Yanılıyor olmayasınız 13.25
Düşüncelerim kimse için yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Murat ağabey döktürmüş, euro mu alsak ne yapsak:
https://www.youtube.com/watch?v=j08OPL4Qtgo
Kibris kuzeyde girne de acapulco hos otel digerlerini bilmiyorum ama sahili olan oteldir digerlerinde kayalik deniz olur,
magosa tarafi ise sahil cok guzeldir, titanik otel filan var galba o tarafta
ilk kez kibris harekat sonrasi gitmistim ikinci de 40 sene sonra hahaha
ulkeye kesin donus yaptiktan sonra bolbol gitmeyi dusunuyorum
eylul sonu ekim filan iyi olabilir aslinda kibris
Evet Doğru söylüyorsunuz. Enpara' da tüm vadeler için 0,25 puanlık bir artış olmuş.
92 Gün için %14 oran iyi gibi duruyor. 181 gün için stopaj %12 oluyor, bu avantajı var ama 3 - 6 aylık dönemde faiz oranlarında düşüş mü olur yükseliş mi? Bunu analiz etmekte fayda var. Kısa dönemli vadeli hesaplar, faiz getirisinin faizini de bir sonraki vade başlangıcında almaya başladığınızdan uzun döneme göre avantajlı oluyor.
Bakalım rakip bankalar ne yapacak. :)
yılbasından beri %9 a yakın faizi aldık ..faizler oyle kolay kolay dusemez enflasyon artacak yeni kgf ya da ekonomiyi tesvikler gelmez ise 4.ceyrekten itiaren ekonomide kuculme baslayacak bu yuzden faizler yukarda kalacaktır...dolarcılarda bir heyacan sorma gitsin hicmi gundem takip etmezsiniz hic mi diger paraları takip etmezsiniz yahu diger gelismekte olan ulkelerde 10 gun onceki en dusuklerine gore %2 deger kaybetmisler tl %3 deger kaybetmis 3.39 a gore ...yok ıraktı suriyeydi koreydi bozulan abd almanya ab iliskileriydi ic gundemdi basdansımanın dolar yetirince dusuk daha fazlasi ihracati etkiler demesiydi vs....%1 fazladan deger kaybetmis cokmu yani :)
Burgan 150k 14.25 dolara geçeyim diyordum ama kısmet değilmiş .
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vade nedir temdit mi yeni giriş mi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temdit 34 gün
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1m üzeri Finansbank 14,30 temdit .Vakıfbank 14,20 .
Sayın R.lucas
Finansda geçen sefer kaçtan bağlamıştınız
Hoşgeldin-temdit farkı ne kadar acaba?
Teşekkürler
Faizler çok yüksek kredi çekemiyoruz düşmesi lazım.
Dolar cinsinden eurobond faizleri konusunda görüşü olan varmı?
%4 ve %5 getiri potansiyeli var. Alan veya yatırım yapan var mıdır?
syg
TEB'in internet şubesinden alınmıştır.
https://i.hizliresim.com/o623Gk.jpg
Fed'in faiz artırım arefesinde eurobond almak büyük cesarettir.
forumdaşlar fiba kiraz hesabı 14 yapmış
Fiba 14,15. 100k 45 güne kadar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
801 bu akşamda 0,07 artışla açılırsa net bu ay %20 kar bırakır :)
kıbrıs hotel tavsiyem, cratos yada merit royal olur,
Cratos ve Merit royal in yemekleri muhteşemdir geçen sene 10 gün kaldım herşey dahil oda günlük fiyat 200 tl idi, bu sene 500 tl olmuş, muhteşem denizi var her iki hotelin, birde elaxus açılmış yeni bu yıl, acapulco nun az ilerisine açılmış (duyum) geçmiş yıllarda chata lambousa da kalmıştım o hotel şu an dökülüyor , 20 sene önce kalmıştım, Kıbrıs'ta sokakta restaurantların yemekleri biraz fazla yağlı etleride çok pişirdikleri için az sert ve yanık olur, hotel de yemek lazım, trafik ters ve baş döndürücü, araçlar tersten gider, ev fiyatları pound cinsinden orda, dolmuş ve otobüsleri eskiidir, ulaşım sorunu var biraz, araç kiralama ucuz, yalnız kullanmak çok sor, çık yola anında kaza, ev fiyatları en düşük 50,000 £ , üstü açık yukarı gider, :bravo:
ing bank biraz önce aradı. 20 Kasım a kadar kampanya yapmışlar.
