2 üstünden alanlar var,biraz daha üsttende alan,2 olsa 2+83=2.83 en basitinden,1.5 desek 150+83=2.33,buda ucuzu,birde bunun+17 olayı var 1 lot 0.83 ederi olarak,buda rakamları çok daha yukarıya çeker.
Printable View
refaba hocam,
bilgilendirme yapmak durumundayım, öncelikle satılmayan/satılamayan paylar değil kullanılmayan paylar,
bu paylar r olarak değil e'ye dönüştürülmüş vaziyette ve piyasada oluşan fiyattan satılıyor (Kuyas için bugün satıldı ise muhtemelen 2.15-2.26 arasında bir fiyattan satıldı),
aradaki fark ise şirketin kasasına ekstra gelir olarak yazılıyor..
is the average of five people around the human..
Bendeki şans tersten esiyor..!
Örnek:Bugün ,4.84 Tl den Oylum sattım,Gitti 5.15 Tavan oldu.
+ Dün,2.78 den TSGYO sattım,Bugün 3.05 Tavan oldu.
+ Önceki hafta,20.40 Nuh çimento,17.20 Aselsan sattım.Ardından asel 19.70,Nuh 26 TL gördü..Bugün asel 18.70.Nuh 24.30.kapattı...
-2 .Hafta önce 56.40 TL den Reta Kit,Pazartesi 24 tl den Arçelik, 10.70 den Teyyare alış yaptım..Bugün sadece arçelik maliyetime geldi,diğerleri perişan..Sürünüyor..:oleyo:.
Şimdi ne demek istediğimiz anladın m.?.:evil:
Yarın ,deney için 2.26 dan 1000.Lot Kuyaş alış yapacağım.Sonucu beraber göreceğiz.:hah:
Olabilir,bilemiyorum eskiden böyle değildi,neyse bu satılmayan R'lere zaten aklım ermiyor,bildiğim sadece hisseyi etkiliyor olması,bugün hepsi satıldı olay bitti hissenin önü açıldı gibi,ben alıpta satmayanların çoğunlukta olduğunu sanıyorum,iyi bir fiatı bulmadanda satacağını sanmıyorum, hala baş rol oyuncular hisseye ağırlığını koymuş olabilirlermi,zaten halka açıklık oranı şirket adına çok yüksek,Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı 99,37% olmuş bugün R satışı ile,bu hisselerin çoğunluğu kimin elinde,işte o merak konusu,bu kadar hisse KY elinde olacağını sanmıyorum,bunun içinde baş rol oynayanlarda varmı bilmiyoruz,bu kadar halka açıklık oranı olmaz,yani aradaki makas 0.63,işte bu durum beni düşündürüyor hissenin el değiştirmesi adına,cemastanda fazla,onunkide %98.1,adamlar devamlı hisse satmış,onun için çok ağır gidiyor,1 tl altına inmişti,şu sıralar 1.90,esas yeri 1.5 olsa,üstüne 40 puan daha gelmiş,bunada onunki gibi gelebilirmi ilerde göreceğiz...ytd.
...Hızlı başladık bugün. devamı gelir inş.ytd.
2.37 gösterdi,ama işbankası bana mokluk yaptı 32-33 sattık onun yüzünden,diğer hesaplardan sattık,ama onlarda hissem azınlıktaydı,işbankası borsanın tam açılışında teknik arızaya giriyor ve hala devam ediyor,sadece bana özel,çünkü bana 11 aydır dayattıkları yeni bir sistemmiş,neden yeni sistem,borsada seri şekilde işlem yaptıklarım içinmiş,diğer hesaplarımda sorun yok,galiba milyon lot işlem yaptığım için yıl içinde,amklar de diyeyeyim,37 yapan hisse şimdi 28,belasını versin bu bankanın.
İnternet bankacılığı en iyisi anlık görebiliyorsun,aracı kurum sadece senin yerine takip ediyor talimatlan çalışır,işbankası iyiydi 1 seneye kadar,1 senedir sıkıntılı,2.37 olan hisse şu ara 2.24,tam zamanını buldu arıza yapması için,50.000 tl gitti onların yüzünden,devamlı hakaret ettiğim için meallerime cevapta vermiyorlar,telefon ediyorum aynen papağan gibiler,şu anda hiçbir sistemi çalışmıyor zaten teknik hata veriyor,bula bula bugünü buldular:seyt: vs neyse
Özür dileriz, teknik nedenlerden dolayi su anda isleminizi gerçeklestiremiyoruz. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz. (264102)
Pijler yüzünden bugün %5-6 kaybımız var... Emir veremiyoruz, iletilmiyor, hata veriyor.
Devam eden altyapı çalışmaları nedeni ile işleminiz şu an gerçekleştirilememektedir. Daha sonra tekrar deneyiniz.
