Şöyle bir bakayım dedim. Değişen bir şey yok. Spek çapı yetmediği için daha önce yaptığı gibi tavana kadar alıp sonra korkakça silemiyor.
27 den 10.000 lot alıyor sonra siliyor.
bugün kararsız oç. 26 mı kapatsam 27 mi diyor kendi kendine?
Printable View
Şöyle bir bakayım dedim. Değişen bir şey yok. Spek çapı yetmediği için daha önce yaptığı gibi tavana kadar alıp sonra korkakça silemiyor.
27 den 10.000 lot alıyor sonra siliyor.
bugün kararsız oç. 26 mı kapatsam 27 mi diyor kendi kendine?
25 e yaklaşık 70.000 lot satış yazıp iptal ettim. Oç da şimdi 26 alışlarını iptal ediyor
Ulan oç sana 25 ten hiç mal verir miyim ben. Avcunu yalarsın.
Bugün bir tavan yapsa hiç fena olmaz, arzular şelale.
Tabiki şahsi görüşüm şu. Kızıp bu oç larına buradan mal vermemek lazım.
Benim kendi fikrim IBC ve Yatırımdaki malların bitmesini bekliyorlar. Şu an 2,7 milyon lot var. Şu an tek satıcı onlar
24 kapattırmak için kasıyor. Baya baya kasıyor
[QUOTE=serkankacar1980;3325628]24 kapattırmak için kasıyor.
Helal sana:) 20-24 kapadı.
Satan KY’mı var yoksa büyük patronlar mı satıyor?
Sent from my iPhone using hisse.net
bir patrnlar satıyr muhabbeti almış başını gidiyr.patrn niye satsın bu fiyattan alan lmayınca düşüyr.ihtiyacı lan satıyr
diğer yakın izleme hisseleri çkmu farklı şirket zarar ediyr devam ederse batmaya aday.
tek çare 454 dönüm arazinin imar nayının gerçekleşmesi buda lmazsa daha aşagılarda ihtimal dahilinde.bulaştık çıkamıyruz bir türlü
Evet haber geldi. yanlış anlamadı isem arsayı imardan çıkarmadan yok pahasına satacaklar.
Satılacak arsa 116.000 m2.M2 si 1000 tl civarındadır diye düşünüyorum tahmin ediyorum az çok biliyorum.Hadi bu ****ler art niyetli , cibilliyetsiz , ******** ****** çocuğu olduğunu farzetsek ki öyleler En ucuz verseler 600 TL’den verirler.Bu da 65-70 milyon eder en kötü en ucuz ederiyle.Bu da bilançodaki görünen bütün borçları sıfırladığı gibi iş yapacak para da kalır. Çapsız babası belli olmayanların bence 2 yıl içerisinde gönderdiği en iyi en makul olabilir bi hikaye gibi görünüyor. Bu arada oralarda bu tip arsa fiyatları kaç para m2 si bilen bi müslüman yazsın lütfen.
Şirketin fiyatı şirketin yönetiminin namusudur. Bu ****ler hissenin fiyatını 24 kuruşa indirilmesine müsade ediyorlar. Yani şirketi ******iyorlar.Bundan zevk alıyorlar demekki niye çünkü bunlar ****** çocuğu.kendini ******erek para kazanıyorlar.Bu parayı da maaş olarak şirketten başarılı yönettiği için alıp bu ******** parayı çoluğuna çocuğuna yedirebiliyorlar.Niye ar damarları olmadığı için.Bre zındıklar bre ********ler kaç tane çapsız utanmadan şirketten para alıyorsunuz.Bu paralar ahlı para, kanlı para.Bu hiç ettiğiniz şirketten aldığınız paraları inşallah en sevdiklerinize hastanelerde harcamayı Allah nasip etsin.Başka ne denebilir size bilmiyorum. Şu Cuma günü Allah sizi bildiği gibi yapsın.
İsteseler operasyonel leasing yaparlardı..
Yani aktifteki binaları leasing şirketine sat-geri kirala yoluna giderlerdi.
Bu yola gitmiyorlar bilerek, asıl emelleri şirketi düze çıkarmak değil bence, arsalara çökmek..
Çok sıkıştık diyerek önce hisse oranlarını artırdılar, şimdi çok sıkıştık diyerek 50 senelik arsaları, milletin gözünün içine baka baka imarını bile çıkarmadan hiç edecekler...
Biz sanki bilmiyoruz o imarlar nasıl çıkıyor..
Bu yönetici denen tiplere güvenmek yanlış işmiş, 2 yılın sonunda bunu iyice anlamış olduk.
Alayının Allah belasını versin şu mübarek günde saatte bana bu bedduayı ettirdiler sonunda.
