martaval demeyi beceremeyenlerin uydurduğu bir kelime maval, kelime kökeni de aşağıda
https://www.etimolojiturkce.com/kelime/maval
Printable View
martaval demeyi beceremeyenlerin uydurduğu bir kelime maval, kelime kökeni de aşağıda
https://www.etimolojiturkce.com/kelime/maval
Bu yazıyı yazıyorsan alıntı olarak cahil-i ekber baldayının itirazını alıntılamanız gerekmiyor muydu?
Hatayı yapan yandaşın olduğu için mi alıntı yapmadın.
Şimdi de bilgisizliği örtmek için kırmayın birbirinizi diyorsun. İki yüzlüsün iki gözüm.
Daha önce de dedim. Niki ikiyüzüm diye değiştirmelisin sen. Daha yakışır yani..
Kürtlerin taleplerinin ne olduğunu merak edenler( DR başta sen) sahtekarlık yapmasın
Bu taleplerin ne olduğu dolmabahçe mutabakatında yazıyor.
Link atamıyorum. Yarın yada p.tesi onuda atacağım..
Bunları geçmilte AKP kabul etti...
Ben pkk yı hiç bir zaman olumlamadım. Hakaret ediyorsun. Ben ise senin bilgisizliğini görüp bilgisizliğine rağmen yazdıklarını görüp düzeltiyorum. Bilmediğin kknularda cahil olduğun konularda da yazma diyorum.
Kabul edelim. Siyaset ve hukuk gibi konularda cahilsin benim tıp veya mühendislşkte cahşl olduğum gibi..
Sen ben Erdoğanı çok seviyırum desen sana hiç bir söz etmem.. buna hakkmda yok.. Ama Erdoğan şöyle iyi dediğinde yok o iyi değil, kötü diye bilgim konusunda tabii ki karşı çıkarım.. Ben senin sevgine karşı değilim.
Sevgini rasyonelleştirmek için saçmaladığında karşı çıkıyorum..
Ada yazmış fötö tutuklularının sandıklarında iyi çıkmamış diye..
Ben bilmiyırum sınjçları. Sen de bilmiyorsun ama hukuk bilşyırmuş gibi atlıyorsun.
Bunu yapmasa sorun yok..
Ama bunda sakınca görmüyırsun. Esasında bilgisizliğin sorun değil hepimizin bilmediği bir sürü alan var..
Sorun bilşyormuş gibi yapılan fütursuzluk küstahlık..
Ronin, tek bir sorum var. Seçimde Erdoğan AKP MHP tek bir oy bile kaybetmeden zafer kazandığında, ulkedeki her bir özgürlük, eşitlik ve hak mucadelesi veren herkes kaybedip, umut ve hayalleri yikidiginda,
HDPlilerin hepsi, cilginlar gibi eglenip zafer kutlarken, baraji astilar diye, ulkenin gelecegi ve umudu kaybedilmisken, tum HDPlilerin umurunda degil ve birisi bile, Eş başkan olan Türk dahi, ulkenin ve bizim kaybetmemiz hakkinda tek bir dusunce ve cozum kunusmadi.
Demirtaşın Kettledan da tek bir kelime soylenmedi secim sonucundan beri. Demek ki Kettle veren iktidar, secim bitince Demirtaşin elinden aldi.
Demirtaşi her dakika Kettledan konusturan kimse, bu secim sonucundan karli cikandir.
İki gözüm burada yazdıkkarına karşı cevap verildiğinde veya verebilecek kişiler k line klduğubda yazılarının içeriği ile, Böylesi kişileri görmediğinde yazıkarının içeriği farklı oluyor.
İlkşnde son derece saldırgan ve aşağılayıcı yazılar yaxarken. Diperinde makul bir AKP li gibi yazıyorsun. (Evet makul gerektiğinde eleştiren AKP taraftarları da var)
Yazarken biraz daha dikkatli yazın anlamakta ve düzeltmekte zorlanıyorum.
Bana bu konuda hangi somut örneği verebilirsin.(iki yüzlülük)
Ben Liberal düşünen bir insanım kişilerin veya partilerin doğruları varsa savunurum yanlışları varsa eleştiririm bu iki yüzlülük olamaz.
