Vurma tamam öldük artık... Endeksin çıkışına da tepki yok 1 lerde bile tutunamıcak bu yazık, büyük oyun oynadılar....
Printable View
Vurma tamam öldük artık... Endeksin çıkışına da tepki yok 1 lerde bile tutunamıcak bu yazık, büyük oyun oynadılar....
bu akşam bilanço açıklanması bekleniyor bakalım nasıl bir şey gelecek
Hirsiz efendim baska ne olacak. Babasindan bile hamaratli, babasi da okadar ah ile toprak altini boyladi bununda sonu ayni olacak. Alistercigim, sokarsin artik bir tarafina mezarda bu küçük yatirimcidan caldiginiz paralari. Yer bulamazsan haber ver, ben tarif edecegim nerene sokman gerektigini.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gem e bile feyk attılar 1.12 den /1.20 den verdiler birde yeni alım filan yapıcaz diyorlardı oda balon çıktı ..mergrom vardı bioenerji şirketi oda balon .. ne olacak bu şirketin hali .. acaba gem ile metro arasında bir bağlantı var mı bunlar dolandırıcı öle görünüyor .. cümleten geçmiş olsun ..
Zarar artmış Bilançoda ...Olumlu tarafları kısa ve uzun vadeli borçları azalmış..
1.08 gördü takip edemeyenler için yazıyorum
Merko şov devam ediyor !....
İyi seyirler....
Herkes ipnotize olmuş seyreyliyor....
Burası Merko hell burdan çıkıs yok ....(Alisamiyene gelen konuk takımlara acılan pankartta yazardı oradan esinlenme)....
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elveda merko hakkımı helal etmiyorum düştüğün için bedellide senin olsun
Bedelli yapacağı için nominal (1 TL) değerin altına düşürmek ister mi?
Sadece trendi çizdim. Düşeni de kırabilir! Temelde iyi gelişmeler olmalı. Belki bu sayede bedelliye katılı mı artırırlar. Aksi halde kim bedelliye katılır?
Bildiğimden değil sadece sallıyorum!
YORUMSUZ...
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun aldığı 27.3.2018 tarih ve 2018/11 sayılı kararı ile, Şirketimizin 27.150.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 30.000.000 TL'ye artırılmasına ve artırılan tutarın GEM Global Yield Fund LLC SCS'ye tahsisli olarak satışına karar verilmiş ve bu doğrultuda Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde 29.3.2018 tarihinde başvuruda bulunulmuştur. Şirketimiz başvurusundan sonra Sermaye Piyasası Kurulu'nun 5.4.2018 tarihli kararı ile, kendisine tahsisli sermaye artırımı yapılacak olan GEM Global Yield Fund LLC SCS ile ilgili olarak, Şirketimiz harici bir şirket ile ilgili olarak yaptığı işlemlerden dolayı piyasamızda işlem yasağı getirildiği görülmüş olup, bu çerçevede bahse konu tahsisli sermaye artırım kararı yeniden değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirme neticesinde, Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun almış olduğu 15.05.2018 tarih ve 2018/19 sayılı kararı ile (1) Yönetim Kurul'umuzun aldığı 27.3.2018 tarih ve 2018/11 sayılı, Şirketimizin 27.150.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 30.000.000 TL'ye artırılmasına ve artırılan tutarın GEM Global Yield Fund LLC SCS'ye tahsisli olarak satışına ilişkin kararın, sonraki dönemde yeniden değerlendirilmek üzere, bu aşamada iptal edilmesine 2)Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde yapılan 29.3.2018 tarihli sermaye artırım başvurumuzun geri çekilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına Karar verilmiştir.
BEDELLİYİ HAVALE ETTİKLERİ GALİP ÖZTÜRK İLE DOSTLUKLARI ÇOK ESKİLERE DAYANIYOR. GERÇİ GALİP ARTIK MİİLİ OLDU YA. MİLLETİNİ ÖPMEKTEN VAZGEÇMİŞTİR.
