Kardeş 2.07 den sattıyısan sana helal olsun
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kardeş 2.07 den sattıyısan sana helal olsun
Bu spek bunu hak ediyor ben demiyorum herkes bunu yapsın
Tspor hissesinde kar yoksa ben böyle bir taktik yaparım
Hergün al sat yapmadan hisse de zarar yazıyiz
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaça gelirse almayı düşünüyorsun.Hergün yapsan iyi para
Şu anda gerel de hareket çok orda degerlendiriyorum aksam satıp tspor alıyorum
Sabah zaten tspor hareket yoksa aksama kadar aynı gidiyor
Hissemin yüzde 20 ile bunu yapıyirum hepsini riske atmam
Spek sana hisseyi sana bana taşıtıyor.
Bugun sabah gerel hareketli olcak dedim ve yüzde 10 yaptı
Allah bereket versin
Pzertesi şimdiden bagırara geliyor fener hareketli olacak
Benden demesi
Bana kızanlar olabilir
Amac para kazanmak
Takım tutar gibi hisse tutulmaz
Hisseyi spek efendi düsünsün sen ben kc yatırımcıyız
Hisse oranının yuzde 20 ile kimseye birsey olmaz
Yoksa tspor elbet birgun cıkar
Şeçim yapılmadan önce başkan
Adayları belli olsun
Usta nın dediklerine ne diyecekler
Veya başka başkan adayı çıkacak mı
Yemekte ne anlaşıldı.
Tek aday olarak mı girecek bunlar haftaya belli olmaya başlayınca tspor hakettigi degeri bulacaktir
2.02 yazsam gelirmi
Takashttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...57c63ff23b.jpg
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çiftlik bankın tosuncuğu çarptığı paralarla trabzon başkanlığına aday olacakmış yaptırmazlarsa piyasadan hisse toplayıp ipleri eline dolayacakmış sebebi de trabzon gibi bir markayı katara yada başka dış güçlere kaptırmamakmış :))))
GSRAY topiğinde bana sorulan bir soruya verdiğim cevap aşağıdadır:
SORU: Sayın TH ............... Tspor için Katar demiştiniz sonra haber oldu ve yalanlandı sizce olma olasılığı var mı?
TRENDHOUND:
TSPOR bilançolar & mali durum açısından borsaya kote olan sportiflerin arasında en kötüsü. Onlara acilen nakit gerekiyor. Bedelliye gitmeleri pek mümkün değil zira %50'sini dernek koyacak ve derneğin maddi durumu çok sıkışık, çok yüksek borçları var derneğin. TSPOR eli mahkum cebi derin bir yabancı ortak bulmak zorunda ancak dernekteki söz sahibi amcalar bunu istemiyor. Son ana kadar buna engel olmaya çalışacaklar. Bundan başka bir kurtuluş yolu ben göremiyorum zira borçları çok yüksek ve bu borçların döndürülmesi çok zor. Son 6 ayda TSPOR 150 milyon tl zarar yazmıştı. Bu rakam anormal derecede yüksek bir rakamdır, ciroya oranına bir bakarsan ne dediğimi anlarsın. Ayrıca 31 Mayıs 2017 tarihinde 264 milyon TL olan kısa dönem borcu, 6 ay içinde 30 Kasım 2017 itibariyle 358 milyon TL'ye yükselmiş yani 6 ay gibi çok kısa bir sürede 94 milyon tl artmış, büyük artış yaşanmış. İşler daha da kötüye gidiyor gördüğün gibi. TSPOR'un finansman giderleri de anormal yüksektir. TSPOR derneğinin blok hisse satıp yabancı ortak alması haricinde bir çözüm ben göremiyorum. Herhalde mümkün olduğunca mevcut durumu sürdürmeye çalışırlar taa duvara toslayıncaya kadar, ondan sonra da başka çareleri kalmayınca bu cihete giderler ama bu ne zaman olur bilemem.
sportif a.ş. piyasa değeri
gsray:1.069.200.000
fener:1.008.040.000
bjkas: 955.200.000
tspor: 202.000.000
Gs piyasa değeri daha altı yedi ay önce 600 milyon du
Bjk 1150 milyon o azalmış
Gs da işlem tamamlandı.