İmanızdan bazı kişiler kimlerse o bazı kişiler online iken neden farklı yazayım?
Düşüncemi yazarken korktuğumu falan düşünüyorsan büyük yanılgı içindesin.!!
Peki o zaman.. cezası kesinleşmiş fetö cü sayısı çom ama çok az. Bunlardan söz etmek bile anlamsız. Kaldı kş yazan arkadaş fetö tutuklularının yattıpı ceza evlerşnin tamamı için yazmıştı. Buna karşın cezası kesinleşmiş çom az fetöcğnün oy kulkandığı ve sonuçlarını bilmediğşmiz sandıklar için yarum yapılması yanlış olmuştur diyerek konuyu kapatalım. Ben de sizden hakaret okarak algıladığınızz yaxılarım için özür dşleyeyim olur mu?
http://i.hizliresim.com/zMrbQ6.png
http://i.hizliresim.com/Az5pZp.png
Bu adamı tanımam, yeni üye olmuş ,ben fikrimi beyan ediyorum, krizde bankalar kredilerini geri çağırır diye bu kişi bana önce beyinsiz dedi uyardım sonrada aptal,dangalak dedi.
Bu sözleri sana sarf etseydi sen ne yapardın?
mıktarını bilemiyorum tv lerden izlediğime göre çoğu muebbet aldı oranı bilmediğim için bişey diyemem
ben çoğunun ceza aldığın sanıyorum izlediğim dinlediğim haberlerden buna görede yorum yaptım
hakaret etme özürde dileme
not bır yerde okumuştum aklımda kaldığı kadarıyla 140 bin fötöcü içerdeymiş 40 bini oy kullanabiliyormuş
Bilmiyorum ama sanırım umurlarında değildir. A cak ben oy verirken umurlarında olsunlar diye vermedim. Onların yaklaşımını zaman içinde çok iyi öğrendiğimi düşinüyorum. Tamamen ilkesiz (sınıf içeriği olmayan ulusalcı hareketker ilkesiz olup pragmatşsttir) bir duruşları vardır. Ama ben buna göre davranmadım. O ne denle de burnumu tıkayıp gözümü kapayıp oy verdim dedim.
Tek nedeni ise AKP nin mecliste çoğunluğu sağlamasını engellemekti. Ha pkk ile HDP yi bir tutmadığımıda söylemek isterim. Pkk nın tasfiyesşnde en önemli araçlardan biri HDP olabilşr. AKP bunu kullanmaya çalıştı..
Kısaca şöyle anlatayım.. kürt siyasi hareketi bizi ve yaşadığımız bölgeyi kendş toprağı olarak görmez. Bşrşleri burada bizi kıtur kıtır kesse. Biz birbirmizle boğazlaşsak zerre rahatsız olmazlar hatta fırsat beklerler..
Irakta ABD 1,5 milyon arabı, komşusu olan insanları katletti kılları depremedi.
Türkiye de cezası kesinleşmemiş olan her insan tutuklu bile olsa oy kullanır. Aday olur. (Eski mhp milket vekili engin alan. Haberal falan) Üniversite sınavına girer emin değilim ama kpss ye de girebilmesi gerekir.
Terör ve organize suçtan dokayı tutuklu ve hükğmlü sayısı 50 bin tüm Türkiye de. Pkk dahil hepsi yani.. Adli tutuklu hükümlü 190 bin
Fetö tutuklusu 40 bindir ancak onlarda oy kullanmıştır..
İzninizle ben çıkayım artık. Herkese iyi sabahlar..
Başka şeyler bakmam gerek biraz..
Baş baş......
Kılıçdaroğlu'nu CHP'li Atatürk'çü sanırsan başarısız dersin,
HDP'li bir köstebek olduğunu bir Kürt milliyetçisi olduğunu SeyitRıza'nın kinini güttüğünü bilirsen başarılı olduğunu da kabul edersin.
M.İnce CHP kurultayından bu yana kendini KürtAçılımıyla lekeledi.
İyi hatipliği Apo'nun yamağı Demirtaş'a yaptığı kabe ziyaretlerini asla unutturamaz.
