supi bey beni ararlar bende müsaade ederim velinimetlerimin aramasını
yerli bir kurum tmesilciside aynı şeyleri söyledi sürpriz değil
özellikle nuhu satmam veya almam değil konu
algı olayı.
Printable View
Göltaş bundan ucuzmuş pehhh
adamlarda kurumsallık yokki benim gözümde ucuz olsun
çimsa ve akçansa ya lafım yok kurumsallar allah için ucuzda olabilirler belki ama
nuh gibi değil içleri nuhun stratejik olarak olduğu yer limanı bir kere bu parayı eder
Hisseye o kadar da fazla ky girdiğini düşünmüyorum. Patron görüyordur. Bu kadar işlemin toplasan ne kadarını ky aldı.. Anında alanları da dökerler. İstedikten sonra.. Yani geminin halatlarını çözdüklerinde gider..
reis gemide halatmı kaldı 6 usd den 1 usdye geldi.
böyle satarak mal kıstıracaklarını sanıyorlarsa bence karatavuklar kadarda mal kaybederler
o malı boşa beklemiş olurlar yani
şimdi delinin biri gelse çekse 1 milyon lot işe bak ahahaha :party:
P.... Ler çelikten halatla bağlamışlar gemiyi:) 10 dolara yakın bir rakamı gördü sanki sayın kentuf tarihinde..
bugün şimdiye kadar aldığım malın %70 kadar daha malı 7.10 altında aldım.
yazdıklarım hesap hareketlerimle paralel olup yatırım tavsiyesi içermez.
7 nin altında hisse almak da nasip oldu.. Bu fiyatlama nın tamamen şu sahipsiz malı ucuza kapmak için yapıldığı aşikar.. Bitsin de görelim fiyat ne olacak bakalım..
gostere gostere mal satıyor hala baskıydı bilmemneydi diyen... ne baskısı adamalr mal satıyor ellerinde daha ne kadar var bilen hesap eden var mı. bekleyeceksin en iyi fiyatı ve uzun vadeli yatırımcısı olacaksın. en iyi fiyata yakın alabilecekler için bu bir fırsattır. çunku belkide onlar paraları sayarken yanlış fiyattan alanlar maliyete gelsin diye bekleyecekslr. çok düştü diyenler bütün çimento şirketşeri çok düştü. çimsanın fk daha iyi bundan. ben hesap yapıyprum her gün elinde az lot kaldığında yapacağımı biliyorum. acı çekmeye gerek yok diye düşünüyorum şimdiden. bu arada bir gün satıyor ertesi gün serbest bırakıyor gibi me geldi. yarın belki serbest bırakır ama yer mi anadolu evladı elindekinin azalmasını bekliycem
Hoşgeldiniz arkadaşlar.. Şöyle sayfa biraz renklensin.. Kıvama gelsin..
https://i.hizliresim.com/7a6MBa.png
Bugün en az 500 bin hisse satıldı..bu hızla bu hafta biter miras malları..
Dibi sıyırmaya çalışan arkasından bakakalabilir, F/K:5 PDD:0,90 bir daha bu fırsat ne zaman gelir bu hissede, ben hergün azar azar ekliyorum, 7,50 lerde başladım bugün 6,92 den aldıklarımla 7,20 lere çektim maliyeti, 7 altına inmeden kapışılır diyordum ama iyi oldu, onlar verdikçe almaya ve maliyet düşürmeye devam, sonuçta al-sat için değil yatırımlık alıyorum, bu ortalama ile 5 yıllık karına ortak oluyorum, düzenli temettü vermeye devam ederse 5 yıl sonra aldıklarım bedavaya gelecek 👍
Sorun zaten önümğzdeki yıllarda bu karlılığı yakalayabilecek mi ,aksi taktirde temettü verimi piyasa faizlerinin altında kalacak.Satış sebebi bundan.
Emlak sektörünün durumu da ortada, maalesef resesyondan en fazla etkilenen sektör ,özellikle ülkemizde.
Bu temettü şirketlerin ne sıkıntısı var anlamadım. crdfa da aynı 4 yıl da hisse bedeva ya geliyor yüzüne bakan yok . Yarın siftah yapalım temettü verimliliği yükselmiş
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sa bende bu gun 7 maliyetle 70 lot aldim bu civarlarda durursa kademeli 500 lota cikaracam uzun vade de her ay 50-100 eklerim inşallah cimentolarin icinde uzun arastirmalar sonucu en iyisinin bu olduguna karar verdim bursa cimento ky soyuyor cimsa borcu cok varlik satisi soz konusu olabilir adana dd 2.2 de en iyisi bu geldi bana yt degildir cimento sektoru sikintida ama olmez bi sektor nufus arttikca ve bolgede marmara oldukca sikinti yok bence bir mal alirjen kazanikir sektore girmek icin en iyi zamanlar bence
Bu akşam toplantımız vardı akinonya adasında arkadaşlara durumu anlattım dedim ucuz mal var
anlattım hepsinin ağzının suyu aktı
yarın mal yazan olmaz alim allah şerefini haysiyetini koruyalım dedik şirketin fenamı ettik.:party:
1 agustos bugune alan satanlara bakarsanız ak yatırım 2.200.000 lot satmış görünüyor bu iş bu hafta sonuna kadar sonlanır 3 milyon lotun büyük kısmı alındı....gedikten mal satıldıysa bugun tüm mal verildi demektir ama gedikten mal satmadılarsa 800 bin lot malları kaldı onuda bu hafta içinde alır gecerler diye tahmin ediyorum... asla YTD
bak şimdi benim hesap tutmadı elinde kaç lıt mal kaldı bilen hesap eden var mı.
