Bu fabrika niye satılır?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758739
yerli elektrikli oto için mi?
Printable View
Bu fabrika niye satılır?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758739
yerli elektrikli oto için mi?
"OSB Fabrikada yer alan üretim birimlerinin çoğu 2019 yılı başı itibarıyla Şirketimizin sahip olduğu Hasanağa Fabrikasına taşınmıştır. Dolayısıyla, Şirketimizin finansman maliyetlerini düşürmek ve net işletme sermayesi ihtiyacını karşılamak üzere OSB fabrikanın satılmasının finansman maliyetlerinin azaltılması açısından daha uygun olacağı değerlendirilmiştir."
Geldik, gidiyoruz..
yerli otomobil hikayesi hisseye doping yapıyor
Evet yerli oto masalı olmasa 40-50 kuruştan işlem görüyor olurdu.
Firma sürekli zarar ediyor yönetilemiyor.
Yerli oto birde şirketin kazanma ihtimalinin olmadığı masal tadında ihale haberleri olmasa durumu daha perişan.
Merhaba dostlar,
yurtdışına çıkmıştım ve anlaşılan neden bazılarının hissede bir beklenti içinde olduğu açıklığa kavuştu. Kıraç'a fabrikasını kendi şirketine hem de değerlemenin kat ve kat üstüne satmış (! 65 milyon tl değeri olan fabrikayı 145 milyon'a satmış) bu para ile tasaruf edip, çarkı döndürecekmiş... (!)
Sorular geliyor aklıma
bu satış süreci neden açık bir şekilde yapılmadı? belki 300 - 500 milyon veren olurdu? ihaleye neden çıkmadılar ekspertise 65 milyon diyor bunu değerleyen kurum kim?
Kıraç'a yerli oto için KÖK otoyu kurdu, bu nerde ne iş yapar, neden KÖK Tarım alır da hazır oto işinde olan kurumuna bu gitmez?
mantık kurmaya çalışıyorum OSB'de heralde tarım işine girecek :)
oyun içinde oyun sanki
bu süreçte hisse de birilerin beklediği gibi 2.xxxleri görmedi görmeyecek de , Galipci dedikoducular da susmuştur artık
yeni alım noktamı 1.3x'lardan nominal değerine çekiyorum...
yatırım tavsiyesi değildir.
KAP: KARSN [ ] KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/763433
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6aa38bae0223b0
Net Dönem Karı veya Zararı -31.831.808
Pislik herifler bir çık açıklama yap hep yeyin şu hale bak.... insan utanır biraz...
ayrıca finans işlemlerinden zarar ne oluyor
forex mi oynuyırsunuz adiler...
ABV hepinizin
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Şirketimiz ile Industria Italiana Autobus S.p.A. (IIA) arasındaki Tesis Kullanım Sözleşmesi çerçevesinde, IIA, 2019 yılı içinde iş bu açıklama tarihi itibarıyla farklı müşteriler için ayrı ayrı zamanlarda Şirketimiz'e 61.3 milyon Euro tutarında yeni tam ve yarı mamul otobüs üretim siparişinde bulunmuş olup, söz konusu siparişlerin sipariş programına göre 2019 yılı içinde üretilerek teslim edilmesi planlanmaktadır. Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur.
Bu nedir yahu kendileri operasyon çekmiyorsa adam değilim pislikler önce adam olun...
Fabrikada yangın mı çıktı
ne oldu
Bu düşüşün görünen sebebi var mı yoksa manipülasyon mu arkadaşlar ?
İNAN KIRAÇ SEN KÖTÜ BİR İNSANSIN UTAN...
https://t24.com.tr/yazarlar/dogan-ak...-hikayesi,3368
Burasını okudum duygulandım ama sen saf kötülüksün arkadaş...
niye...
Küçük ortaklarına resmen zulmediyor ve haklarını bilanço ve hesap oyunlarıyla gaspediyorsun.
Umarım cezanı çekersin...
Bugün 3 haber yollamış italya ihale aldık haberi güzel haber ama bu da şeytani planın bir parçası...
Burada diyor ki bak iyi habere rağmen düşüyor yani umudu kesin...
yazıklar olsun... hepinize...
bir doymadınızı amk...
Bunlar hadi yıllardır borsada milleti kandırdı neysede
İktidar nasıl inanıp yerli otonun bileşeni yaptı bunları
kıraç ın karsan ının durumunu bilmiyor mu devlet
KAP da bile açıklanıyor bilançoları
Gerçi yerli otonun tarihçesi M.Ö. nihat ergün e kadar dayanıyor
Şirket patronu bana bakacaksın kimdir diye.inan kıraç koçların damatı sanırım iç güve gibi bir evlilik yada koçlara dayatılan bir evlilikde olabilir.bu şirketi 3.5 dolardan halka arz ediyor (2000)sonra 7 dolara kadar çıkıyor o gün bugündür yatırımcısının kanıyla besleniyor.bu gün 20 send civarında işlem görüyor.Bunlara devlet hesap sormuyor diye soruyor vatandaş hanki devlet diye ben de onlara sorayım.velhasıl bundan önce kolunu kaptıranlara geçmiş olsun ,bundan sonrakilerde dikkatli olsun derim.Ucuz etin yahnisini de unutmasınlar.
