Devre kesti vay be
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Devre kesti vay be
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkesin umudunu kestiği yerde başladı, zaten gereksiz çok düşmüştü hisse, umarım kapanışa kadar bu gücünü gösterir.
20 kademe aşağıdan açtı omurgasız.
demekki birisi kademeleri boş görünce bir hareket getireyim dedi...
Öbür çamurcu Kutpo ikinci tur çıkışa başladı yine %10 oldu, bu omurgasız da başlasa ve dirençleri geçse artık.
Bugün en azından 3,50 kapatsa devamı gelir.
Hızla alçalan üçgen formasyonunu tamamlamaya çalışıyor.
Hedef 2.16
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/16vWOj.jpg
http://www.katilimendeksi.org/subpag...eks_sirketleri
bu güzel bir haber...
Bu şirkete yakın oturan var mı acaba, bacası tütüyor mu, battı mı ne oldu yahu.
Polat efendi en son macaristana yatırım yapacaktı, sermayeye oraya mı taşıdı yoksa.
Günlerdir aynı yerde debelenip duruyor, yatırımcı küsmüş bırakmış hissenin peşini.
Öbür çamurcu, çömlekçi bugün iyi tepki vermeye başladı 20 kademe kadar, bunun sahibi yok ki, 3,20 lerden kurtulamadı gitti.
Saldım çayıra mevlam kayıra...
Macaristan fatihi polat nerdesin hani.
Hergün endeks yeşil ve bu lanetli hisse hep eksi, birgün de artı kapat yahu, geberirmisin.
Granit kalpli çıktı bunlar da.
Ege Seramik Hissesi Borsada En Sevdiğim Hisselerden Biridir. Nasipse Yavaş Yavaş Takip etmeye başlayacağım..
Bol kazançlar herkese.
Endeks hergün ralli yapıyor ama hisse geberik durumda.
Üç kuruş ayırıp da hissene destek çıkmıyorsun ya Allah seni bildiği gibi yapsın.
3.31 i çok sevdi ısrarla tutuyor.
dallama adnan ın boş kazandırmayan yıllardır kaybettiren cöplük hissesi borsada bosuna yer kaplıyor borsadan atılmalı endeks 99 000 olmus endeksin 88000 endeks fiyatında surunuyor bir boka yaramaz çöplük
Hissede kalan üç beş yatırmıcının paralarını göz dikmişler, yazıklar olsun polat efendiye.
9 aylık açıklandığında 5 lira hedef veriliyorda yorumcular, 3,31 değerdir bu hissenin, fazlası günahtır. Sen de imtiyazlardan hayır görme emi.
İnşallah genel kurala katılıp içimden gelenini saydıktan sonra hisselerini polata bağışlayacağım, yemek sadece ona ve sülalesine yakışır sadece. Halka arz oldun sana para koyduk ki işleri büyüt, büyüyünce de bizi de görürsün dedik ama büyüdükçe kendinden başkasını göremez oldu, para bu kadar değiştiriyoru.
Ben satıp çıktım endeks 100 000 olmuş hala düşüyor Adnan in ciğerini bilerim herseneki aynı numara değişmez yıl sonu bilancoyu da karlı gönderip o gün gelene gidene mali basacak hep öyle yapar hedefim 2 lira oradan alırım oraya kadar uzagim bu serefsizn numaralarını ezberledik artık .kendi görüşlerim ve bu tuvalet ptecetesindeki tecrubemdir isteyen istediği yapsın yt değildir
Her yıl aynı numara yüksek kar etti ucuz kaldı diye bilanço günü alanların eline verip günü %12_15 eksi kapatıyor geçen yıl bu zamanlar 5.40 dan verdi millete 2.70 e düşürdü yine aynı şeyi yapacak bakın çıkmıyor borsa çıkıyor bu yerinde sayıyor borsa 12000 puan çıktı bu hala fos neden ele veriyor hacim var yükseliş yok kaç gündür bilanço açıklayınca dediğim gibi gelene gidene verip 2 liraya indirecek elin de olmayan hiç bakmasın bı pustun tuvalet pecetesine 2 lira da başlarsınız . Artık tecrübe ettik bu pust ve copluk kagini yt değildir
Benim grafiğe bakınca gördüğüm şey: biraz yukarı zorlarsa 2016 8.ay dan bu yana oluşan alçalan tepeler bızulmuş olacak, bu da yeni bir trend oluşumu demek olur. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği şu sorunun cevabında gizli ; Yükselen Yeni bir trend oluşumunu destekleyecek bir sebeb var mı ortada?
Bu tür hisseler zordur, patron hissesi, sığ ve hacimsiz olduğundan büyük yatırımcılar yabancı falan pek girmez. Endekse falan ayak uydurmaz o yüzden endeks gidiyor benim hissem kaldı diye düşünmemek lazım ansızın bir hareket olabilir. Üç beş hisseden oluşan bir portföy yapmak daha mantıklı yoksa bu tür hisselerde iyi yerden maliyet yapılması durumunda sabırla beklemek lazım, inşaat sektörü durgun malum ancak Adnan yurt dışı satışları biraz artırabilirse güzel olur bol kazançlar.
Başladığı yere dönme arzusunda gözüküyor.
3,43 üzerinde kaldığı sürece olumlu bakıyorum. Ama bu seviyelerden ciddi bir hacimle yukarı zıplaması da gerekiyor. Buralarda oyalanırken yukarı yönlü hacimli bir atak yapamazsa gevşeme kaçınılmaz gibi değerlediririm.
Endeksin olumlu durumuna rağmen OLMUYOR...OLAMIYOR!
Bağıra bağıra bırakın bu sevdayı satın-gidin diyor. Israrcı olan bizlerin şikayet etme hakkı var mı bilemiyorum. Hissenin artmadığına mı hayıflanalım , kaçan fırsatlara mı?
Söylenecek şey çok ama...kendi düşen ağlamaz deyip susmayı tercih ediyorum.
Oysa 3, çeyrek sonuçlarına göre kar geçen seneye göre %52 artmıştı, hedef 5 lira diye umutla girmiştik ama bu kadar umursamaz bir yönetimi hesaba katmamaşız demekki. Kedileri çuvala koyup buyrun paraçlayan birbirinizi der gibi, elimizden birşey gelmiyor, defalarca şirketi aradık boş.
Utanmazlar, bugün de ekside...
Bu pisliğe bundan sonra kuruş koymak haram olsun.