konu bence şu aslında malın paket geleceğini biliyorlar
bence önden sattı alacakları mal kadarını mal toplu olarak alttan eline geçince konu kapanmış olacak.
üstten sattıp alttan aldığı yanına kar kalacak.
Bugün kalan lotlar bitti mi acaba saatlikler trent verdi stoplu girilebilir ömrü saatlik olacaktır o da ayrı bir konu ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbir hisseye duygusal yaklaşılmamalı. Uzun süredir nuhcm deyim. Bu süreçte birçok kere şu da olsun tamam hisse gidecek gibisinden konular ortaya çıktı.. Hiçbirşey de olmadı. Hisse hep 10 a çakılıydı. Şu miras hisselerin satışı gerçekleşse de herhangi bir hareket olmayabilir.tekrar 10 lara çekerler belki.. Fakat ben duygusal bağlanmadan nuhcm de kalmaya devam edeceğim. Bireysel emeklilik gibi düşünüp kenarda durabilecek bir yatırım olur en kötü..
elinde kaç lot kaldı hesap eden var mı. benşm hesap karıştı
2 milyon satılmış 1,3 milyon hisse kalmış..
https://i.hizliresim.com/lqZ0JE.png
benim hesabına yakın. bekledim ama satış yok bugğn. neyi bekliyorlar anlamıyorum sat bitir işte bizde mal sahibi olalım. alıcımı bekliyorlar biz mi yanlış hesap yapıyoruz anlamadım gitti.
Akyatirimdan alan da olduysa aynı zamanda satılacak mal miktarı biraz daha azalmıştır. Neyse biz ufak ufak heybeye atıyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek..
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahta yapıcı çok bonkör
heralde piyasadaki inşaat maliyetlerinden haberi yok
200 milyon usd ye bir tane daha aynı lokasyonda bırak çimento fabrikası kulebe kurdurmazlar adama
kafa yapısı tam bana göre ama güzel güzel ucuzdan alırız inşaat piyasası daralırken kim çimento hissesi alırki bizim dışımızda.
rehaveti ondan olsa gerek.
Satışlar birkaç gündür durdu.
ben birincil alımlarımı tamamlayıp malları gemiye yükleyip akinonya adasına gönderdim.
ikincil alım bölgem ise
4.85-6.85 aralığı olur oda birincil bölgenin iki katı mal alırım
3.cül alım bölgemiz 1.85- 4.85 aralığı olur. oda ikincil bölge geçilirse orda aldığımın dört katı olur
bu sene temettü de vermeyeceğine göre ( piyasa daralmış vermiyecek diyenler varya ondan diyorum) ve tahtanın şekli şemali hiç alınmama üzerine kurulu olduğu için
bu alım bölgelerine gelirse şaşirmam gram şairman.
sonra nemi olur nuh çimento da pay sahibi oluruz. 2023 genel kuruluna kadar mal yapmaya devam diyelim
elimizdeki iki lotla genel kurula gitsek bak keko gelmiş fırçaya zanneder bunlar ahahahaha.
yazdıklarım hesap hareketlerimle paralel olup yatırım tavsiyesi içermez.
Satış bitmediyse bu hareketle sanki yeni kurbanlar arıyorlar.
Kurban bayramına daha çok var sayın blackhawk!
Nuh gemisi de kalktı 7 tl maliyet var bakalım. Nerede duracak.
Hayırlı olsun.
yahu niye kalktı ne güzel alıyorduk ucuzdan 200 milyon usd den nuh holding alıyorduk ne pok yemeye kalktı tahta.
Bana göre satış bitti.1agustos tarhinden bugune bakarsanız 3.600.000 lot satışı ak yatırımın yaptığını görmüş olursunuz.düşeni iyice kırması lazım yükselen trende girmek için 8 üstüne çıkması şart.YTD
Bence erken Perşembe ve cuma kapanışlarını görmek lazım..
Günaydın kaptaki haber nedir? Detayını bilen bir arkadaş yorumlayabilir mi?
LDN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.