Ben unutmaya basladim burda param oldugunu bu benim icin iyiye isaret ama spek icin pek iyi degil
Printable View
Ben unutmaya basladim burda param oldugunu bu benim icin iyiye isaret ama spek icin pek iyi degil
Beklemeye devam...
Hacim iyice öldü bakalım fırtına ne zaman kopacak
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneyi devirdiler. Bi GK tarihi vermek bu kadar mi zor anlamadim ki. Onlar neyin pesindelerse ben de onlarin peşindeyim. Bakalim kismetimize ne cikacak.
Çekecek çilemiz varmış.Bu işkence ne zaman biter,tahmini olan var mı? Bizi bu hale düşürende de keyif 10 numara 5 yıldız.
Spk yazisinda ivedilikle mevzuata uygun dogru durust basvuru yapin denmisti. 3 ay gecti. Ilk asama sermaye tavani isini zar zor yaptilar. Acilen gk toplanmasi lazimdi. Spk dan ceza almaya mi calisiyor bu pislikler acaba. Spk nin yatirimciyi koruyarak bir sekilde el koymasi lazim artik bu ise. Trnsk sorumlularina oyle ibretlik bir ceza verilmeli ki aleme ders olsun. Bu yapilirken yatirimci da korunmali. Nasil olacagini spk dusunsun. Vergilerimizle palazlanmayi biliolar. Cozum de uretebilmeliler. Tek dilegim bundan zararimi cikarmak degil bu saatten sonra. Tek dilegim farugundan emirine ferdisinden yeni sozde patronuna ve yk uyelerine ibretlik ceza kesilmesi. Yasal dayanak dolu. Yeter ki spk dogru duzgun bir kurum olabilsin artik. Ya olacak ya olacak. Ici daha da temizlenmeli. Ytd
Sirf bimere cimere yagdirdigim sikayetlere devam etmek icin hisselerimi satmiyorum. Kazanmak icin degil. Spk bimer cimer vasitasiyla giden sikayetlere cevap vermek ve kayda almak zorunda kaliyor. Spk da hesap vermek zorunda kaliyor. Bana verdikleri cevaplarda surekli incelemede olduklarini kurum ici ve holding ici ihmallerin cezalandirilacagini belortiolar. Gorecegiz bakalim.
Bir ay once yk dan istifa eden prof de bu isten yirtacagini sanmasin. Topu girecek delige. Bilgi unv bu asalaklari temizlemezse bislik onlara da sicrar
Eger bendeki hisselerle yukselteceklerse satacam bana yar olmadi buradaki yoldaslara yar olsun
Bunların zaman problemi yok. kulaklarini ceken de olmayinca bize yine hüsran düşüyor.
Ben dedim bunlar hırsız süreleri sonuna kadar kullanıyorlar. Ky leri donuna kadar soyuyorlar. Bu hisse bide gnpwr bana çok şey öğretti. Kendi adıma batsada uzulmem. En kıymetli ders zarardır. Ytd
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uyusuk spk bulten cikarmaktan aciz. Trnsk in hakkindan mok gelir bu tabansizlar. Once yetkililer spk nin hakkindan gelmeli. Baska turlu olmucak bu is
DARTHvader parcaliyorsun twitterda bakiyorum :)
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tweter im yokki. Kim len o taklitci. Spk nin spek piyasa kurulu oldugu yerde her turlu surundurme olur. Allah islah etsin de allah dan once artik bi babayigidin islah etmesi lazim bu spek yuvasini
Medwig heryere 6aylik performans tablosu yapistirmis. Buraya koymamis. Hisse net bile unuttu bizi antony quin.
Ferdiiii *****n ya da bulamazsam karının Antony Quinn ile tanışması için elimden geleni yapcam şart olsun. YTD
Ferdi ye mesaj gönderdin oda sana mesaj göndermiş 0.39 a saldı allah sabır versin
Harbi oyle oldu herhalde.
Ferdide mal yoktur, o bizden akıllı valla...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sevindim takip ettiğini biliodum zaten ispatlanmış oldu. 0.40 ı görmesi de bazı şeyleri erkene çeker. Umutlar yeşerdi. Bi de faruğun kızının yoksa gelininin Antony Quinn ile tanışmasını sağlarsam tam olacak. Sonra sıra yeni çakma patronun sülalesine gelecek adını unuttum siliğin.
Biz inmedikce uçuruma sürüyor arabayı kendi bilir. İnmeyenlere selam olsun .pp
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En kötüsü beraber batarız.kazanırsakta beraber kazanacağız.geçmiş yazılarımda mevcut yıllar önçe kağıdı yüzde 100 karına sattım dayanamayıp acun muhabbetine tekrar sadece yaptığım kar ile geri aldım kardan zarar büyük ben beklerim bu kagıt bende yokmuş gibi davranıyorum takipte etmiyorum yükselirse nasıl olsa haberimiz olur.ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Antony Quinn un spegi spektir git. Sen süründürüp düşürdükçe ben diğer kağıtlardan yaptığım karları buraya akıtıp mallancam. KAğıdı batıracak döt varsa sizde Emir pçinin lotları da gider yiyosa batırın ben razıyım yeterki emir pçinin lotları gitsin. YTD
Borsa 500bine de gitse bize yine 40 dusecek herhalde.!
Hadi bakalım 42 ye atladık hayırlısıyla bir kademe git artik
Ansa marka oldu aynı trnsk gibiydi şimdi tekrar devamlı işlem görecek pazarda işlem görecek bizim yöneticiler herhalde tatile çıktılar ben beklerim arkadaş
Ventures bültende 55.000 tl ceza yemis ohh iyi olmuş
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canlari ciksin. Daha da cikacak. Beter olacaklar. Ava giderken avkanmak neymis anlayacaklar
Acun ve Faruk Süren Ş..sizleri de bizden bulacak cezalarını az kaldı!
bunlara 55 bin evlat acısı gibi koymuştur. bunların kuruşu bizim binlerimizden kıymetlidir. venturese ceza aküzüme cezadır zaten. o da ferdinin maaşından keser artık. işleri toparlamazlarsa faruğun emirin lotları da kçlarında patlar bukadar net.
Bunlar anlaşmalı hareketler... Bence bütün hırsızlar anlaşmışlar oyun oynuyorlar... KY yıldırma politikası.. beraber batarız artık napalım o kadar bekledik yine bekleyeceğiz...
Sermaye artırımı/azaltımı için en geç 60 gün içinde spkya başvurulacak, o kadar...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En geç 10 gün içinde ne kadar sermaye artırımı yapacağını bildirmek zorunda
Sermaye artırımı ile elde edilecek fonun nasıl kullanılacağını ve trnsk için önümüzdeki üç yıllık ne planladıklarını açıklanmasını istiyor spk
En geç 60 gün içinde de sermaye artttiminini veya tahsilli sermaye olayını bitirmek zorunda. Rtd
Once paraya kiyabilirlerse 50bini odesinler de.. para toplayak da garibanlar hapse girmesin
Artık trnsk un zamanı geldiğini düşünmekle beraber bir ansa gibi olmasını umuyorum asla ytd
İnşallah Ahmet dileğinde katılıyorum
Arkadaşlar şirkete telden ulaşabilen varmi kimse tele cbp vermiyorda