Borsada, 20 milyon TL’lik ikinci ’KERİZ SİLKELEME’ dalgası
Çetin AYDIN-Esra SAHİCİ 03.04.2009 - 00:00 | Son Güncelleme: 04.04.2017 - 19:33
İstanbul, İzmir ve Ankara’da ’borsada manipülasyon yapıldığı’ iddiasıyla eş zamanlı operasyon yapıldı. ’Keriz silkeleme’ denilen yöntemle haksız kazanç elde edildiği iddiasıyla gözaltına alınanların sayısı 45’i buldu, 9 kişi daha aranıyor. İlk aşamada 20 milyon TL’yi aşan vurgundan söz edilirken Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ve Merko Gıda’nın patronu Duncan Blake de gözaltına alındı.
Kim girer bedelliye? Patronda da para yok bizans şimdi ne oyunlar çevirecek her haberi asılsız maniplatif adi sirket ve karaktersiz sahipleri...
Şuan ki fiyatla nasıl bedelli yapacak?
Nominal fiyattan alacağına piyasadan almaz mı!
İşin içinde Galip var çıkar foyası
Sermaye artırımı için 9 milyon alım garantisi vermiş
bu kağıda hala borsada işlem yaptırıyolar, daha yoruma gerek var mı?
battı galiba bu sefer gerçekten.... beter olun....
birkac atan tutan arkadas vardı ; peynir, zeytin ve bilimum kahvaltılık nickli hatta hocam ayagına yatıyordu burdaki bilinçsiz yatırımcılar.
varmı gören, duyan yerlerini. defalarca uyarmaya çalıştım, bu şirket ve sahibinin shtekar oldugunu anlatmaya çalıştım ama genede yakalanan yatırımcı arkadaşlar oldu. artık boşverin bir iki yıla kalmaz aldıgınız yere gelmesede 1.40lar 1.50 birkaç defa görür
1 TL altından bedelli yapabilir mi? tahtada yüksek hacim devam ediyor ama prim yok... ne dümenler dönüyor belli değil
1 liranın altından bedelli olmaz.. yüksek hacim hava civa kağıdı *** ettiler nerde bu gem 1.20-1.15 ortalama ile aldığı milyon lotlar hepsi dümenmiydi yani yeni tesis satın alınma işi vardı o ne oldu haber var mı ?
Galip ağa 1.20 den mal almış hissede tık yok.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/686376
https://tr.investing.com/news/econom...asvurdu-525138
bu piyasada ve bedelli öncesi satamayacağı için GALİP ile danışıklıdırrrrr.aman DİKKAT
Muhtemelen fiyati yukari cekmemek icin borsadan toplamadi. Onceki kap haberinde yunanli ortak ayrildi patron 2.5 milyon lot aldi ondan. Borsa disinda o da. Gunluk kademelerde fiyat 89-92 arasi sabit tutuluyor. Metro ile bedelliye cikilacak 9 milyon lot alim garantisi ile. Belli olmaz 6 milyon daha alabilir. Ben sahsen buralardan yukari hareket olabilir diye tahmin ediyorum. Fakat kimseye al sat tut onerisi degildir burada yazilanlara gore islem yapmayiniz. Gorunen o ki bu hissede operasyon mevcut ve operasyon kagitlarindan uzak durmak daha saglikli olur.
Şirket satın alma haberide balon çıktı balon hissedarların elinde patladı hayırlı olsun sıra Galip yalanında....
Yüklü malı olan özelden yazsın ltf %5 le yönetime girebiliriz tanıdıklarla %3.5 ugumuz var neden olmasın ?
bedelliyi de iptal edeceklerdir, bu fiyattan bedelli mi olurmuş. düzenbazlar. ne işi var bunların bistte...
Bunlar bu işlerin o...pusu affedersnz
Babadan...Doğuşun klibini bi izleyin ..
400-500 bin lot lazım yönetime %5 le imtiyazlı girebilmek için bekliyoruz salça sever hissedaşlar....Bizim menkuldeki Güler soyadlı arkadaş sizi arıyoruz okursanz ulaşırmsnz ltf
G E M diye diye milleti keklediler helal olsun iyi dümenci çıktı bizim jr. BLAKE. şerefli .. babasını mumla arıyor yatırımcı !!!!!!
Yok vallahi babası cehennemi boylamıştır umarım. Oğlu da onun yanına gider inşallah.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satış başladığında demekki her şey belliydi....yazık, tabiki ky ye hisse 0,90 tl iken açıklanıyor bunlar...işte bizim borsamız...