Haysiyetli namuslu şerefli insanlar olsa satılacak diye yalan haber atıp spekülatif olarak hisseyi çıkartırlarmı daha doğru bir soru olurdu
Printable View
Spk sorgulamıyor ki ky adına gelişmeleri takip etmesi gerektiğinde evrak talep etmeli süreci sonuna kadar izlemeli tüm halka açık şirketler için bunu yapmalı bizler adına ama....neyse ya söylenecek çok söz varda
yazdıklarım yatrım tavisyesi değildir.
La nereye düşüyor bu nalet kağıt.
10 ocaktan beri,4 aydır istikrarlı bir şekilde düşüyor. durmayada hiç niyeti varmış gibi gözükmüyor.açıklamada yapmıyorlar,Ky. bu kadar mağdur ederken SPK olacak kurum ne yapıyor acaba.kasım-aralık ta 2-3 ay içinde satış yada ortaklık girişimleri sonuçlanacak deniyor.5 ay geçiyor tık yok.
Ben spk nın hiçte iyi niyetli bir kurum olduğunu düşünmüyorum. Valla benim yatırdığım para gerçek anlamda çok önemli benim için ve spk buna dur demezse ben ciddi anlamda dur diyeceğim ve buna gerçek anlamda da bin pişman olacaklar o çaldıkları paraları yiyemiyecekler.Hukuku devlet sağlamazsa herkes kendi hukukunu sağlamaya başlar bu bir gerçektir
frenler patladı,attılar boşa bakalım nerede duracak.borsadan çıkan dövize gidiyor anlaşılşan,dolar 4,30-euro 5,10....
Kriptolu para bile bundan daha güvenlidir herhalde.YTD.
Ulan godugumun kağıdı hergun %4dusecek ne yaptın .Zararmi acikladin,iflasmi ettin ne yaptın
Arkadas, burasi borsa. Kimsenin birsey caldigi yok. Sirketin gorusmesi olur, ortalkligi olur, birseyi olur veya olmaz... Piyasa bunu fiyatlar. SPK'ya ne? Senin aklin nerdeydi hisse 5 iken? Yani biraz da aynaya bakin. Sen gelip baskasini yolacakken iyidi de, simdi kaybedince kotu mu oldu?
Adamlar çok güzel operasyon yaptı,SPK da buna çanak tuttu..şahsi görüşüm yarın şirket satıldı deseler bile bidaha ne zaman 20 leri görür Allah bilir.
100 bin endeksi de kırdılar , bunun yolu 85 bin gözüküyor maalesef ...
8,70 lere gelmez isen hatrım kalır spek....
Senden bunu beklemezdim swordsman. SPK ne yapti ki? Bu patron tahtalarinda devamli yapilan birsey. SPK ne diyecek? Ortaklik gorusmesi yapmaya olumlu sonuclanmayacaksa izin yok mu diyecek?
Sakin olun. Yapacak birsey yok. Bu fiyatlar da ortaklik hikaye demek zaten.
Ne zaman toplarlarsa tekrar haber çıkmaya başlar.
99,200 kırılırsa,98 bin bekliyor bizi,elinde yüklü hisse olanlar Allah yardım etsin.elimdeki hissenin 4/3 nü 17-19 bandından satmasaydım huniyi takmıştım herhalde şimdi.:oleyo:
Ozelden kavga etsenize daha rahat olur hem kufur falan da edersiniz rahat rahat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi(st)(z)e tecavü ettiler . Geçmiş olsun .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Maliyet yapacaksin da ne amacli yapacaksin Cover? Fiyatin burda olmasi ortaklik isinini hikaye oldugunu gosterir.
Yemedigimiz hakaret kalmadi "SPK'ya saldirmayin aynaya bakin" dedigimizde. Hem eskilerden, hem yenilerden. 3 ayda 4 kat artmis kagit, insanlar hala mutlu degil. 44 kat artmasini bekliyor.
44 de vereceğim seni naz yapma biliyoruz içini dışını link ciğim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 aylık bilanço güçlü gelmiş eğer düşerse kademeli alışlarla 8-9 tl arası toplanmış mal link te çok rahat % 10 kar marjı ile verilebilir. illa Satış hikayesi olmasına gerek yok,hissenin kendi potansiyeli buna yeter, 11-19 arası misket çokoprens parasıyla oynadık şükür elimizde mal kalmadan karımızı ala ala buralara geldik, şimdi biraz işleri büyütebiliriz.
