33 üstü sattıklarımızı 30 altında çoğunu topladık Zeytin Hocam elbet biri gelir kaldırır.:ok:
Printable View
33 üstü sattıklarımızı 30 altında çoğunu topladık Zeytin Hocam elbet biri gelir kaldırır.:ok:
gedik bu kağıdı kaldırmazsa bugünde 28 e iner bu ş.siz kağıt
karaktersiz birileri var kağıtta , sürekli baskılama derdinde.Seans başlar başlamaz hemen kademeleri dolduruyor.Bunu yapanda iş yatırım.Bir kurumla baskılayıp diğer kurumlarla mal bekliyor
kağıtta bir grup var 4-5 kurumdan iş yapıyor
indir kaldır , indir kaldır , yalama oldu kağıt
sürekli aynı hareketler , yukardan sat alttan yerine koy
uzun uzun zamandır takip ediyorum bir türlü çözemedim ne yapmak istediğini arada gazman bey yazardı o aydınlatırdı herhalde oda bezdi
Kendi haline bıraktım saldım çayıra mevlam kayira [emoji16]
sizdemi bıktınız benim gibi takip et et et hiç bir icraaat yok
işbankasından işlem yapan kimse kağıdı *** etmekle görevlendirilmiş
çok fazla mantıksız işlem var
10numara bilanço gelmiş çok kar ettiya yıllardır
Bu zarar ne bu şirket yıllardır hiç kar etmiyor birde rekor zarar
sayın gazman bu bilançoyu şirketi nasıl buluyorsunuz
Allaha havale ediyorum.
Bunların pek o tarafla işleri yok varsa yoksa cepi doldurmak yatırımcı kazansın mantığı hissedar kaybetmiş yıllardır elinde tutmuş umurunda değil
64 milyon küsurluk iştirak satışı karı nereye gitmiş, bilançoyu inceleyen var mı arkadaşlar? Bu bilançoda bir anormallik var.
Bu adamlar bizle dalga geçiyor sağlar
Mandrake bile yok edemez 64 milyon karı ama ilaççı yok ediyor
sayın sevgili yatırımcı kardeşlerim
Düşüncem bunlar iştirak satışı karını falan iç edecekler bayilere verilen yüksek bayi giderleri altında yapacaklar şirketin içini güzelce boşaltıp satışa veya birleşme yoluna gidecekler.yıllardır bir tane yatırmcısına intema kazandırmadı.bugün inşaat şirketlerine bakın hepsi milyon dolarları götürüyor. halbuki bunun kazanla getirmesi gerek intema gerçekten bir marka geliri yüksek olan kısım intemayı tercih ediyor hal böyle iken zarar etmesi imkansız kalem oyunları ile yıllardır zarar ettiriliyor yatırımcı kazanmasın mantığında yanıldığım konu ise madem yatımıcına kazandırmıyacan niye sürekli olarak kendisi topladı.şirket boşaltılıyor bizde yatırımcılar olarak arkadan mal mal bakıyoruz. halbuki kayyum atansa bu şirket yine zarar etsin ben hisseleri bedavaya verecem. ama zaten yıllardır zarar ettirirerek bedava fiyatına getirdiler.ALLAH korkusu olmayanları allaha havele ediyorum.düşünce olup benim fikirler olup kimse yatırım yapmasın.belki yanlış düşünüyor olabiliriz
şirket sahiplerinin tam istediği kötü bilanço dolara göre oldu denir
Minareyi çalan kılıfını hazırlar.
Tabana koysaydın rahatlardın. Hazır ortam var fırsatı kaçırmaz.
YYAPI, FLAP, SEYKM, BIZIM, INTEM, UTPYA ve CMBTN payları 28 Ağustos seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek
YYAPI, FLAP, SEYKM, BIZIM, INTEM, UTPYA ve CMBTN payları 28
Ağustos seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu
edilemeyecek.
BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite
Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, YYAPI.E, FLAP.E, SEYKM.E,
BIZIM.E, INTEM.E, UTPYA.E ve CMBTN.E payları 14/08/2018 tarihinden
(seans başından) itibaren 28/08/2018 tarihine (seans sonuna) kadar
açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir. "
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/703252
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(14/08/2018 - 06:28:42)
Gönlünüzce bir bayram geçirmeniz dileğiyle iyi bayramlar..
http://www.resimag.com/p1/73be3be98f.png
Teknik olarak al verdi cuma ptesi salı gitmeli yatırım tavsiyesi değildir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar genelde buradan tepki veriyor teknik olarak uygunmu almak istiyorum fakat iştah vermiyor gerçi buralardan manyakça tepki veriyor acaba tekrarlarmı.
hiçmi ky kalmadı ne yazanı ne çizeni var piyasayı emdiler galiba.
patlat bir haber ve okyanus dalgası seyredelim çok can yaktı insanları biraz sevindirmesi gerek sürüngene döndü hisseleriniz eyyy eczacı.
Bu alışlar saglıklı görünmüyor.
Bugün yine bir hareketlilik vardı Neden acaba
59 tl. ye kadar maliyeti olanlardan 27 tl.ye geri verin diyor, ama kimse satmiyor saniyorum, 25-27arası asansor çalışmaya devam ediyor fakat satan yok, saglam yatırımcı kalmış, adam malının değerini biliyor,mal almak istiyorsa birkac tavan cekmeli bence,bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak..????
Yorumlarım kendi fikirlerimdir, asla tavsiye degildir...
Hisse 2050 lot la %10 düştü
26.20den aldım hemen 25leri gördü ne zaman alsam aşağı ne biçim şans bu
Tam komedi 500lot hisse aldık tahta durdu
Adam çıtır ki çıtır hepsini istiyor