sn. Cumbakuka durum değerlendirmeniz çok güzel.
30 kuruşluk hisseye 3.00 tl verip alıyorlar.sonra şelale diyorlar.ne şelalesi ispek seni denize attı.borsada sen artık yok hükmündesin hiç kimse sesini duymaz.kendi kendine konuşursun.
Printable View
Sen de mi geldin gene bozacı. Övün birbirinizi yalnız bırakmayın. Noldu hani 2.7 üzerine atıyordu vebal alıyordum. 2.02 degiverdi. Bırakın bu işleri
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geldiğinizden beri hangi teknik paylaşımda bulundunuz sorarım da milleti sorguluyorsunuz?
Zaten bilançoda yazan tüm finans sitelerinde bulunan kıyaslamaları copy-paste yapınca oluyor mu?
Başka?
Hadi yapın bir teknik yorum da görelim.
'adam'lar 900.000 lot alış yazmışlar.
Delikanlı varsa versin diye.!
Ilk 10 kademede değil o. Onların bictigi fiyata millet niye versin. Herkes malın in kaç para ettiğini iyi biliyor söyleyiver onlara
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b983fa5afc.jpg
Al sana ilk on kademe
200 bin den fazla alici ,
Bu piyasada ort 2,10 gelir
Laf olsun diye konusma,
İnsanlari yaniltma,
Bu piyasada git bak hangi kagitta bu kadar alici var,
Hala ayni seyi yapiyorsun,
Sen kac liradan satican kagidini??
1,50 mi?
Yoksa 3,50 mi?
Sana gore 3,50 olmaz,yukari gitmez,
Ne bekliyon,
Amacin ne spek adamimisin,
Kotuleyip milletin malini sattirmaya calisiyorsun,
Utsnmiyormusun,vebal almaktanallahtan korkmuyormusun,
Yaniltmaktan,
Kagit gider yada gitmez,
Bunu piyasa belirler,
Ama bilanco ve sirket degisimine sapka cikartilir,
Yillardir bilen adam bunlarida bilir,
İnsanlari yaniltmaz,
Birilerinin malini satmasi sana nadil bir fayda sagliyor????
Sn.Mastori çok kastın sıkıntı yaptınki içine dert olacak lastik gibi çekip bütün olumsuzlukları uzatıp duruyorsun bu olumsuz yorumlardan ne karın varsa anlamış değiliz siz bu dertten en iyisi satıp kurtulun herkesin çarşısı pazar olsun bol kazançlar
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kademeli zaten görüyorum 900 bin diyen adamına söyle sen algı işini. Bende de program var kör değiliz. Ben mal sattirmaya çalışmıyorum algı yapma . Açıkça da söylüyorum kimse ederine gelmeden satmasin malum sırtlanlar pusuda
Sayin Ergin kastığım falan yok. Olumsuzluk değil ki yazdıklarım yaşanan olaylar. Hiçbir karım da yok. Ben de mal yok mu ben kazanmak istemez miyim? Bence başından beri sataşanlara da iki çift laf edin. Bilmediginiz şeyler var
Eyyy zat okumuyormusun,sorunlu,
Kagit 2,20 iken 2,05 olcak dedik,
2,08 iken 2,20 uzeri olsvak dedik ,
Sen cizutmusdun,hic biseyden haberin yok,
Okusan anlican,anladan uyguluycan,
Para kazanican,
Ama nafile,
Giymis yamurlugu,
Almis şemsiye yi,
Gezinip duruyor,
Yagmur yagiyor diye,
Gunesli havada,
Beni gulduruyorsun,
Bol bol devam,
😂😂😂😂
