1.52 indi şerro işte kazık çaktılar yine
Printable View
1.52 indi şerro işte kazık çaktılar yine
aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa sonra hepsi uşağa..
Kahkah
Benim naçizane düşüncem öğleden sonra taban olur 1.5 baraj koymuş devre kesmemesi icin
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hep aynı terane satıyo satıyo düşük gösterip sonra daha aşağı basıyo 1.64 e kadar tepki yapıp 1.54 e tek kalemde bastı şimdi 1.51 den güzel yemliyo
1,11 i gördüğünde elimde 5000 lot vardı öyle küçük hesap peşinde değiliz:shh:
Keklenmeyin diyoruZ sabah 1.63 gazlaama sonra 1.52-53 gazlama vee 1.39 taban
1.38 yazdım 1.39 yapdı ve devre kesiçi yemiş olabilir yinede alış için iptal yok kararım kesin .........
Tahminleri tutturan arkadaşlar bundan sonrası için yorumlarınız nedir? Kazanmış olsaydınız burda olmazdınız. Kuruşlara kadar götürebilir mi?
özdericiye mail atayım dedim arıza veriyor. 12.45 de açıklama yapmışlar. spekle hareket ediyor mu? etmiyor mu?
Geçen sefer ben de telefonla aramıştım 1,10 a düştüğünde, telefonum açılmıştı, bizimle ilgisi yok demişti Sebahattin Bey. Önceki gün değerleme raporu gönderdiler BİST e: 508,5 milyon Nuvo Dragon ve Yapıkredi plazadaki bağımsız bölümün değeri! Kredibilite ve itibar kaybetmeyi kim ister ki diye düşünüyorum bazen!...
Hakli çıkmak istemezdim ama adamların ciğerini biliyorum
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.38den şansımı deniyeceğim şimdilik naz yapıyor öpturmem vermem derdinde gelirse gelir gelmezse gelmez fazla şansımı zorlamıyacagım vangd 2.3 yıllık zararı zor çıkardım enfilasyon farkıda kendilerin olsun.
Hacimli düşüşler
Galip ile Özderici arasında işbirliği veya rekabet son mu buluyor acaba?
Galip hisseleri özdericilere iade mi ediyor yoksa piyasaya dağıtıp hisseden çıkıyor mu anlamak zor? Ama oluşan günlük hacime göre, bu kadarını piyasaya vermiş olması çok düşük bir olasılık.
Galip ozgyo gsdho ve bazı şirketlerde patronlala başedemedi kendi şirket hisselerine dönüp aksiyonları orda yapar artık. Adamın ayni nitelikte aynı veya benzer alanda çok sayıda şirketi var. Sırayla sağma işleri yapıp durur artık.
galip bu hissede batmış olabilir mi?
anlık son durum nedir arkadaşlar boşuna beklemeyeyim. tabanın çözülme ihtimali var mı?
sanmiyorum hocam hareketin ilk başladığı zaman acikcidan 7 milyon vurduğu söyleniyordu
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatımızın kazığını yedik iki günde iki senede çıkmaz bu kazık artık a.q
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galip öztürk züccaciye dükkanına giren fil gibi bu hisseye girdi.
neredeyse hissenin %50 si galipin elinde patladı hal böyle oluncada yukarılardan kimseye mal veremiyor.
yaklaşık 1 yılı bu hissede heba oldu bu seviyelerden bu hisseyi çıkamaz gibi yukarı aşağı marjlarada bist müsade etmiyor hemen bürüt takası yapıştırıyor.
galipin bu hisseden çıkması baya zaman alacak gibi.
adeseyide birileri aynı yaptı züccaciye dükkanına giren fil gibi dağıttı her nekadar adesede metro görünmesde orda kişininde galip olduğunu düşünüyorum.
galip bundan sonra metroyu kullanıp hisse yapmaz ve bukadar aşırı dalış yapmaz az olsun benim olsun der gibi görünüyor.
Ek 21475
haftalık grafik 1,15 destek trend dibi 0,90 larda yorumsuz. Sadece izliyorum
bu gün günlükçü olduk bu kadar şansı fazla zorlamamalı alış için 1 gün beklemeye geçelim.bol kazançlar
Galip hisseye sahip cikmis.... 1000k...
https://i.hizliresim.com/LlQ4kG.jpg
Yani
iyi polis. Kötü polis oynayacak
Ağa bizi düşünüyor
Yukarıdan sat, sonra aşağıdan al.
Her treder bunu yapar... Metronunda hakkı.
Mal metroda parasını verdi aldı. Bedelini yatırdı, bedelliden de aldı. Alan olursa 10 liradan yada 1.10 liradan verir. Mal onun istediği fiyata satar... El sıkışan olursa.
Niye hiçkimse bültendeki gelişmeden bahsetmiyor..?
Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin, “Özderici Varlık Kiralama Anonim Şirketi” unvanlı bir varlık kiralama şirketi (VKŞ) kurulması ve anılan VKŞ’nin esas sözleşmesine uygun görüş verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
Galip vkş yi ağustosta duydu... Sonrasında bedelli ye katıldı.
Galip bedelliye katılmadan hissenin icabına bakardı....
sıfırdan 250 milyon lot toplamak ne kadar zordur. ama birisi hediye etti 50 milyonu bedelli bedelli bedelli derken kurulmuş araba gibi hedefe giderek 250 milyon lot sayısını yakalayacak ama o kadar acizki zavallı bir türlü veremiyo yüksekten ancak 1 TL den veriyo kadire soracam inanırsa bende inanıcam o inanmazsa ben hiç inanmam
Bu hareketler ne demek ondan bahseden kimse yok mu?
kimse yok....
Bir yerden alıp diğer taraftan satıyor galip hiçbir zaman yatırımcı dostu olmadı
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.