tüm hacim nerdeyse 5.36-5.39 arasında oldu. 2. seansı merakla bekliyorum.
Printable View
tüm hacim nerdeyse 5.36-5.39 arasında oldu. 2. seansı merakla bekliyorum.
Hükümet teşvik önceliğini cari açığı önleyen şirketlere vereceğini açıkladı.En çok açığı akaryakıt ve altın ithalatına veriyoruz. İpek de hem petrol. var hem altın. Biliyorsunuz kozaa ve kozal ın büyük ortağı da ipekAdeta bir holding gibi.Hisse akışına bakınca teşvik sadece SASA ya verilecek gibi.Hayırlı kandiller.
Bu yüzden ipeke ye ağırlık verdim..kopta gel ipeke..
Ipek hep kozadan primli olurdu fiyat olarak ne hikmetse hep geriden giden bizim topal eşek oluyo
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarih tekerrürden ibarettir kuralı bunda da işlerse yine kozaa yı yakalar.3-4 kez aynı senaryo oluştu..1.5 cicarına kadar fark çıkabilir.birkere 2 tl oldu fark..kişisek fikrimdir..
bence olumsuz bir durum yok. en azından bist aşağı iken bu koşmuyor. . .
birileri inadına 24 e basıyor inadına hem de kaç lot varsa
Gerçek bir özürlüsün
Sat sat sat başka bildiği yok
2 kademe de kapalıda düşersin yüzde 1 e tamamlarsın aferin özürlü.
Şubat ayındaki ertelenen davanın yeniden görüleceği tarih ne zaman bilgisi olan? mi
HTC Desire 820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarih belli değil..
https://www.aydinlik.com.tr/ipek-ten...iye-subat-2018
Bu ve benzeri haberleri okudum ama tarih ile ilgili hiç bir bilgiye rastlamadım. Genelde 2-3 ay sonrasına ertelenir davalar ama bu davaya ilgili tarihi belirtmemisler
HTC Desire 820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 aydan bu yana credit ipeke'de ilk defa alıma geçti.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalım ipek. Nu sefer kozaa'dan daha iştahlısın. Kapat farkı
Nerde o günler
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mart ın kalan 1 haftası ve nisan ayı ipek ve şal desenli kumaşların moda ayı olabilir.Artık elbise mi diktirirsiniz yoksa koltuk mu kaplarsınız tercih sizin.Yazdıklarıma bakmazsanız iyi olur çünkü kaybedenler klübü kurucu üyesiyim.İyi haftalar.
bahar gelcek heralde :)
Satış öncesi iyi bir haber geldi sanırım
Haber nedir
Bugün ipek için o gün olabilirmi?kozaa ile parite 1.20 tl yi geçemedi..günlük kozaa ya göre daha iyi duruyor tabloda..
Bugün burda niye yazan çizen yok koza grubunun en sağlam durani aslında kimler alıp satıyor ki acaba
Çalılar arkasında millet.
5.4 hacimli kırılmadan buralar şenlenmez.....
Duruşu ise gayet güzel.Uzun zamandır ilk kez Kozaa dan hacim olarak yüksek, fiyat ayrıca pozitif destekleyen en önemli gösterge....
Sinsi bir bekleyişe benziyor.
Hadi bakalım İpek Kız.
ben kahvemi koydum hergün iziliyorum vallaha. son 4 işlem günüdür duruşu güzel. ağırlık olarak buradayım. aradaki gapımı kapatır. hepsi berabermi çıkar, yoksa hepsi berabermi salar göreceğiz. görünüş pozitif yönde oyüzden keyifler ışıltılı :) herkese bol kazanç.
geliyorrrr
Gelmiş... 🙂
Kozal ****lik yapmayaydi iyi di 5.60 lari geçerdik ne güzel
Bu koza gurubu neresinden tesvik aliyo hic haraket yok
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=O1PPhttp://imageturko.com/?di=B8PG
Yaw nasıl oluyor hisse tepe taklak para girişi var başlarım böyle para girişine
Derin ! borsamizdan iki son örnek.Birincisi Ayen; hisse neredeyse hergun yükseldi en son 14.4 civarından 9 lara 2 günde düştü.Diğeri Cemas; 7 civarından iki günde 2 lere geldi.Aselsanin nasıl sisirildigini herkes gördü.Bu örnekleri neden verdim sebebi su en bariz PD/DD değerine bakmadan yapılan yatırımlar sonu hüsranla sonuçlanmaya sebeb olur.Temeli olmayan her yükseliş ya da düşüşün elbet bir dönüşü olur.Temel, adı üzerinde durduğunuz dayanaktir.Kozalaklarin aidiyet sorunu su an devlette olduğu için en büyük risk izole edilmiştir.Tek kalan risk şirketlerin bir gruba ucuza verilmesidir.Bilancolardan sonra en buyuk resmi gormek icin daha cok bilgimiz olacak.Bu nedenle Nisan ayi oldukca kritik.Sirketlerin temelleri ne durumda hep beraber gorecegiz.
Rica ederim Sn Ucanlaz....
Sn Cinali,
Sahipliği devlette olan şirketler çok daha farklı şekilde ve farklı fiyatlarda (bazen kelepir, bazen pahalı) el değiştirebilir.Onemli olan siyasi irade; kime ve nasıl vermek istediği.
İPEK kıza gelince 5.4'lar kırılmadan kafamızı yukarı kaldıramayacagız.Kozal olmasaydı bugun Kozaa da İpek'te eksi gayet tabi olabilirdi.
Haftalık grafik aşağıdadır.Üçgen içinde tıkıldık kaldık.Aylık grafikte yatayda 5.4 ben varım diyor.Hacimli geçebilirsek o zaman bilanco beklentisi alınmaya başlandı diyebiliriz...
https://invst.ly/71jrx