Benim olsa o zaman başka hikaye mi yazacaksın :) Suçlu ben olacağım galiba o durumda.
Printable View
Patron buraya el atmadan bu tahta yukarı zor yapar. Her şey ayan beyan ortada.
Herkese bol kazançlı günler....Nokta.
Ytd.
Saygılar,
dert mi yok. rakamlara bir bak bakalım.(48,620+99,860=150 milyon TL /4,83 ORTALAM KUR OLSA =31 MİLYON USD kısa vadeli
finansman gideri olarak bankaların kasasına...(31/150 milyon usd dolar bazında %20)
Çalışılmayan zaman giderine 47,441 TL SÖKE de makyajlamışsınız. Bu da gözden kaçmayacak kadar net.
Yani aslında bu tutar satılan maliyeti kısmında olacaktı. Yani burada 2018 yılı için sökede nakit yaratılmadığını
daha net görecektik. (faaliyet karı başa baş gibi 45,727 değil işin gerçeği) Bu kadar ciro ile maalesef söke de PAMUK ELLER cebe olacak gibi.
Ama yine de bize göre bu fiyatlar akıl karı değil.
ytd.
Saygılar,
Sayın cari siz ısrarla batıçimde bedelli olmayacağını savunuyorsunuz. Bence sökede bedelliye izin çıkmaz o zaman ne olur bilmiyorum. Konsalide olmayan bilançoyu görmek daha doğru orada daha net bir resim görebiliriz. Belki cumadan bugüne gelen satışlarda yine bilançonun sızdırılmış hali olabilir mi? Ytd
Sayın Lounar keşke son yazdığını silmeseydin ,çok büyük bir kapak daha geliyordu.Kocaman kocaman laflar ediyosun sonrada altında kalıyosun.biz bu senette neler gördük.
Hakikaten çok düşük fiyatı. Ama mutlaka sebebi vardır. Bu kadar satış akıl karı değil.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet bir sebebi var ama sebebi finansal değil,sebebi bu işi yapan ve yaptıranlar onun bunun çocuğu hemde süzmesinden,geçen hafta yapacakları senaryoyu yazmıştım zaten,yeni bir şey değil 12 senedir aynı şeyi yapıyorlar,o yüzden ezberledik hiçde süpriz olmadı,sebebi finansal olsa idi aynı ciroya sahip ama genel yönetim giderleri Batıçim’in üç katı olan ve 20 milyon zarar açıklayan Çimentaş yüzde 3 artı,56 milyon kar açıklayan Batıçim yüzde 4 eksi olmazdı...Neyse bu olan bitenlerden asıl zararı kim görüyorsa ve öpülen ve öpülecek olanlar kimlerse “TA-SA” sıda onlara düşsün,benim için zaten tarla yatırımı bu kadar sene beklemişiz,5 lirada olsa satacak değiliz,o yüzden onlar düşünsün birazda.
Senden gelecek Sayın Allah'tan gelsin.Sen de kalsın kim kime ne kapak olucak göreceğiz.3-5 ay önce kayyuma devredenlere kapak çoktan oldu.Kapak 10 lirada bana ver hisseni o zaman diyince çemkirene oldu.Ama sen akıllanmadın.Bu fiyatlarda operasyon çevirmek 10 lirada çevirmeye benzemez el yakar. Son olarak sen pek akıllanacak birine benzemiyorsun.Hani 10 liraya satmadığın hisse de 2,5 lirada al-sat yapıyorsun ya ;
Körle yatan şaşı kalkar.
Ha tabii dediklerin doğru mu orası da şu an tam bir muamma.Çünkü şu mükemmel fiyat tahminlerinden sonra öncesinde yaptıkların büyük bir soru işareti?
Topicde yaptıkları çok net olanlarla beraber saf tutmanda cabası.Aha ben gösterge imişim ya bu yazıyı da bu yüzden yazdım.Ver portföyün % 25 ini alırsın aşağıdan.Madem ben yazınca düşüyor.
Resmen fiyatı indiriyorlar. Kim cesaret edip böyle geri gelen bi kağıda alış yazar ki.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli dostum görüşmeyeli epey oldu.Bu hamaset dolu yazılarından bir ara vaz geçmiştin.Yine başlamıssın.Bırak isteyen istediğ düşüncesini yazsın....Tespitimi söylemeden de geçemeyeceğim.Buradaki didişme hiçbir topicte yok.Zannedersin şirketi ele geçirecekler.Ben kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebilirim.Geçen yıl yeniden değerleme hikayesine inanıp kendimizi öptürdük.Sorun yok.Nerde soyunursan orada giyinirsin derler.Tahtanın çok boş olduğu dönemlerde birkaçkez girerek zararın bir kısmını kurtardım.Trade edebilen buyursun etsin.Edemeyen de bekleyecek başka yolu var mı?Bilgisi olan paylaşacak diğerleri de bilgilenecek.Amaç bu değil mi..
İşte kapak böyle yapılır.Adama tükürdüğünü yalatırlar.Bir daha kendin uygulayamacağın-uygulamadığın atmasyonları burada yazma.Şimdi belli oluyor bazılarına neden 2 kelime laf etmediğin-edemediğin çünkü onlardan zerre farkın yok.Çünkü onlarla aynı yolun yolcularısınız.