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su anda bütün hisselerde durum ayni. Iyi bilanco aciklayan hicbir kagit yürümüyor. Silvr a özgü herhangi bir durum yok. Gelecek dönemde sirf kur farkindan bir ceyrek kari kadar ekstradan kar yazacaklar bile gitmiyor. Bu hisselerin topiklerine bakiyorum, hep ayni muhabbetler. Yok spek, yok patron yok bilmem ne. Herkes trade pesinde. Biz de yukarida yakalandik, melül melül bakiyoruz. Durum bundan ibaret.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru valla dedin di mi? Kimse görmüyor ya 50 ho 2.04xx, kimse bilmiyor ya 2.23 destekdi direnç oldu. Bence boşa tartışıyoruz, çünkü sabaha kadar anlatsam almayacak kafan. Bilip te bilmemezlik yapmak işine geliyor pozisyonun gereği. Devam et, amma az salla bundan kelli,
Anlamdım gitti bura aglama duvarına döndermişler hissenin temeli iyi bilanço iyi kar iyi buna rağmen hisseyi bu kadar aşağılamak olmaz kardeşim ya buraya ağlama ya sat kurtul. Kar 4 den 10 çıkmış hala riv riv riv biliyosan yaz bilmiyosan sus buda yok sat kurtul borsa karalama ve dedikodu yeri değildir gerçekler söylenir olmayanlar dedikodu yapılır yapacaksanız cafeye gidip orda yağpın lütven
Bildiklerimizi yazıyoruz zaten hisseyi kötüleyen kim? Sonuna kadar burdayız inşallah
Yavv hee heedeyin gecin,
Adam resmen bitmis,
Yazik,
Hala tutarsiz,
Simdide kotuleyyen kim diyor,
Yaa adam olda soylediklerinin arkadinda ol,
Ya sat ya sev,
Bir ata sozu var o geldi aklima,
Ayi yavrusunu dove dove severmiş,
Seninki saki o misal ,
😂😂😂😂😂
Konuş konuş seninki boş muhabbet . Zaten moruklamışsın bırak bu akil adam ayaklarını. Oturan boğa seni
Ama aferin sana beni cevapsız birakmiyorsun. Bu yaşına göre iyisin hadi seni köftehor moruk
Bak sahibin insaflı çıktı önüne biraz kemik atmış. 2.16 olmuş çaktırmadan
Sn cumbakuka
tebrik ederim 'akil adam' olduğunu kabul ettirmişsiniz.
En cakmasindan.
Sen zaten aynı adamsın bıkmadın mı kendini övmekten. Aynı hesap bunlar sevgili ortaklar.
Pazarlama biliminde yeni ufuklar açan, kıta Avrupası ve ABD'de ders olarak okutulmayı hak eden arkadaşları kutluyorum... Bence Mastori'yi direğe bağlayıp yakalım olsun bitsin... Neden bu kin ve nefret ki? Sen de fikirlerini açıklıyorsun o da... Neden zoruna gidiyor?.. Yoksa... Yoksa dert başka mı güzel kardeş(ler)im? Hep birden saldırınca, sesiniz çok çıkınca haklı olduğunuzu mu düşünüyorsun(uz)? Mastori'yle genellikle zıt fikirlerde oluruz ama bu başka... Fikirlerini rahatça söyleyecek hem de sonuna kadar. O kadar da değil, artık... Bu kağıdın yarın 100 bin alıcısı bile olmaz diyip, Dow Jones'ta (gece orası açık diye biliyorum ben ama Silvır'ın orda işlem gördüğünü de öğrenmiş olduk sağolsunlar) 20 bin 50 bin basın diyenler yoksa ellerindekini mi iteleyemiyorlar da ondan mı agresif tutum? Neyse geçen gece aklıma bir bilmece geldi, zamanım yok akşam bu platformdaki tüm dostlara soracağım (inşaAllah) ben içinden çıkamadım, belki sizler çıkarsınız ve belki de aydınlanıverir ortalık sonrasında... Selamlar, saygılar, bol kazançlar...