Millet 4 kat artmis begenmiyor, sen %10 icin mi ugrasiyorsun?
%3 falan yazma saldiracaklar hemen. Saka gibi birsey ya. Hisse o kadar gitti, insanlar hala sitem ediyor. Risk konsepti denen birsey yok. Tamam, daha fazla kazan diyelim.
Zalımca saldırıyor biraz da ben aldım bugün.
Bunun hızına yetecek bir dansöz var mı dünyada acaba.
Ne yaptığını anlamak imkansız.
Günlük alış satış için daha çok fırsat verir. Ama suda bir gerçek uzun vadede link ve logonun ben daha kaybettiğini görmedim. Sakin olmak lazım.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelelim gerçek hayata hisse bugün genel endekse ayak uydurur gibi yaptı yine numaraydı gel gel yaptı her zamanki gibi benim söylemek istediğim buydu ama huyunu öğrenince bir haftalık zararını 1 günde fazlasıyla çıkartıyorsun yeterki speğin karakterini çözmesini bil yarında bu hissede benim günüm olacak gerekli planlar yapıldı yarın iple çekiliyor çıksada düşsede işime gelecek onun için rahatım
Kısır tartışmaların buraya faydası yok. Boşverin bu tartışmanın sonu ve kaz***** olmaz.
Link ne yapar eder yönü ne olur bunlara bakalım.
bilancosunu niye gondermemis vaktinde bilen var mi?
tepki icin dusunuyorum da... 2010'daki cikistan sonra 12-4 yapmis 2 ayda. bir sene durmus 4te. neyse pek bana gore degil. ortaklik fos.
Logonun bu hareketine tepkisiz kalmaz. Öğleden sonra bir kıpırdanma olur
Dediğin gibi akıl sıra Ermez ama logonun hareketlendigi durumlarda yüzde 90 tepki verir. Bunun grafikle felan ilgisi yok ana oyuncu al sat için kullanabileceği bir done dir bu.
Saka gibi birsey. Adamin lagim yazilarinin hepsi butun gundur forumda duruyor.
Amma pis bir tipti be. Herif sayfalarca kufur etti, sonra bizi mahkemeye verecekmis. Sagolsun modlar.
Hisse ile ilgili 6 aydir yazilan hicbir sey yok. 50. sayfadan sonra kopmus gitmis. Hep risk konsepti olmayan aglaklar dolusmus. Aldim, sattim, tavan, oldu, taban oldu.
4 ayda 4 kat artmis hisseye bulasip elinde mal patlayan basliyor SPK'ya, foruma, bize, sirkete sovmeye. Her yere saldirmaya, her seyi sikayet etmeye. Adamim aklina "ben beyinsizlik yapmisim" deyip aynaya bakmak gelmiyor.
Burda geldiniz bize "spek usagi" dediniz. Ayip be. Forumdaki ilk mesaj benim. Ilk 50 sayfa forum lagima donmeden yazacagimizi yazdik. Bu tipler yuzunden cekildik sonra.
Herkes uyardi patron sirketlerinde ne olacagi belli olmaz, haberlere temkinli yaklasmak gerekir diye. Sirketin ne yaptigini bile bilmezsin, bir kere acip bilancosuna bakmamissin. Olur, para kazandiracaklar sana burada.
Hanginiz buna dikkat ettiniz?
Ben ettim. Gittim arastirdim. Tamamen dogruymus FUTBOLCU'nun yazdiklari. Foruma yazmadim. Ne yazayim bir altindaki mesaj "BEN LINKE GUVENIYORUM. 25 OLACAK." ise. Adamin akina bir arastirmak gelmez, sonra her gun burda aglar. Sen guven.
Ben 18'lerin ustunde kalip bir A Grubu beklentisi olusmasini bekliyordum ama olmadi. Hissenin fiyatinin yarisina inmesi ortaklik olayinin cok zayif bir ihtimal oldugunu gosterir.
Para kaybetmisseniz suc sizdedir. Bunu akilli yatirimci zarardan kara gecerken 4-5'lerde aldi. Onlari size birakti.
Sirket fena degil, isimize bakacagiz. Bakalim belki Kafein ile bir hareketlenme gelir bilisime.