CHP'nin tek çaresi, KK'nın kapıdan içeri sokmadığı safkan Atatürkçü Ümit Kocasakal'a teslim olmaktır. O da partideki tüm PKK/hdp'lileri temizleyecek Kürtçülerle el sıkışmış tek kişi bile bırakmayacak, eskisini yırtıp yeni program açıklayacak..
İki oyu da Akşener'e verdim ama ertesi gün PKK/hdp'e "Kürt siyasi hareketi" demesi bana soğuk duş oldu.. Bu tanımlar tıpkı "Ortak vatan" "Eşit yurttaşlık" gibi PKK'nın kullandığı CHP bildirilerine de soktuğu tanımlardır.
https://mobile.twitter.com/politikal...63203085901824
Mhp doğu oylari nasil artmis cok karanlık bi secim oldu
Aşağıda twitterda dün yazdığım küçük bir flood okuyacaksınız.
Seçimden önce bile çevremdeki bazı AKP'lilerden böyle bir izlenim almıştım.
Muhalefetin stratejisini buna göre çizmesi gerekiyor.
MHP neden bu kadar oy aldı? Kimsenin dikkat etmediği bir nokta var. MHP'nin aldığı oyun %5'İ AKP'den geldi. Bu oylar bilerek ödünç verildi, yani aslında verenler hala AKP'lidir. Ne demek istiyorum? 7 Haziran 2015 seçimlerini biliyorsunuz.
Orada MHP'nin oyları %16 iken 5 ay sonra %11'e düşmüştü. Şimdi ise tam tersine dönüldü. Şunu demek istiyorum: Şu anda AKP tarafından''kontrollü bir 7 Haziran'' tablosu oluşturulmuştur. Bunun için AKP içinde belli gruplar yönlendirilerek MHP'ye emanet oy verilmiştir.
Bu tablo 5 ay değil bu seçim dönemi boyunca (seçim dönemi elbette 5 yıl sürmeyecektir) sürdürülecektir. Amaç nedir: Önümüzdeki 2-3 yıl boyunca sürecek uzun ve ağır ekonomik (ve eşlik edebilecek siyasi) kriz için bir GÜNAH KEÇİSİ bulmaktır.
Bu Günah keçisi MHP ve Bahçeli'dir. C.başkanı her olumsuz durumda suçu ''tek parti iktidarı yerini alan koalisyon sistemine atacaktır''. Bir dahaki seçimde söylem bu olacaktır. Hem krizin sorumluluğundan kurtulacak, hem de yeniden tek başına iktidar olacaktır.
2018 yılı mayıs ayı dıs tıcaret verılerı saat 10:00'da turkıye ıstatıstık
kurumu (tuık) tarafından acıklanacak.
Gumruk ve tıcaret bakanlıgı tarafından bu ay basında yayınlanan resmı
olmayan gecıcı dıs tıcaret verılerıne gore mayıs ayında dıs tıcaret acıgı, 7,73
mılyar dolar...
Seçimden önce muhalefet olanlar için yazmıştım. Karşınızda 20 yıllık girdiği her seçimde büyük zaferler kazanmış tecrübe abidesi var. Nerde nasıl oy alınacağını ondan iyi bilen kimse olamaz. Özellikle doğuda aşiretleri ve önde gelen aileleri çok iyi bilen ve onlarla pazarlıkları yapabilen bi akp ye karşı yıllarca oralara girememiş bir chp nin hiç bir şansı olamaz diye yazmıştım. Şimdi gördük ki mhp nin fazladan aldığı oylar doğudan çıktı. Bu da akp nin mhp ye kıyak geçmesi olayıdır. Zira mhp % 6 lık bir oyla çok fazla zayıflamış olacak Bahçeli büyük tepkiler alacaktı. Yapılan bu kıyak sayesinde mhp ve Bahçeli gücünü korumuş oldu. Bunların hepsi yaklaşık 1 yıl önceden ayarlanmıştır buna eminim. Reis zaten yaş tahtaya ayak basmaz. Herşeyi çok iyi biliyorlardı. Kısaca Erdoğan artık ölene kadar Türkiye nin lideridir. Bunu kabullenip ona göre davranmak lazım. Yani boşa kimse mücadele etmesin itaat etsin.