1 yıldır bu hisseyle duydugum en güzel karar ..geçen yıl yazmiştım şu arsayı kısmi satın alanla ortaklık yapın diye..jeton geç düştü ..30 milyon luk şirketsin..yaptıgın 2 bedellide kucagında kaldı daha ne beklersinki .. arazinin tamamını olmasada 100 milyonluk kısmını sat şirketini güçlendir göz altından da çık. gyo da ol . mantıklı olan bu ..tabi bu karar teklifi investrade portvöy yönetimi aldırmiş olabilir geçen hafta önümüzdeki iş ve işlemlerle ilgili tam yetki verilmişti ..inşallah kısa sürede sonuçlanır ..ytd
Onlar arsaları bildiklerine satıp, sonradan imar geçirip istediklerini yaparlar gibi geliyor, danışıklı dövüş yaparlar YTD
her ne olursa olsun illa bi anlaşma vardır ..araziyi tamamen satmazlar zaten ..akabinde ortaklık gündeme gelir alıcıyla ..şimdi bu süreçte ben olsam şirketin hisse deyerini nominal deyerine yaklaştırmak olurdu ..batık diye araziye üç kuruş teklif eder bizim ülke insanı ...incelediginde şirketin ekonomik profilini Sürekli oluşan zarar nedeniyle mali yapı zayıflarken birikmiş geçmiş yıl zarar toplamı da 115,2 milyon TLye yükseldi. Her ne kadar özsermayesi eksiye düşmemiş olsa da sermayesinin altında bulunması ciddi bi durum ...ytd
Yine yoğun bir 24 kapattırma çabası var
25 ten alım oldu ama 24 kapatmak isteyen bir yerlerini yırtıyor şu an
23 24 yaptı. Allah sizin belanızı versin
Ne iş yapıyor ki ne bekliyorsunuz arkadaşlar ederi 10 kuruş ya eder ya etmez batsın herkes kurtulsun bu ne la Çin işkencesi gibi tövbe tövbe.
Ardaların bir kısmının satıp borç ödenesi yapılacakmış. Ama falşyet alanında bir karlılık üretebilirlermi bu daha önemli, ülkenin mevcut koşullarında gayrimenkul değerlendirmeleri başka bahara kaldı
gözünüzden kaçan bir şey var arkadaşlar bunu araştırırsanız faydalı olur 118 bin metre kare satılacak yer arsanın imarsız arsa olarakmı satılacak yoksa burası hala planlarda sanayi alanı mı olarak mı degerleme yapılacak bunlar simdi burayı imarsız arsa olarak gösterip çok düşük bir bedel biçmeye çalışcakalar kendilerine veya yandaşlarına çok ucuz satacaklar onun için degerleme yacacak şirket hemen bitişik arazideki tokinin evlerni vede arsa fiyatlarını bilirkişi dikkate almak zorunda etrafında son tapudan satılan raiç bedeleri dikkate almak zorunda bunlar çok ucuz bir fiyatla kendi yandaşlarına satacaklar her türlü deger itiraz tapu iptal davası açmak hakkınız suan arsayı sattı şirket kar etmiyor sunda 3 aysonra diger arsayı dastalımmı diyecekler şirketin alı üretimini karlı halae getirmek duruken son 6 yıldır şirhein içini resmen boşaltma operasyonu keşke koyunu halıyı gerçek degerine getirebilseler üretmekten çok arsaları nasıl satrız düşünce sindelemi sürei on 6 yıldır çok kötü yönettiler 118 dönüm arazinn en kötü getirisi 50 milyon tl olması gerekir ama ben bunların 10 milyon tl den fazla bu araziye fiyat biçtireceklerine inanmıyorum yatrım tavsiyesi degildir araziyi şirket orkalrına tek lif etsin eminin bu şirkete ortak oolan yatrımmcı bu araziyi alır yatrım tavsiyesi degildir
kardeş bu yönetim bu imar durumu belli lmadan arsayı satamaz bu kadar akılsız lamaz herhalde.zaten hisselerin çğu nlarda değilmi.
birde herne kadar değerleme yapılsada ihale ile satılmasının rtaklarca şirkete iletilmesi veya birleşerek satışla ilgili dava açma ylu kullanılabilinir.şimdilik ilk beklenti imar için gelecek haberde imzalanmışda labilir yksa satış için değerleme şirketiyle anlaşmak için yönetim kararı alınmazdı.nisan ay hareketli lacak gibi.
Belediyenin değişmesi ile imarın bir ilgisi yok ki. İmar bakanlıkta seçimin bitmesini bekliyor. Seçim sonucu da bittiğin göre imar olayı yakın olabilir. Bakanlıkta sorun yok büyük bir ihtimal.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
eger tarla olarak degerleme yaparsalar beklentini çok altında bir fiyat cıkar 120 dönümün enkötü 500 tl fiyatlanması olursa şirket çok iyi konuma gelir yatrım tavsiyesi degildir
Şükür 25 ten alıcı çıktı. sevindiğimiz şeye bak
İndirdi yeteri kadar. İndirdiği gibi kaldırsın. Hissenin kendilerine maliyeti minimum 41 kr. Zamanı eklersek 50 kr. Daha yukarısı olmadan zarardalar. Kendilerinde var milyonlarca hisse. Çıkması biz KY lazım olduğu kadar onlara da lazım. Yeter ki dayanabilelim.
Maliyet düşürme imkanı hala verirse alıma devam.
Sent from my iPhone using hisse.net
Yatırım finansman 20 kr’dan mı almış da 25 kr’dan satmaya çalışıyor. Elindeki malı bitirmek için uğraşsın. Bu zamana kadar olan satışlar gerçek satış mı yoksa karşılıklı mıdır?