TL 13,75 , usd 4,00 her ikisi de günlük.
Zamanında faydalanmıştık , süresini doldurunca vedalaşmak zorunda kalmıştık , 1 seneyi doldurmamama rağmen - 5 ay oldu henüz , herhalde dolara ihtiyaçları var , neyse teşekkür ettik kendilerine , rodeo da 4,00 den günlüğe devam.
Bilgilerinize.
801 türü likit fonlarda komisyon falan yok, devletin koyduğu stopaj var, diyelim 10,000 tl kar ettin, %10 kardan keser, ana para+9,000 tl toplam meblağ hesabında olur, mevduatta ise durum faiz üzerinden %15 stopaj keser ana paraya uygular, hangisi karlı ince hesap bilmiyorum, ben ilk aldığım tarih Ramazan bayramından önce almaya başladım 20 haziran ilk alışım, azar azar ekledim. O günü baz alıp kaç getirdi bilemiyorum, birde 819 var özel ve riskli bir fon borsanın dibini bulduğun an alınabilir diğer durumda alınmaz, yani borsa 70/72 iken 819 alınırdı, ben biraz fona kafa yoruyorum borsa yorucu ve tamamen bıraktım fx ve viob uda bıraktım, hepsi koca birer saçmalık, komisyonlar al-sat, her bir adet kontrat için ayrı komisyon, kafayı yer adam, hisse tarafıda saçmalık, sen 10 hisse alırsın en az aldığın 10. uncu gider kalan dokuzdan 3 ü zarar yazsa 40,000 puan artışında ana parada patinaj eder, durursun, bilmen çok zor, zaten vatandaşın aldığı hissede gitmez. İşin doğası gereği, likit fon risk %0,0 ve esnek, al-sat yada tut, tek dikkat gerektiren konu gün içi al-sat her bankada farklı , sen saat 4:45 de alırsın, banka sana volörlü bir sonraki günden satmış olur, çok dikkat gerektiren nokta bu, işlem anında alış fiyatı=satış fiyatı olmalı, bazı bankalarda 13:30 a kadar satış. 16:30 a kadar alış olur, zaman aralığı bu yüzden önemli :)
Bodrum Odeabank +35 gün 1000K 14.25
Kuşadası Vakıfbank +35 gün 1000K 14.20
Akçay Aktifbank +35 gün 1000K 14.75
Hepsi pazarlıksız...
Tatil beldeleri yerine oran paylaştım kusuruma bakmayın artık...
Not: Şubelerin hepsi İstanbul içidir.
Ama birileri usd 3.10 oradan da 2.85 olacak ve bist de 120.000 olucak demişti... Yapıştırayım o zaman buralara yazanları?
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her hangi bir iş bank şubesinden hesap açtırın internet tanımlatın, bankamatik kartı da isteyin. Ben bankamatik kartı ile yada cep şube internet üzerinden alıyorum, komisyon sıfır, hafta sonu bile satmak yada almak mümkün alış minimum 4 adet (minimum) satış çok adet yada 1 adet mümkün, ufak harcama kalemleri için bu yöntemi kullanıyorum, su -elektrik-doğalgaz ı elden eski sistem yatırıyorum, bankamatik çoğu benzincide bile var , AVM'lerin hepsinde var, yarın trafik borcu için 1 adetnii feda edeceğim, ev ihtiyaçlarını hanım yapar genelde, kredi kartı ile, ben farazi bu tür saçma işleri nakit kullanarak yapıyorum, alışınca kolay oluyor :)