Gs degisen ne borc var mi var deger artmısmi artmıs
Sırada neden tspor olmasin
GS iki bedelli ile bu piyasa değerine ulaştı.Sende bedelli mi istiyorsun % 400
Bedelliyi yapacak cepte parası olsa inan 5 dk. durmazdı. Ama yok. Bu hisseyi şu an alanda hangi beklenti ile alıyor onuda cozebilmiş değilim. Ben yiyemedim sen ye hesabı...
Yinede sen yine hep sen... inişini gördük şimdi çıkışında... haydeeee :drunk:
'Trabzonsporun anında hemen şimdi kongreden sonra iş başına gelecek başkanın karşısında 150 milyonluk bir ödeme var.. Bunu bulacak. Sıcak sımsıcak. Sonra lisansların çıkması izin 50 milyon, sonra faiz borcu ödemesi var bir hayli yüksek. Sonra futbolcu ödemeleri. Rakam toplam 500 milyon,
Kimse o toplantıda, ben bu paraları öderim demedi.
Sadece ilkeler(!) konuşuldu.
İyi de sıcak paraya ihtiyaç var.
Kim verecek, kim bulacak?
O nedenle bir kriz heyeti kurulup:
Önce Bakan Soyluya
Sonra Bakan Berat Albayraka
Ardından da Cumhurbaşkanına gitme kararı alındı...
gazeteci; dünkü büyük toplantıda bu kararlar alındı diyor.
not:25 mart da Cumhurbaşkanı trabzonda olacak.
İşte Trabzonspor’a en az 300 milyonluk kaynak Sözümüz dinlerin mi bilinmez ama. Biz önerimizi getirelim. İşte Trabzonspor’a en az 300 milyonluk kaynak. Kısa vadede hem de.. Trabzon’da yıllar önce bir özel üniversite kurulması için çalışmalar başlatıldı. İpek Yolu Üniversitesi adı altında. Bu üniversiteye devlet Akyazı sırtlarında hazine arazisi tahsis etti. Aradan 15 yıl geçti, üniversite bir türlü kurulamadı. Kurucuları da bu hayal iflas etti diyor. Ama araziler hala Üniversite’nin üzerinde. Siyasi irade, üniversite arazilerini Trabzonspor’a devrini yapabilir. Trabzonspor da ilgili alanı imara açar kat karşılığı babasının oğluna yüksek miktarda getirisi ile satar. Zaten Büyükşehir Belediye başkanı da hazır her kolaylığa varım diyor. İşte size taş atmadan kol yorulmada bir sıcak para kaynağı. Buyurun Ama sakalımız olmadığı için bizi dinlemezler. Bir de Ali Savaş da kim oluyor derler. Biz önerimizi yapalım da alan alır almayan baka kalır.
AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/trabzonspora-...kale,2808.html
61SAAT.COM
Yazan yok çizen yok... alan yok satan yok... yaprak kımıldamıyor... Fırtına öncesi sessizlikmi acaba?
Ya ya fırtına öncesi sessizlik...
Şu hisse de hiç kimsenin zarar etmesini istemem ama spekler kansız oluyor.Böyle durumlarda açığa satıyor aşağıdan topluyor.Şu ana kadar hisse speği biraz vicdanlı diyebilirim 2 ve üzeri tutmaya çalışıyor ama borsa gündemde çıktı 4 oyuncu ayrılma planları yapıyor diye.Burda ustanın devreye girmesi lazım başkan olacaksa açıklaması lazım yani kendi de aday olmassa yanık kokuları gelmeye başlar.Güçlü bir aday aday olursa aynı şekilde toplar.Bakalım 9 gün kaldı 9 takla attırcaklar gibi.
http://www.borsagundem.com/foto-gale...galeri/1288375 bu haberi ard niyetle paylaşmıyorum.Her şeyi bilelim ki panik ortamı oluşmasın.
ytd.
Cvphttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ea395cefc8.jpg
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para hersey mi hayır
Adamlık da lağzım
Hisseye çökmek için yapılan bu yalan uydurma haber tspor zarar veriyor
Tspor zekasıyla yönetemeyenler hırslarıyla yönetiyorlar
İstiyolarki 30 tl beri milletin kucagına biraktıklari hisseleri geri alalım
Elbet fener ali koç gibi bir babayigitte tspor çıkarda akıl yoksunu insanlardan tspor kurtulur
Dedim ki ,TS alayım hareketli gibi.
Dedi ki, sakın bulaşma!!!
Peki sen hangisini öneriyorsun dedim.
Bedelliye girerim diyorsan GS al dedi, girmem dersen bedellinin son günü al dedi.
Yine bildi.
Bildiğin müneccim...
Bir gün sıraya TS de girer diye de ekledi.
4 günde 1 sayfayı zor geçebilen bir kağıt... fazla söze ne hacet...
pazartesi tayyip erdogandan ne dilenecekler...nerde bu katarlı yalan mı oldu?katarlı gelecekti 2,55 ler yanıyodu?gs gidiyo biz armut gibi bakıyoruz..ey spek şimdi bu bahaneyle götürmeyecende ne zaman götürecen..en ucuz takımız şuan
Vay arkadaş. Nelerden meded umar hale gelmişsiniz. Yok TS haber şunu dedi yok Cumhur geliyor yok kıldı yok yündü. Çok açık görüyorum ki sizler oldukça burada beklenti bitmez. Kendinizi ve başkalarını kandırmaktan vazgeçin artık. Borsada para kazanmak her kişinin değil bu işe kafa yormuş ve zafere ulaşanların işidir. Tahta yapıcının ekmeğine yağ sürmekten vaz geçin. Aksi halde 1.80 ler bile gündeme gelebilir.
Bye bye...
Başkan yine hedef kitle oluşturmanın derdinde...camiada buna borsada hisse alan kesim de dahil beklentiyi bizzat sen oluşturdun ve hikaye pazarlamacısı konumuna kendini, kendin düşürdün...Kartal'ı şimdi küçümserken daha dün harika işler bekliyoruz diyordun bu yaptığını spekler yapıyor borsada sayın başkan...hisseyi önce ufak ufak topluyor sonra yok Amerika ile ticaret yapacağız ya da senin gibi Kartal'a şu projeyi yapacağız yok Barcelona ile açılış maçı yapacağız diyip ve olmamasına yakın da kucağa bırakıp ardından ah patron vah Patron ya da ah şu yarı yolda bırakanlar der...şimdi ne olacak?...başkan hamlesini yaptı kendince kurnazlıkla...Nisan'da aday olan yaklaşık ilk anda 100 milyon tl borç ödeyecek ve Aralık'ta yine seçim var...sizce aday çıkar mı...çok zor, klübü kimse devralmadı, "en zor anında yine biz vardık" demenin derdinde...bunu bilen kurnaz Pinokyo hamlesini yaptı ama çeviremezse işi Aralık'ta rezil bir şekilde gider...inşallah bunlar olmaz ve düze çıkarız...
http://m.milliyet.com.tr/muharrem-us...4-skorerhaber/
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu cümlesi önemli..."Hiçbir şartımız yok, biz kendi dönemimizi kapatacağız. Diğerleri ne yaparsa yapsın."
*
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek bir sebebi var, Gitmek istemiyor,Koltuk sevdası mı yoksa başka birşeymi anlamadım ama..
Aday olacaklara çaktırmadan sopayı da gösterdi:rules: 100 milyon borç var..
