Eskiden son 3 dk da 5 kademe yükselirdi
Artık onuda yapmaz oldu.
Printable View
Eskiden son 3 dk da 5 kademe yükselirdi
Artık onuda yapmaz oldu.
tuzak formasyonu mevcut.terste kalacakların trene baktığı günler yakın görünüyor....
Sayın Emektar Banada öyle geliyor. En Kötü geride kaldı. Yakın zamanda KV borca düşen Banka kredilerinin bir kısmını ödeyip, geri kalanlarıda uzun vadeye yayar ise problem olmıyacaktır. Günhan Alimuyum üzerinden Aselsana ufak tefek işler yaptığı da söyleniyor. Gayrimenkul işlerinin geri dönüşü geç olduğu için artık şirketin daha verimli ve geri dönüşü hızlı olan yatırımlara odaklanması gerekiyor. Ne olursa olsun hakettiği yerde olmadığını düşünüyorum.
yıllardır ostim takip ediyorum son bir kaç yıldır hep bahar yaz aylarında hareket etmiştir.. guzel günler yakındır biraz daha sabır sadece..
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 Günlük Ortalama 1,59, 50 Günlük ortalama 1,57 Biraz yukarı doğru işlem yapsa 200 günlük ortalamayı kıracak. Teknik olarak kağıdın rahatlıyacağını düşünüyorum.
Hani biraz da Hikayesi olsa diyecem ama, hikayesi olmadan fizana giden o kadar çok hisse varki. Lot sayısı az. Yukarı doğru gitse organize olamıyan, bizim gibi küçük yatırımcı ne kadar mal satarki. Alacak babayiğidin bence işi kolay. Bizler görürmüyüz bilemem ama sabır eden Mutlaka kazanacaktır. Grafik sıkıştırdığımız zaman YATAS grafiğine çok benzetiyorum. Yataş hisse senedide teknik olarak bunun gibi yıllarca süründü. Yatay dümdüz bir grafik. Kimse 0,75 ile 2,50 arasında yüzüne bakmıyordu. Şimdi millet 28 tl den YATAŞ alacam diye çırpınıyor.
Üçgen formasyonu görüyorum:):):)
hareketin sebebi iskan izni olabilir...kokusu yakında çıkar...
hayırlı olsun yapı kullanım izni alınmış.. hepimizin dört gözle beklediği haber buydu...
yolun açık olsun
nihayet ostim prestijin satışları bilançoya yansıyacak... ilk çeyrekte sermayesi kadar kar göreceğiz... mayısa kadar hareketli olacağını düşünüyorum...
Yarın devam eder mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim almış pasta atablirmisiniz
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeler nasil arkadaslar
haber:
1- teknikten
2- temel den
3- bilançodan
4- sektörden
5 - herşeyden daha önemli bir kıstastır
yatırım yaparken haberleri es geçenin üzerinden tır geçer
Gözünüz aydın galip girmiş kağıda...
22 mılyon işlem hacmı ılk defa gördüm bu işlemi bunu
galıp buraya galıp burayaa )))))))))))) umarım oyledir ozaktan furduklarını buraya getirse
Tavan bozuldu
galıp olsaydı kdemeler beşer onar oynardı galıp degıl bu ama işlem haçmıne bakılırsa ıyıye işaret
ostim prestijden 115 milyon tl gelir bekleniyor...
bedelli sermaye artırımından kasada şuan 15 milyon tl parası var...
150 dolayında iş yerinden kira geliri var..
zaten şirketin en önemli gelir kaynağı kira gelirleri...
bu arada edetini bilmessemde çok miktarda arsaları var...
postahane yanındaki arsa en kıymetli olanı..
https://resmim.net/f/vFqgXY.png
tekniği mekik gibi dokuyor...
giderı neresı olur hanı dıyelımkı cıkışa gectı
alışların devamı gelirse 1.85 üzeri kapanışlarda hisse 2.20 ye kadar gidebilir...2017 yılı içinde 2.41 zirvesi var
Kâc lot var tavanda
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.90 geçildim mi önü açık
Boza boza yalama oldu.
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda ne kadar var
Tavanda 6 m lot işlem olmuş yuh
Tavanda nr kadar alıcı var hicmi gören yok arkadaşlar
An itibariyle 576bin alici var...sayin tiger....
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın yüzde 10 ile açar
özak gibi bi formasyon yapsa anca kurtarırız oda tam 1.50 başladı cıkışa adam uzaya götürdü yokmu bunuda aynı şekilde uzaya cıkaracak bı galıp efendı..
Yarın belki tavana götürürler ama sabah saat 10:30 önemli