Ben kendi halinde yorum yapan biriyim. Beni siz tahrik ettiniz. Açsın herkes geçmişi okusun. Sadece 1 kez 9 aylığı fiyasko gelebilir dedim diye el birliği ile beni linç etmek istediniz. Yoksa bugüne kadar 1 kere tartışmadım kimseyle açın arşivlerine bakın. Bana sataşmayın olsun bitsin. Sabahtır beni meşgul ettiniz. Tartışma benim için bitti dediğimde bile bitti diyemedi bazıları . Ama kaşımayın artık yeter millete cidden ayıp oluyor
Yakalim direge asalim,
Hic hos degil,
Olmayan biseyi yanlis yamalak anlatmak ,karsit fikir olmaz,
Bu ancak bir amac ugruna yipilir,
Burasi borsa fiyatlar fiystlsmaz,ayri
Zaten insanlarda ucuz mali bulurlarsa alirlar ve para kazanırlar,
Domates bile ekince 6 ayda oluyor,
İnsan analizi bilecek,
Spek
Spek
Selale
Spek
Sacma sapan yorum yapmayacak,
Varsa elinde bu sirketle alakali negatif bu durum kendini kanitlayacak,
Hidri meydan,
At camuru iz kalsin,
Yok ya,
Sonrada karsit fikir,
Bu bilanco ile su an bu kagit ucuz mu,
Pahalimi?
Lami cimi yok?
Bisey ya beyaz dir,ya siyah,
Ayrica ucuz olmasi yarin gidecegi anlamina gelmez,
Borsa dogru zamanda sabir isidir,
İnsanlari yaniltmayin kardesim,
Dogruys dogru,
Begenmeyen satar gider,
Buradan bu fiyattan,
Mal alan bu bilanco ile zarar etmez kardesim,
Adam kar yokken almis ,1,80 den beklemis ,5 yil,
Bekleme kardesim,
Kurma duygusallik,
Asik olma,
Yetti be sayiylami verdiler het forumda boyle cins
Patron usaklarini,
Kotuleki satsin millet malini,
O kadar ucuz degil burasi,
Hadi bakiyim,hadi,
Sn.cubakuka
her hissede var bunlardan.
Klmsn da biri vardı.
Hisse için çöp kağıt diyordu.
4 tl den sattı.
8 tl olunca kendisi çöp oldu.
Alka da biri vardı
bu hisse para batırıyor diye 150 den sattı.
Sonra 6,50 den geri aldı.
Ve kendisi battı.
Uluun da çok kredi borcu var diyen zat 1,90 dan sattı.
Sonra 4,50 den ayakkabılarını çıkarıp koşup 4,50 den kredi ile bile hisse aldı.
Onun da sonu ortada.
Bakalım bu işin sonu ne olacak???
Ne olmayan bişey. Bende senin gibi buralara bir dönem gelip milleti düzdürenlere laf yetistirmekten bıktım. Neyi negatif yazmışım iyi oku yazdıklarımı. Yok domates yok biber geç bunları. Ne 5 yıl beklemesi ben kazığı 1 kere yedim. Burdayım cikarmasam olmam zaten. Velev ki kötüledim seni ne ilgilendirir. Abinlerden mi korkuyon. Sen görevini eksik yapınca az para mı ödüyorlar.
Sizden daha fazla kazanacağım kesin kurt
Sizin mantığınıza göre yalnızca kağıdı övebilen yazılar (ya da pazarlamasını mı desek var mı sakıncası?) mı olmalı forumda... Yani bundan sonra olumsuz yazamayacaksak bilelim de biz de ayağımızı denk alalım... Gönül işleri genel müdürlüğü kuruldu, siz de genel müdürü mü seçildiniz? Size mi danışacağız artık 10 yıl süreli kağıt alırken mesela... Bilelim de bunları yani yanlış yapmayalım tabii!.. Şaka bir yana, "Barika-i hakikat müsademe-i efkardan çıkmaz mı?" (Nur içinde yat Ziya Paşa)... Çifte yüksek lisans bitirmiş (takdir ediyor ve saygılar sunuyorum) görüşlerinden yararlanabileceğimizi umduğumuz, aydın bir ortağımızın uslubu, meseleleri ele alması böyle mi olmalı? Bilimsel düşünce yöntemi bu mudur? Aşık Son kez ama son kez!.. Sizleri sukunete, saygılı olmaya, fikirlerinizi de her daim paylaşmaya davet ediyorum... Lütfen bu söylem, yüksek ton, üslup devam etmesin artık!... Ve aynen dediğiniz gibi Sevgili Ortağım, sahipsiz olmadığı gibi, kimsenin de babasının çiftliği değil burası!.. Hodri Meydan!...