Karsan, Jest Electric'te İhracata Başladı- Basın Açıklaması
Jest Electric'te BMW üretimi elektrikli motor, 170 HP güç ve 290 Nm tork üretirken, tek oranlı şanzımanla işbirliği yapıyor. BMW tarafından geliştirilen 44 ve 88 kW-saat'lik bataryalarla tercih edilebilen Jest Electric, 210 km'ye kadar menzil sunarken, geleneksel alternatif akımlı şarj üniteleriyle 8 saatte, hızlı şarj istasyonlarındaysa 1 saatte şarj olabiliyor. Üstelik enerji geri kazanımı sağlayan rejeneratif fren sistemi sayesinde bataryalar yüzde 25 oranında kendi kendini de şarj edebiliyor. Yüksek manevra kabiliyeti, geniş iç mekanı, dinamik tasarımı ve tırmanma performansıyla öne çıkan Karsan Jest Electric, sunduğu sessiz yolculuklarla geleceğe ışık tutuyor. 10,1 inçlik multimedya dokunmatik ekranı, tamamen dijital gösterge paneli, anahtarsız çalıştırma, USB çıkışları ile donatılan ve talebe bağlı olarak Wi-Fi uyumlu altyapı sağlayan Karsan Jest Electric, 4 tekerlekte bağımsız olan süspansiyon sistemiyle de konfor disiplininde de binek otomobilleri aratmıyor.
Sipariş almışlardı 35 tanesinden 20 sini teslim (ihraç ) etmişler kap
tarihi dibine çok yaklaştın alçak kağıt önce 1 ol.
sonra 0.9 tıpış tıpış ama ederin fazla yeni nesil otomotiv şirketisin trendi ıskalamadın
toplayın toplayabildiğiniz kadar lazım olacak
ytd
Emir veya işlemlere ilişkin piyasa bozucu eylemler
MADDE 5 (1) Tek başına ya da birlikte hareket eden kişiler tarafından borsa ve teşkilatlanmış diğer piyasalarda gerçekleştirilen, sermaye piyasası araçlarının fiyatları, fiyat değişimleri, işlem hacimleri, işlem miktarları, işlem oranları, emir miktarları, emir oranları, emir iptal miktarları, emir iptal oranları veya emir gerçekleşme oranları gibi sermaye piyasalarının işleyişi veya sermaye piyasası araçlarının fiyatlarının belirlenmesiyle ilgili veriler dikkate alındığında önemli veya etkili kabul edilebilecek nitelikte;
a) Alım veya satım yapılması, hesap hareketi gerçekleştirilmesi, emir verilmesi, emir iptali veya emir değiştirilmesi,
b) Farklı fiyat kademelerine emir iletilmesi,
c) Bir dakikadan daha az zaman dilimlerinde piyasadaki en iyi alım fiyatına eşit veya piyasadaki en iyi alım fiyatından daha düşük fiyatlı satım emri ya da piyasadaki en iyi satım fiyatına eşit veya piyasadaki en iyi satım fiyatından daha yüksek fiyatlı alım emri iletmek şeklinde yön değiştiren emirler verilmesi,
ç) Kendinden kendine veya karşılıklı işlemler gerçekleştirilmes
Bunun hedefi belli ki 90 kuruş gibi. Endeks 100.000 olsa gazı alınmadan hareket edecek gibi değil. Sanki 85-90 kuruş ile hesabı var. Bekleriz amca. Yatırım tavsiyesi değildir
2019 sonu prototip hazır 2022 de satışlar başlıyor.
https://www.mynet.com/yerli-otomobil...i-190101158999
Bunlar lakırdıdan ibaret.
Karsan ayarında bir firmayı bu işe ortak ederek olaya ne kadar ciddiye aldıklarını açık ettiler.
Bu şirketin kendine faydası yok. Sürekli zarar açıklıyor.Borsaya nasıl kote etmişler anlamak mümkün değil.
2002 nireeee 2022 nire olacak iş mi.
Çok bakan yerli oto diye diye emekli oldu.
Türkiyede borsaya yabancı ilgisi ortada iken hükümetin borsa verilerini kapatmasıda yerli yatırımcıyı borsadan uzaklaştırdı.
Borsa endeksi için iyi şeyler söylenmiyor.
Mayıs ayının son haftası borsa sebebsiz %6,5 yükselmiş
Hükümetin yerli oto için desteklediği şirket yine 110 kuruştan yani 0,18 $ dan işleme görmeye devam etmiş
1.50 ye gider mi? Çorba paramız çıksın yeter.
Ne oldu yaa nerde bu millet şirket mi battı ???
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun zamandir vermediğii temettuler yakinda hesaplara yatmış olacak
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karsan senin ebeni ne desem ne zaman çıkacaksın sen artık
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli otodan bir haber var mı yok.
Bu şirketle yerli oto deneme sürüşlerine ancak 2099 yılında başlar.
Sürekli yurtdışı hikayeli reklam pompalıyorlar ancak bir ihale haberi çıkmıyor.
Test sürüşü yaptırıyorlar Sofya da şurda burda ama milleti BİST te kandırdıkları gibi kimseyi kandıramıyorlar.
1Lira 10 kuruştan işlem görmesi şirketin çapını gösteriyor.
Bir şirket sürekli zarar açıklayıp yıllardır saçma sapam reklamlarla nasıl ayak kalır müthiş bir başarı öyküsü.