Madem o kadar borç var hala niye bu kadar heveslisin demezler mi adama..
İşi gücü fırıldaklık..o kartal arazisi için neler neler dedigini çabucak unuttu..
1 saat önce Nevzat Aydın Onun için aynen şöyle dedi...YALAN MAKİNESİ..:ok:Ötesi yok işte.
Biri de çıksın desin ki başkan şöyle profesyonel böyle profesyonel yönettiğinizi savunduğunuz klübe 250 bin $lık ödeme Fifa'nın onca uyarısına rağmen zamanında yapılmadığı için transfer yasağı yediğini neden açıklamıyor açıklayamıyor ancak ona buna b.k atsın kardeşim sen değil miydin stad açılışında bile protokolde kendine yer bulamayıp ara merdivenlerde takip eden...sebep siyasete boynu eğik durayım, kul olayım, bunun geleceği de var...asıl siyaseti yani doğru adımları atmayı beceremedin ancak çık parmaklarını say canlı yayınlarda ama bugün yapamadı...lafla peynir gemisi yürüt, olmayınca başkalarına vur...(afedersiniz)Ulan başkan sensin, Nevzat kim, avukat kim o pisliği attıkların kim...
Hani kaba tabirle derler ya bu milleti ... yaranır. Ne çabuk unutuluyor sadri’nin hisse alıcaz deyip sattığı... iho’nun 60 işe yaramaz futbolcuyu alıp kulübü batırdığını, Getirdiği t.direktörün “bunlar 2.lig topçusu” dediğini, pis çenesi yüzünden tff’dan aldığı para cezasını kulübe ödettiğini... peki hangisi dedi ben hatamı düzelteceğim diye?
Usta hisse satmadı, şahsi harcamaları ceplerinden ödedi, sponsor olup milyon lira kulübe verdi, şimdide diyor aldığım gibi bırakıcam 20milyon Euro cebimden vericem.
Ya kardeşim akıl tutulmasımı yaşıyorsunuz yoksa adamcılık mı yapıyorsunuz? İmanı olan cevap versin; aynı durumda olsanız kaçınız der ben 20 milyon Euro cebimden vericem diye?
Yazacak örnek verecek çok şey var ama gerek Yok, ustanın yerinde olsam öncekiler böyle yapmadımı kardeşim bende öyle yspıyorum, çekiliyorum derim. He adam bunu demiyor yine kötüleniyor, pes.
Bu milleti .... yaranırrr
Olağanüstü genel kurul kararı alan Trabzonspor'da Kulüp Başkanı Muharrem Usta basın toplantısı düzenledi. Usta toplantıda, ''Hacıosmanoğlu döneminde 16 milyon 900 bin Euro hisse satılmış. Trabzonspor'un yüzde 49 hissesi satılmıştır. Bittik. El Fatiha, hiçbir şeyimiz yok. Yedik bitirdik birbirimizi ama aslında Trabzonspor'u bitirdik'' ifadelerini kullandı
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse stat ile uzun bir zaman sonra yola çıktı. I bir şekilde fiyatlandı...
Sonra araya M.A.Y. HES ve Kartal projesi dahil oldu. Ama hiç biri gerçek olmadı.
Sonra grafikler atıldı , yorumlar yapıldı ne oldu?
Sonra birileri hata etti en azından anladı hata ettiğini sizi uyardı.
En meşhur kişilerin nickleri dahi kullanıldı burada.
Ah Trabzonspor ah.
Sen bu duruma düşecek mi idin?
Böyle yönetim olursa düşersin
Ey hak buradaki yatırımcılara doğru yolu gosteresin. Amin...
Bu hisseyi kakalayanlara yada kakalamak istiyenlere, 3 kuruşa tenezzül edip hatadan dönmiyenlere , her türlü üç kağıdı yapanlara , sahtekar ve iki yüzlülere sözüm yok. Sadece gerçek yatırımcı ya şunu demek istiyorum. Orta uzun vade paranızı kaptırdınız. Ve şu an polis hırsızları arıyor.