Mastori Üstad size de geri adım atmak yakışmaz bu saatten sonra... Herkes döksün eteğindeki taşı da (uygın bir uslupla tabii) görelim bakalım nasıl geçecek bizim memlekette kış mevsimi?
Selamlar, saygılar, bol kazançlar...
Her hisse de varmış mış. Bu kadar bildiğine göre sen olmayasın o kişi.
Ağzına sağlık dostum. Geri adım atarsam nağmerdim. Biraz daha sıkıştırsınlar zaten cevap yazmaya yüzleri olmadan gidecekler inlerine. O değil bunların yüzünden dostlarımın önünde ( tabiki siz, roark ve digerleri) küçük düşüyorum ve kötüsü bunların seviyesine düşmekten oluyor. Yaw elestiremeyecek mi kimse tahtayı, patronu, Speki bu ne ya? Bir de sürekli ovelim istemeleri çok manidar. Sana ne kardeşim işine baksana. Ben gerçekleri yazınca sana giren ne? Yok İşte yok abi. 1 tane olumlu istatistik yok. Belki bu defa diye diye milleti bellediler. Diyelim ki 12 aylık kötü geldi ( zannetmiyorum 15 16 beklerim en azindan) ve uçtu gitti. Bilanco da bozduğu halde. O zaman ne denecek? Bu kağıt hep ya yüzde 50 yada 100 luk hareketler yapar dönem dönem. Şubat Mayıs arasıdır hareket zamanları belki bekletir o zamana kadar bilinmez. Ama olanı yasanani anlatmaya devam en doğrusundan
bilanço verilerinde olumsuzluk varsa yazın lütfen bilelim.
Ama yok spek miş,
şelaleymiş,
süründürüyormuş,(hikayesi olmayan süründürür)
her gün aynı zırvalıkların yazılmasından bıktık.
Bu arada 1 euro hedef fiyatınızı destekleyecek veri seti var mı?
Kimseye olumsuz bişey yazamazsın demedik.
Buna hakkımız da yoktur.
Lakin hergün spek mipek derseniz,olumsuz yorum yaparsanız,
birileri çıkıp der ki;
o zaman bu hissede ne işiniz var?
En büyük olumsuzluk hala satışı pazarlama şirketine yapması. Dolayısıyla karı saklamaları. Ihracat vs demiştin ne ihracatı ? Ihracat öbür şirket üzerinden yapılıp yüzde 10 + KDV buna geliyor. E artış olsa ne yansıyacak. Ayrıca pazarlama şirketinin büyük bir alman firmanin Türkiye mümessili olduğunu biliyor musunuz? Yakinda ortak bile olurlar belkide. Belki hedefin euro üzerinden verilmesi bundandir ne dersin. Yetti mi bilgiler. Ne istersen sor. Sonra deme teknik temel konusmuyonuz diye
Son bilanço nun yüksek gelmesi birleşen büyük firmanın silverline kadar kar açıklıyor olması. 2016 karı 1.8 silverden az biraz az. Aslında bilançoyu bir de böyle yorumla bakalım . Rakamlar yüksek mi?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...76b30c16c3.jpg
Sekerrr cik aliyor,
şirketin karı % 10+kdv olsa brüt kar marjı sabit % 10 olurdu. Oysa 2017 9 aylık % 12, 2016 12 aylık % 6,25 2015 12 aylık % 8,95 ,2014 12 aylık % 14,10 . Pazarlama şirketinin karını bilmeden karın oraya aktarıldığını söylemek önyargılı olur. Pazarlama şirketinin kurulma sebebi markayı tüketicilerin olası açacağı davalardan korumak olabilir.ben şahsen pazarlama şirketinin net % 1-1,5 tan fazla olduğunu sanmıyorum.
Silver ank. Diye birket yok artık. Ne farkeder hangi tesiste üretilen üründen kar elde edildiğinden.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dcbe9c980b.jpg
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.12. Ye dahi vermedi
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.