Buradaki Herkes Sahtekar Bence :)
Böyle sayfaya böyle şirket yönetimi yakışır...
Bilgi paylaşın... bilgi...
Şirket yönetimi bütün icraatıyla yatırımcısının muhabbetli kucağında... onları hiç bir şey ilgilendirmiyor... mesut ve mutlular..
Bu güne kadar paylaşılan bilgilarin ne işene yaradığınıda yazarsan...Ayriyetten buradaki değerli bilgiler çöp olduktan sonra yayınlanır.işi bitip buruşturulup çöpe atıldığında ky nin haberi olur.örnek olarak yeniden değerleme .(Sen hiç Y.D raporunun açıklanmadan bir ay önce şirkete geldiği günü yazan birini burada gördünmü? Ancak geldiği gün bunu öğrenenler bu arada malı götürdü. )diğerlerinin hepsi tırıvırı magazin haberleri.ytd.
https://i.postimg.cc/VN4jMRk3/R-322.gif
Bazıları, boş boş konuşuyor ve megalomanlık yapıyor.
İşte grafik, yazdığı 3 kuruş kar ile yatırımcı avlayacak..
"AL" bulursun 2. tl de, "Sat" bulursun 2.80 de..
Bana ne , mal benim mi ?
İndirsin 2 tl ye görsün ebenin...
Birilerini bir miktar daha kızdırıp hoplatayım.Buralardan yeterince yüklendik ve sattıklarımızı yerine koyduk.şimdi hedef 2,30-2,35 aralığı.gelirse ne ala dönerse aldıklarımızı sallar geçeriz.Anlaşılan odur ki bu patronlarla ve yönetim ile uzun vadeli yatırımcı olmak yalan imiş.kural ve sistem işliyor.madem öyle işte böyle.sadece beni bağlar.ytd.
Dikkat edinde burada giderin kralını yapıp ondan sonra torunlara bıraktık artık ayağına yalandan yere ağlamayın.Çünkü çok komik oluyorsunuz o zaman.
Bu topic ne fareli çorbalar gördü.Açık yapıp hisse 10 da soluğu alınca 6 ay ortadan kaybolanlar daha sonra burada en çok ağlayan yatırımcı dostu oldu.Patlat bir grafik daha ama bu sefer BTCIM grafiği Wakanda para birimi cinsinden olsun.EEe ne de olsa grafiklere istediği yalanı söyletebilen bir yeteneksin sen.Bak aramızda 10 lirada benim malım değerli deyip 2,5 lirada başımıza trader kesinlerler var onlar faydalansın.
Bakalım günün birinde bu topicde ne günah çıkartma yazıları olacak merakla o günleri bekliyorum.Bakalım pedere kendinizi affettirip günahlarınızdan arınabilecekmisiniz.
Ben tam tersini diyorum,hiç bir söyledikleri gerçekleşmeyince,tahta11 liradan buralara gelince 6 aydan bile fazla buralarda görülmeyenlri,kapı aralığından bakanları gördü bu topik.
Sende biraz idrak sorunu var her halde,anlamakmı istemiyorsun,işine mi öyle geliyor.ben her yöne razıyım.hepsi bana uyar.şu anda sürümden kazanıyorum.
Birde bizim günah çıkarma diye bir inancımız yok.kişi kendinden bilirmiş işi.sizin öyle bir adetiniz varsa zaten burası uygun değil o iş yapılan mekana buyrun.
Ya kabak tadı verdin yeter artık ergen çocuklar gibisin forumu takibe almışım belki işe yarar bir iki bilgi ediniriz diye zırt pırt senin boş yazılarını okumaktan yeter da
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İzmirli hoca hisseyi oraya gidecek buraya gidecek diye analiz ediyorsunuz da buradaki kinayeli konuşmayı anlayamadın hayret
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
OOOO Olay madur yatırımcıdan domuzdan kıl koparıyorum ayağına domuzla bir olup küçük yatırımcı söğüşlemeye kadar geldi demek.Doya doya burada maval okumaya devam edin.
Gözü kör olanlar açın BUÇİM topiğini okuyun bir şirket kar etmesine rağmen aşağı yönlü fiyat operasyonu nasıl yapılır canlı olarak şahit olun.Bir de şirketi belli ki uyarmışlar.Bazı ek açıklamalar var.Acaba deniz bitti mi ne?
IBurada benne yaptığımı açık açık yazıyorum.bazıları gibi sinsi planlar içinde değilim.hiç kimsede bana uymak gibi bir zorunluluğu yok.ben deveden kıl kopartmaya çalışıyorum.bu da bir benzetmedir.hiç bir domuzla işim olmaz.domuz kelimesi benim için edep ve adap dışıdır.kişinin edebinin seviyesini belli eder.Allah kimseyi böyle aciz duruma düşürmesin.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bugüne kadar yazabildiğin "tek doğru laf" , o da senin se..
KAP: [SANKO ] BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI Devre Kesici Uygulaması
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/741545
Dosyalar:
Devre Kesici Uygulaması 2019-02-22
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama SANKO.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
Bilmem kaçıncı devre kesici.Haber detaylarından herkes görebilir.Tabii gelen Spk cezalarını da.Ama tabii görmek isteyen görür bazılarının işine gelir mi bilmem?