Anlaşıldımı? Tamammı?
Bol kazançlar...
-Sn Kurt-ts seni bu sayfadan uzun zamandır bilirim ama bu mesajına ve üslubuna bir anlam veremedim...herkes- aynı senin gibi, kendi bakış açısından olayı yorumlar ama bu kimseye saygısız ifadeler kullanma hakkı tanımaz...
-Gelelim IHO ve Muharrem Usta'ya...
-İHO hakkında yorum bile yapmaya değer görmüyorum!...
-Muharrem Usta karakter olarak, ahlak olarak klübümüze yakıştırdığımız ve söylemleri ile beklentimizi karşılacağına inandığımız ve büyük umutlar içine girdiğimiz ve kısa zaman öncesine kadar savunduğumuz ''fakat sonrasında''...
1.50.yılda şampiyonluk vaadi
2.Lucescu'yu getirilecek
3.Stad açılışı Barcelona ile yapılacak
4.Kartal projesi klübümüze ciddi ekonomik rahatlık getirecek
5.MAY tesisleri satılacak ve 300 milyon ek bir gelir daha gelecek
6.Klüp yeni bir anlayışla transfer komisyonu ile artık menajerlere para kaptırmayacak
7.Stada dünya çapında bir sponsor bulunacak
8.2010-2011 kupamız ve haklarımızın alınması
9....
10...
....ve birçok siyasetçi vari karşılıksız beyanlar (insanlar buna yalan diyor, ona da bu sebeple pinokyo)...
-Bunlardan hangisi oldu da ben göremedim...klüp maddi anlamda bataklığa ve 50. yıl projesi ile yola çıkalan sezonda kendi sahamızda tarihi yenilgilere ve 3-0 dan galibiyetten 4-3'lük yenilgileri...ilk geldiği yılda da küme düşmekten son anda kurtulduk ve 6.7 gollük yenilgileri ve takımın kaptanlığını bile kimsenin istemez hale geldiği günleri gördük...
-Ben bunlara hiç değinmedim bile...para vermiş/verecek diyor yaaa...gözden kaçırılan ve borsaya açık olan Tspor hissesini her fırsatta yatırımcı satacakken canlı yayınlar yapıp kyyi hissede tutan ve daha da ky çeken ve buradan da spek uşakları ile olayı destekleyen ve bunun sayesinde Nevzat'ı ile ciddi paralar kaldıran...bunun dışında da Trabzonspor başkanlığı ünvanını kullanarak İstinye Üniversitesine kelepir arsa sağlayan kimdir...tabi ki pislettiğini temizleyecek...
-Ayrıca ben hala Muharrem Usta'yı komple silmiş değilim, bir çok aday olabilecek adaydan da iyi olabilir ama yanlışları doğrularından fazla ama canımız olan klübümüze de doğruları söyleyen ve YAPAN bir başkan istemek de yanlış olmaz...kötünün iyisi diyip de savunmayı kendi adıma doğru bulmuyorum...
-Herkes kendi penceresinden olaya bakar ama saygı çerçevesi bu sayfada uzun soluklu olanlara yakışandır, arada buraya gelip birilerine saygısız yorum yapanları saymıyorum bile...saygıyı hak eden saygılı olan herkese saygılarımla...
Sizler taraftar olarak düşünüp alıyorsunuz hisseyi. O zaman canınız yanmasın. Bırakın başkalarının canı yansın....
İho bıraktığında 500 milyon tl olan borç şuan 750 milyon tl civarı. aradaki fark kur nedeniyle oluştu. usta göreve başlarken 3.2 olan euro şuan 4.9
adam aynen böyle dedi bugün.
hiç borcu artırmadım demek, bu anlama geliyor diye tl karşılığı
borcu koydum.