyorum...oradan kar edebilirsem datagateden lotlarımı artırmak istiyorum...
planımız budur ama bakalım kısmetimizde neler olacak ??? çok bilmekle kazanılmıyor dostlar kısmetinizin de olması lazım...:) kısmetim olsa son üç günde en az %30 kazanma potansiyeli yakalayabilirdim...
bir hissenin sürekli bir dirence kadar çıkıp inmesini her daim toplamaya vede olası sert çıkışa yormuşumdur...belki ilk etapta %2-3 e tenezül ediliyor olabilir ama koparsa o vakit %10-15 ten olunacak...tecrübelerim bunları söylüyor dostlar..bu bağlamda datagatenin de bir kaç keredir 6,22 civarlarından dönmesini bu şekilde yorumluyorum...işte bu ihtimali de bildiğim için son üç gündür datagateye kıyıp başka bir hisseye geçemiyorum...
ama dediğim gibi bir hisseyi çok yakından takip ediyorum...datagate o vakte kadar çıkış yapmaz ise şansımı orada denemek istiyorum...
Arkadaşlar gerekli düzeltmeleri ve konjokturu gormeden bir hisse asla kopup gitmez. şuan tr cok sağlıklı bir yapıda değil-konj iyi değil-. ayrıca dgate operasyon yemişbir hisse. mallar toplanmadan -ki trade donelerinde bu yapılıyor- hisseler roketleymez. zaten roketleynce haberler dusmeye başlar. oyuzden suan teknık olarak rahatlayamadığımız için band içindeki jhareketler devam edecektir. ta ki 7,20 bandı hızlı bir şekilde koparsa yeni zirvelere hızlıca gidilebilir. ama bu donem bu bantlar gunıcınde yada gunler içinde duzletme , gidip-gelme, yapmadan geçilemezz. mutalaka trade fırastı verecektir.
YTD
dgate den karı alan sekur a gelsin ben öyle yaptım. dgate de son zamlardan dolayı büyük bir hareket olmayabilir.
bence geçmişte önemli bir beklentisi vardı ama gerçekleşmedi o sırada endeks de zirvelerinde olunca hisse sert düştü...bana göre o beklentisi ne ise hala gerçekleşme ihtimali vardır...
kademelerde bayağı bir dolu sayılır. Daha önce böyle dolu haline pek rastlamamıştım
arkadaşlar bu gün 6,22 yi görmemize rağmen ve ağırlıklı ortalaması 6,10 olmasına rağmen 6,06 fiyatından kapanış yaptık...bu kapanışı pek beğenmedim....endeksin %1,16 çıktığı bir günde bizim daha çok çıkmamız gerekiyordu...sonuçta %1 lik bir prim yaptık buna da şükür diyelim...bu kötü davranışı 6,00 ın üzerine hazım etme çalışmasına bağlayalım...
dediğim gibi biraz zayıf bir kapanış yaptık...işlem hacmimiz 7 milyon tl oldu...dün bu miktar 5 milyon tl civarı idi...göründüğü kadarıyla önce şu 6,22 direncini güçlü bir şekilde geçmemiz gerekiyor..geçebilirsek ?? 6,50 direncine varırız...7,15 e kadar ki yol bir çileli olacak görünüyor...asıl rahatlama oradan sonra olur ....
bunu şimdi topikte paylaşmayayım dostlar sonra büyüsü kaçar...ama aldığım zaman burada paylaşacağım...o vakit isteyen alır isteyen de almaz....geçmişte kendime göre oluşturduğum bir tekniğe göre davranırdım..dün o tekniğime göre kront alınabilirdi ben krontun birazcık daha düşmesini bekledim ama olmadı kront yukarı koptu ve gün içinde %17 lik primi gördü...
artık nasip diyelim dostlar...aynı şekilde bu sabah da bir gözüm kilergyoda idi...son anda onu da almadım o da %15 lik primi gördü...bu sefer gözümü karartım ne olursa olsun beklediğim gibi hareket ederse o hisseye gireceğim...onda da bir iki gün içinde %10-20 aralığında bir çıkış bekliyorum....bakalım nasip ne olacak ?? başaracak olursam gelir tekrardan datagateye lotlarımı artırarak girecem...
şu anda datagate ile bir aşk yaşıyoruz...kopamıyorsak bundandır...datagate de çıkacaktır üstelik de çok yakın zamanda çıkacağına inanıyorum ama göz göre göre de fırsatlar kaçınca insanın morali bozuluyor....
Dgate in kapanışı çok iyi oldu. Onca satışa rağmen 6 yi korudu. Diyeceksiniz ki "bu piyasada da korumazsa ne zaman koruyacak .öyle değil bence . Bugün bankalar yol aldı. Herkes banka almak isterken bu tarz hisseleri "Moral bozma ve mal toplama" adına baskı kurdurabiliyor. Bugün öyle bir gün oldu. Göreceksiniz piyasanın düştüğü gün yukarıda yönelecek. Bu anlamda basarali buldum kapanışı. Piyasa yıkılması - düşmesi sorun degil- yeni bankaya doğru yol alacağız. Bu resmi çok gördük. Grafiklerde haftaya salı çarşamba sikisacagni farz edersek haftaya iyi piyasa da yeni zirve denemesi gelebilir
Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlı geceler ve haftasonu tatili dilerim.
tobonun boyun çizgisi kırılmadan kesin birşey söyleyemeyiz kırılsın daha sonra umutlanalım.
https://i.hizliresim.com/g6WQa0.png
https://i.hizliresim.com/Y6NAVE.png
Bu daha iyi yatırım tavsiyesi değildir.
Grafiklerin için teşekürler dostum...benim de mantığıma uyan ve geçmişte de sık sık söyledikerim ile uyuşan bir grafiktir...zamanla ve sabır ile oralara ulaşacağını tahmin ediyorum...7,15 -20 civarlarındaki direnci aşacak olursa hisse agresifleşecek ve sizin de grafiklerde görsterdiğiniz yer olan 10 tl ler hedef olacaktır......zaten eğer fiyat 8,50-9,20 aralıklarına girecekse ister istemez psikolojik beklenti 10 tl olur...
hissemiz son zamanlarda çıkmasına rağmen teknik verilere baktığımızda rsi ve momentumun dün önemli dip ve desteğe ulaştığını ve boynunu yukarı çevirmeye başladığını görüyoruz...teknik veriler de hissenin yukarıya yönelmeye hazırlandığını söylüyor...artık hayırlısı diyelim...hisse şu anda hala 6,00 ın üzerini güçlendiriyor....
Grafik ler ve yorumlarınız için teşekkür ederiz.