Problemin devam etmesi halinde 0 850 724 0 724 Telefon Şubemizi arayıp müşteri temsilcimize sorununuzu 46394 kodu ile bildiriniz.
Dün söz verdiğim gibi,Bugün 2.24 TL ye kuyaşın kapısından girdim..
Sn refaba,Yanında çekme halatı,kriko,takoz,zencir,yedek lastik,Paraşüt ve Şemsiye bulundurmayı ihmal etmesin.:-))
Bu arada hisse de 2.20-25 Arasında patinaj yapmaya başlamış.Ayağım uğurlu gelmiş.:kahkah:
İş Bankası ile çalışmaktaki ısrarını anlamış değilim..Memleket te bir ok banka var.Özel aracı kurumlar var.(Mesela Ata Yatırımı tavsiye ederim.) Ben 20 yıldır Garanti ile alışırım,hi sorun yaşamadım.E-Trader uygulaması da var.(Gerçi ben kullanmıyorum.)..
Bir kurum benim işimi düzgün yapmıyor ise,Başka yere giderim..Sonuçta Müşteri olan ben...Parasını veren ben..
.....Arkadaşım Aracı kuurmlarda derinlikli pasta takas yani her türlü hizmet veriyor on binde 1 kadar komisyon düşüuyorlar info tacirler alnus.. ....... aracı kurum reklamı yapmak gibi olmasın sadece bilgilendirme veri hizmeti zaten matrix ve foreks birde yeni bir veri servis sağlayıcı çık 3 tane zaten bankalar ve aracı kuumlar bunlarla anlaşıyor size hizmet sunuyor bu veri hizmet sağlayıcıları kendinde ayrıcana alabilirsin yani aracı kurumlar fazla talep ettiklerinden daha ucuza sunuyorlar..ytd. Aracı kuurmlar kendi takip ediyor diye bir şey bu konuda sanıırm bilgilerini tazelemliisn arkadaşım mobil cepten laoptop hertürlü hizmedi kendin yapabiliyorsun her aracı kuurmda artık kendi hesabını kendin yönetiyorsun.
pardon satım diyecektim.
2.26 iken birden 30 yaptırdılar yüksek lot alış yaparak,şu ara 2.27-28,oyun içinde oyun ve o oyunun içinde bizde varız,ya herru,ya merru,zarar sıfırlandı,bundan sonra giderse kar cebe yakışır...ytd.
Bol kazançlar refaba...
yatırım tavsiyesi değil, kuşlardan anlarım uçmaktan kastım bu anlamda. yükselecek diye yazmadım..hareket etme manasında algılayabılırsıznı hareketın yönünü bilemem..
Bu kuyaş ne iş yapar..hep zarar açıklıyor...
Sıktı artık...Hep Kar_Adamın yüzünden:notr:
Dün 1.81.-1.71 arasında hareket eden Pera gyo 1.74 TL den girdim.Kağıt bugün 1.70.:kahkah:
Bu Kuyumcuların da işi zor...:evil:
neden ucacak sebebleri nedir kussu hocam biraz detay bilgi verebilurmisiniz
2018 mart ayında 3 tl-şubat 2020 2.38-mart 16 pandemiylen 0.70,peşi 2.50 bu ortalaması, bu rakamlar bölündükten sonraki hali.
Aşağıdaki tablo 2012'den bu zamana kadar yaptığı bedelli,bedelsiz:one:
9-2020 % 83…bedelli
12-2018 % 100…bedelli
10-2015 % 100…100 bedelli bedelsiz
3-2014 % 1518… bedelsiz
83+100%100+200+1518=% 1901 bölüşüş hali-5 defada yüksek oranda temettü dağıtmış ederi yuvarlama 2000
2000x22=440 tl...,yani 2012'den bu yana şu anki hissenin gerçek değeri,zaten gitmeyişinin sebebi bu,hissenin tarihini bilmeyenler için yazdım.Bir hisse her bölünüşünde yeni bir sayfa açar,önündeki hedef 3 tl,çünkü bütün bölünüşlere göre zirve bu ve şu an üstü yok,burayı aşarsa yeni zirve denemesi aşamasına girer... bana hedefini neden düşük tuttun diyenlere bu tablo cevap...ytd.
2.28 Aşılmaz duvar oldu,galiba bir haber bekleniyor,o haber gelirse direkt tavan...ytd.
PENGD tavana kadar çektiler 7.49,vay be,bedellisini girmiştik %50 kaldırmıştık,zaten satıp peşini bıraktıklarım hep uçuyor Atlas ve bu hariç:(...bununda peşini bıraksam kesin uçar,endex olmuş eski hesapça 117500.
2.44 tavanımız herkese hayırlı olsun:)
Bir haber bekleniyor diye belirtmiştik,detay bende kalsın,önemli olan tavan çekmesi:ok:
Haber de yok ama, neyse yine de hayırlı olsun.
beklediğimize değsin sn refaba..
is the average of five people around the human..