Valla kim goturdu bilmem de mecnur galip birde riza bu borsanin en guclu spekleridir :) diger dandik spekler anca %50_100 yaparken bu adamlar %500_1000 yukseltmeden birakmaz ...ersu iyi gitmisti katlaya katlaya hatirliyorum o zamani :)
Printable View
Valla kim goturdu bilmem de mecnur galip birde riza bu borsanin en guclu spekleridir :) diger dandik spekler anca %50_100 yaparken bu adamlar %500_1000 yukseltmeden birakmaz ...ersu iyi gitmisti katlaya katlaya hatirliyorum o zamani :)
kır artık su 1.10
Devreyi kestik yukari iste bu ne diyorsak odur iyi kazanclar :)
1.24 direnç
1.23 verdik Allah bereket versin 1.10 da tutunursa 1.40 hedefle yine girecegim.
Bugunde cok iyi bir yukselis yapmis bravo
2 gündür buralarda kimse kalmamış. Ky gitti mi yoksa pusada bekliyor mu? Hissenin düşerse 1.10 destek olur alırım. Çıkarsa da 1.30 1.34 direnç buralardan veririm . Yatırım tavsiyesi değildir
Bugunde yukselis yaptin demek
***ERSU*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***ERSU*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler ERSU
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Akman Holding A.Ş. tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/788256
BIST
(23/09/2019 - 09:11:50)
1.25 ustune atıp kalırsa tekrardan bir yukarı hareket olası ytd
Dün iyi durdu. Gıda şirketleri hareketli. Ytd.
.) .........
Matriks'den alıntıdır:
ERSU:
https://i.hizliresim.com/2OlWJv.png
Alış için beklemedeyim. hadi
biraz daha aşağı...
kaçırdık yine arkadaş...
Hedef ne ki? Niye gidiyor bu?
1,61-1,85-2,11
Bu hisse 1999 yılının sonlarında halka arz
olmuştu. daha ilk açılışında tavan yapmıştı. hiç inmeden haftalarca çıkmıştı. ve ben her çıkışın sonunda daha nereye çıkacak deyip almamıştım... Neydi o günler... belki yılın kağıdı olmuştu... aradan 20 sene geçti. acaba yine öyle olurmu demiyor değilim... (nostalji)
Butun gida hisselerinin d..tu basi oynuyor ama ersununki bi baska.
Evet dün ve birkaç gündür yaptığı dansözlüğün sebebi bu gün belli oldu.